.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Много се палши

Приятелят ми е на 21 и е правил секс с много момичета, на мен също не ми е първият. Тази вечер за първи път правихме секс. Използвахме презерватив, той не свърши, на края напълнихме презерватива с вода и не беше спукан. Накрая той каза "Искам да направим нещо." попитах го какво, а той каза, че иска всяка седмица да правя тест за бременност, за да сме сигурни, че не е станала беля. Аз му обясних, че в такива ситуации няма смисъл само да правя тестове. Той обаче каза, че много ме обича, иска да ме пази, не иска да стават бели и т.н. Радвам се, че е загрижен за мен, но нямам намерението всяка седмица да правя тест. Как да му го обясня, така че и той да не се притеснява?

Супер фен
    Град
    Венера
    Като го накараш да прочете някоя и друга книга

emi 6tom ste bili s prezervativ e n3e se e skasal mislq 4e nqma nujda da si pravi6 test
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Град
    L.A. \ Moscow
    ко ти пречи да правиш теста?
    Raise your fist!

Re: Много се палши

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Приятелят ми е на 21 и е правил секс с много момичета, на мен също не ми е първият. Тази вечер за първи път правихме секс. Използвахме презерватив, той не свърши, на края напълнихме презерватива с вода и не беше спукан. Накрая той каза "Искам да направим нещо." попитах го какво, а той каза, че иска всяка седмица да правя тест за бременност, за да сме сигурни, че не е станала беля. Аз му обясних, че в такива ситуации няма смисъл само да правя тестове. Той обаче каза, че много ме обича, иска да ме пази, не иска да стават бели и т.н. Радвам се, че е загрижен за мен, но нямам намерението всяка седмица да правя тест. Как да му го обясня, така че и той да не се притеснява?

izvinqvai gospojice...ama po hubavo li beshe da ti e ako postoianno ti kazva 4e iska bez prezervativ i ne mu puka za tebe! kvo ti pre4i we ebati....nqma da obedneesh!spokoino!napravi si test shtom gadjeto ti iska....ako tolkova se stiskash ela da ti dam pari!pishi mi na ls!seriozno!az she ti dam kolkoto ti trqbvat ae!

tuuuuu deeeebaa
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    +1 =D>
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

е гадно е да се шашка защото ще те шашка и тебе.Може би е имал някаква предишна случка или незнам.Но ако правите секс с презерватив и всичко както е редно няма смисъл да правиш тест...кажи му да не се плаши толкова за да не разваля хубавите ви момвнти заедно

Кажи му да не се вдалбучава толкова или пък прави 1 на 3 седмици и се му казваи че е отрицателен
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от Fyrforanche
    е гадно е да се шашка защото ще те шашка и тебе.Може би е имал някаква предишна случка или незнам.Но ако правите секс с презерватив и всичко както е редно няма смисъл да правиш тест...кажи му да не се плаши толкова за да не разваля хубавите ви момвнти заедно
    +1
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    in the heart of the city
    Не мисля ,че е нужно всяка седмица да си правиш тест.Но от поведението на приятеля ти личи ,че наистина е загрижен за теб и те обича.
    Не е зле да му помогнеш да се информира малко повече по въпросите за забременяването.

I ROCK!!!!!

Еми пробваи да го лъжеш

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от KrisLovePuti
    Еми пробваи да го лъжеш
    Страхотно решение!!!
    Така се гради връзка...
    Нещо повече! Така стават истински хубавите отношения..... при членестоногите, които дори не могат да говорят

Град
    Асеновград, България
    Кажи му, че щом презерватива не е скъсан няма причина за притеснение. Не е нужно да правиш тестове всяка седмица, просто е глупаво. Както казаха горе, ако стане някой гаф, просто пий хапчета за спешна контрацепция.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Mоже да му разясниш, че теста няма да помогне, ако е станала белята така или иначе. Или му кажи да си направи временна вазектомия щом толкоз те обича и иска да те пази

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Mоже да му разясниш, че теста няма да помогне, ако е станала белята така или иначе. Или му кажи да си направи временна вазектомия щом толкоз те обича и иска да те пази
    Сега ще покажа необразоваността си като се осмеля да попитам какво е това временна вазектомия. Тя вазектомията не е ли за постоянно, в смисъл веднъж като се отрежат спермопроводите е необратимо... Или се лъжа
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Rocko_perka
    Не мисля ,че е нужно всяка седмица да си правиш тест.Но от поведението на приятеля ти личи ,че наистина е загрижен за теб и те обича.
    Не е зле да му помогнеш да се информира малко повече по въпросите за забременяването.
    \/ \/ \/ \/
    OnLy God CaN Judge Me !

Kaзваш му,че си правиш теста и че е отрицателен и се приключва въпроса.Къде е проблема не мога да разбера???
    Bring the violence

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    +1 =D>
    +2 =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от E.T.
    много просто лъжи го
    ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Сега ще покажа необразоваността си като се осмеля да попитам какво е това временна вазектомия. Тя вазектомията не е ли за постоянно, в смисъл веднъж като се отрежат спермопроводите е необратимо... Или се лъжа
    Доколкото знам има и временна вазектомия, при която не се режат никакви каналчета, а се клампират или нещо такова.. Така зная де, не съм се интересувала подробно

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от nofi
    Доколкото знам има и временна вазектомия, при която не се режат никакви каналчета, а се клампират или нещо такова.. Така зная де, не съм се интересувала подробно
    Мерси все пак...

Поговори с него и му обясни, че не е необходимо да правиш тест всяка седмица. Ще правиш, ако се наложи, иначе няма смисъл.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Какво се вайкаш толкова, момчето явно наистина се притеснява за теб и иска да не забременееш...какво недоволстваш прави си тестовете, само че не всяка седмица, а един път месечно да кажем И се радвай, че имаш такъв загрижен приятел :P

Мега фен Аватара на machoka
    Направи теста 3 седмици подред, след това просто спри.. ще се е упокоил.. влез в неговото положение... дори да си сигурна, че нищо не е станало - нали сте двама влюбени... не мисли егоистично, щом ще се почуства по-добре и сигурен, угоди му.. и без това не те кара да правиш нищо лошо.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Кажи му да не се вдалбучава толкова или пък прави 1 на 3 седмици и се му казваи че е отрицателен

тва мнение ме радва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си