Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
Mi.. da ti kaja malko sa mom4etata kato da ne iskat samo sex ot edno momi4e kaji i kakvo ispitva6 i 4e ne iskate da byrzate za6toto tq e mn specialna za teb i 4e ne iska6 da razvali6 vs
и аз преди виждах само секс в някое момиче и само това ми беше в главата (хормони от 16 до 19 явно ) но сега от година изобщо нямам гадже, нито някакъв интерес от моя страна да си търся (веднъж една ме преследваше едва ли не, малко е самохвално но имам всичко което привлича жените - хубава кола, мога да си позволя свободен живот ... но я отрязах без въобще да се възползвам от нея, което преди година не бих си го простил изобщо!) само приятелки с които излизам от време на време на кафе и такива неща, колкото да не седя в къщи...
а с това момиче се познаваме още от училище, но от около година и половина сме почти всеки ден заедно и навсякъде (въобще все едно сме в пакет и двамата - като том и джери ) и всичките ми приятели се чудят как още не сме гаджета или не сме се оженили още

а че е много специална за мен спор няма... просто се чудя дали това е момичето за мен, след което няма друго? (още преди години когато се запознах с нея , в осми клас беше това - съученичка ми е , нещо трепна като че ли за първи път в мен, но се постарах да го игнорирам , защото тогава абях голям идиот и отворко и ме интересуваха само алкохола, купоните и курвите с една дума.. .