- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много се палши
Приятелят ми е на 21 и е правил секс с много момичета, на мен също не ми е първият. Тази вечер за първи път правихме секс. Използвахме презерватив, той не свърши, на края напълнихме презерватива с вода и не беше спукан. Накрая той каза "Искам да направим нещо." попитах го какво, а той каза, че иска всяка седмица да правя тест за бременност, за да сме сигурни, че не е станала беля. Аз му обясних, че в такива ситуации няма смисъл само да правя тестове. Той обаче каза, че много ме обича, иска да ме пази, не иска да стават бели и т.н. Радвам се, че е загрижен за мен, но нямам намерението всяка седмица да правя тест. Как да му го обясня, така че и той да не се притеснява?
Като го накараш да прочете някоя и друга книга![]()
emi 6tom ste bili s prezervativ e n3e se e skasal mislq 4e nqma nujda da si pravi6 test![]()
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
ко ти пречи да правиш теста?
Raise your fist!
Първоначално написано от Анонимко
izvinqvai gospojice...ama po hubavo li beshe da ti e ako postoianno ti kazva 4e iska bez prezervativ i ne mu puka za tebe!kvo ti pre4i we ebati....nqma da obedneesh!spokoino!napravi si test shtom gadjeto ti iska....ako tolkova se stiskash ela da ti dam pari!pishi mi na ls!seriozno!az she ti dam kolkoto ti trqbvat ae!
tuuuuu deeeebaa![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
+1 =D>Първоначално написано от Made_of_Pain
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
е гадно е да се шашка защото ще те шашка и тебе.Може би е имал някаква предишна случка или незнам.Но ако правите секс с презерватив и всичко както е редно няма смисъл да правиш тест...кажи му да не се плаши толкова за да не разваля хубавите ви момвнти заедно![]()
Кажи му да не се вдалбучава толковаили пък прави 1 на 3 седмици и се му казваи че е отрицателен
![]()
Fitness Forever
+1Първоначално написано от Fyrforanche
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Не мисля ,че е нужно всяка седмица да си правиш тест.Но от поведението на приятеля ти личи ,че наистина е загрижен за теб и те обича.
Не е зле да му помогнеш да се информира малко повече по въпросите за забременяването.
I ROCK!!!!!
Еми пробваи да го лъжеш![]()
Страхотно решение!!!Първоначално написано от KrisLovePuti
Така се гради връзка...
Нещо повече! Така стават истински хубавите отношения..... при членестоногите, които дори не могат да говорят![]()
![]()
![]()
![]()
Mоже да му разясниш, че теста няма да помогне, ако е станала белята така или иначе. Или му кажи да си направи временна вазектомия щом толкоз те обича и иска да те пази![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Сега ще покажа необразоваността си като се осмеля да попитам какво е това временна вазектомия. Тя вазектомията не е ли за постоянно, в смисъл веднъж като се отрежат спермопроводите е необратимо... Или се лъжаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
\Първоначално написано от Rocko_perka
/ \
/ \
/ \
/
OnLy God CaN Judge Me !
Kaзваш му,че си правиш теста и че е отрицателен и се приключва въпроса.Къде е проблема не мога да разбера???
Bring the violence
+2 =D>Първоначално написано от bEbsI
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ!Първоначално написано от E.T.
Доколкото знам има и временна вазектомия, при която не се режат никакви каналчета, а се клампират или нещо такова.. Така зная де, не съм се интересувала подробноПървоначално написано от nofi
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Мерси все пак...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Поговори с него и му обясни, че не е необходимо да правиш тест всяка седмица. Ще правиш, ако се наложи, иначе няма смисъл.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Какво се вайкаш толкова, момчето явно наистина се притеснява за теб и иска да не забременееш...какво недоволстваш прави си тестовете, само че не всяка седмица, а един път месечно да кажемИ се радвай, че имаш такъв загрижен приятел :P
Направи теста 3 седмици подред, след това просто спри.. ще се е упокоил.. влез в неговото положение... дори да си сигурна, че нищо не е станало - нали сте двама влюбени... не мисли егоистично, щом ще се почуства по-добре и сигурен, угоди му.. и без това не те кара да правиш нищо лошо.
Първоначално написано от TIMEX
тва мнение ме радва