благодаря ви за разбирането
но съм наистина много объркан, или не знам как е думата за това което се случва с мен. никога не съм мислел че мога да се привържа толкова много към някого, толкова да държа на някого че чак да ме е страх вътрешно да направя следваща стъпка, страх да не би нещо да се обърка... за мен това момиче е като всичко от каквото имам нужда -приятел, на когото мога да се доверя, да споделя, да получа разбиране (е разбира се не мога да правя някои неща както с приятелите си момчета , има си и момчешки работи) , всичко досега през миналата година и половина е като в сън, от който не искам да се събуждам... а даже и не знам какво следва нататък? какво да предприема- то е ясно че я обожавам, тя също е много привързана към мен със сигурност, като че ли сме един за друг създадени...
какво следва - да бъдем гаджета завинаги и да се оженим ли, не мога да си представя, въпреки че не ми трябва нищо друго освен нея, да бъде до мен, да заспива до мен, да се буди до мен ... което знаете колко е приятно, да видиш някого когото обичаш как заспива, как се буди до теб... спали сме хиляди пъти един до друг прегърнати, без нищо да съм си помислял въпреки че съм момче все пак!
от тази случка за която ви разказах в началото, дали не иска нещо по-сериозно, което до сега е било предимно в душевен план?
мисля че просто ме е страх да не я загубя един ден, толкова много време са се градили тези взаимоотношени, чувства. че не знам какво ще правя ако нещо се обърка
не знам, нищо не мога да разбера...