.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Всеки ден едно и също,все същите скандали!

Вече не издържам! Преобърнах си леко режима и си лягам доста късно,към 4 и поради тази причина се събуждам в 1. Майка ми се прибира от работа в 1.30 след,което започва 'Ти пак ли както винаги ставаш след обяд,каква е тая работа,ти си пълна лянтяйка,нищо не правиш', и това ВСЕКИ ДЕН. Натяквания,натяквания. 'Прави кааквото си искаш,бе,ама отиди в другите къщи и виж,че никой не прави така като тебе'. А то какво?! Всъщност на всички им се е попреобърнал живота-няма даскало,няма мотив да лягаш рано=> ставаш късно. Но това повод ли е за ежедневни скандали?! Майка ми постоянно ми държи сметка във всеки един момент къде се намирам,какво праея,а това със ставането,вече ми втръсна! Всеки ден ми прави изречения,с всеки изминат ден се държи по-ужасно и по-ужасно,а тя не може да разбере,че не може да ми казва какво да правя в крайна сметка. Не проявява никакво разбиране или съобразяване с другия. Ох,много се дразня така! Тя се има едва ли не за 'ръководител' на живота ми-тя иска да ми казва във всяка една секунда какво да правя! Много е консерватина и според нея само трябва да уча. Като чуе за гадже или алкохол,или излизане ,казва :' Нищо няма да стане от теб!'. Не мога да се връщам късно,защото пак ще ми вдигне скандал. А съм на 17 и знаете ли-след 4 месеца правя 18! Чудя се...аз я заплаших,че ще се изнеса,но май е най-добре да го направя...!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Moga da kaja samo edno : gorkata jenica s ''dete''kato teb ne i zavijdam
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Град
    Констанц
    оф и баща ми постояно ми държеше сметка,кога сам ставала,кво сам яла и кога закусвам и кви ли не простотии,но аз поне си имам оправдание и му казвам че никой не ме е научил кога да закусвам защото като дете наще все работеха и аз от около 5-6 годишна сам се отглеждала сама с брат ми . Те тва го приемат уж като загриженост,но аз все пак се радвам ,че отидох да следвам и вече не се съобразявам с никой, все пак сам достатачно зряла да решавам сама за тия неща
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Нима??! И какво ненормално има в моето поведение....?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako naistina ne moje6 da q ponasq6 po dobre kato navar6i6 18 se premesti no znai 4e trqbva da po4ne6 rabota za da moje6 da se izdraja6...drug e vaprosa ve4e ako i poiska6 izdrajka ima golqma verqotnost da ti otkaje...

Град
    У нас Си (=
    Баща ми постоянно ми държи сметка кога ставам и колко задачи съм решила на ден..............аз не че го правя де и се радвам, че не ми вдига скандали все още, но нали знаете-Преди буря е най-спокойно А мен така ме мързииииии

охх ами нз кфо да ти кажа ...сички родители са така
    а мани ми майка ми е напрао УЖАС кара ма да лягам ХИПЕР АМА УЖАСНО РАНО ВЕЧЕР в 10:00 напрао не я издържам вече и кат и кажа че не щта и кат са заината тя почва да вика и пак скандал а аз ко да праа?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз сън благодарна на родителите си че никога не са ми държали сметка за такива дреболий от сорта на "Защо си станала толкова късно?" или пък "Реши ли задачите които ти казах?" в нас всичко зависи от това дали ще си свърша задълженията в къщи, до сега не са ми мърморили че лягам или че ставам късно освен ако не съм на училище но аз тогава си лягам без да ме карат..... не ме карат на сила да уча уроци ако ги науча ок ако не ги науча и имам слаба оценка см без комп докат не я поправя.... общо зето в нас е купон и то мн як! Баща ми само ми мърмори когато съм казала че ще се прибера в някф определен час и закъснея (притеснява се не го виня!) но за друго не си спомням да са ми мърморили..... и аз си лягам у 4-5 ставам у 1-2 ама не ми правят проблем пък съм само на 15 а пък ти щом си чак на 17..... ако решиш да се изместиш трябва да почнеш да се издържаш и да бъдеш самостоятелна а аз като гледам ранното ставане хич не ти е присъщо.... чак не те виждам как ще го постигнеш....

Мега фен Аватара на sasha_90
    И на това твойто проблеми ли му викаш?Ела у нас да видиш какво става,когато с нас живее и ненормалната ми баба....
    И не си права,като казваш,че майка ти няма право да ти казва какво да правиш.Има разбира се.Дори и да станеш на 18 пак трябва да я слушаш защото тя те издържа.И като искаш да се изнесеш къде ще отидеш?Без пари,работа и с половин средно образование?!Я помисли малко.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от _FairY_oF_DaRknEsS_
    Аз сън благодарна на родителите си че никога не са ми държали сметка за такива дреболий от сорта на "Защо си станала толкова късно?" или пък "Реши ли задачите които ти казах?" в нас всичко зависи от това дали ще си свърша задълженията в къщи, до сега не са ми мърморили че лягам или че ставам късно освен ако не съм на училище но аз тогава си лягам без да ме карат..... не ме карат на сила да уча уроци ако ги науча ок ако не ги науча и имам слаба оценка см без комп докат не я поправя.... общо зето в нас е купон и то мн як! Баща ми само ми мърмори когато съм казала че ще се прибера в някф определен час и закъснея (притеснява се не го виня!) но за друго не си спомням да са ми мърморили..... и аз си лягам у 4-5 ставам у 1-2 ама не ми правят проблем пък съм само на 15 а пък ти щом си чак на 17..... ако решиш да се изместиш трябва да почнеш да се издържаш и да бъдеш самостоятелна а аз като гледам ранното ставане хич не ти е присъщо.... чак не те виждам как ще го постигнеш....
    И тя живее само на крачка разстояние - скимне ми и се изнасям у тях \/ Нали може да дойда, нали, нали? Аз многУ те обичкам

Е,какво ти пречи да си лягаш по-рано и да ставаш по-рано.От време на време можеш да вършиш малко домакинска работа и да докажеш на ваще,че могат да ти имат доверие.Така ще те пускат и до по-късно. И не си мисли,че като се изнесеш от вас животът ти ще стане по-леко.Напротив,точно обратното е.Трябва да започнеш да работиш,а ако работиш няма да имаш толкова време да си подготвяш уроците за училище,а и предполагам вече си започнала да се готвиш за кандидат-студентски изпити и матури.Ако се провалиш на тях,няма да можеш да получиш основно или висше образование (зависи на кое ще се провалиш).Нямаш ли образование - нямаш и добре заплатена работа.Нямаш ли пари - няма какво да ядеш... и т.н схвана ми мисълта. Ще ти се наложи да ги потърпиш още известно време.Не ти остава нищо друго,освен да се примириш с правилата им.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Русе

Re: Всеки ден едно и също,все същите скандали!

Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    Вече не издържам! Преобърнах си леко режима и си лягам доста късно,към 4 и поради тази причина се събуждам в 1. Майка ми се прибира от работа в 1.30 след,което започва 'Ти пак ли както винаги ставаш след обяд,каква е тая работа,ти си пълна лянтяйка,нищо не правиш', и това ВСЕКИ ДЕН. Натяквания,натяквания. 'Прави кааквото си искаш,бе,ама отиди в другите къщи и виж,че никой не прави така като тебе'. А то какво?! Всъщност на всички им се е попреобърнал живота-няма даскало,няма мотив да лягаш рано=> ставаш късно. Но това повод ли е за ежедневни скандали?! Майка ми постоянно ми държи сметка във всеки един момент къде се намирам,какво праея,а това със ставането,вече ми втръсна! Всеки ден ми прави изречения,с всеки изминат ден се държи по-ужасно и по-ужасно,а тя не може да разбере,че не може да ми казва какво да правя в крайна сметка. Не проявява никакво разбиране или съобразяване с другия. Ох,много се дразня така! Тя се има едва ли не за 'ръководител' на живота ми-тя иска да ми казва във всяка една секунда какво да правя! Много е консерватина и според нея само трябва да уча. Като чуе за гадже или алкохол,или излизане ,казва :' Нищо няма да стане от теб!'. Не мога да се връщам късно,защото пак ще ми вдигне скандал. А съм на 17 и знаете ли-след 4 месеца правя 18! Чудя се...аз я заплаших,че ще се изнеса,но май е най-добре да го направя...!
    ау приличаш ми на мен, да не си водолей и аз след 4 месеца имам РД и ставам на 18

ама иначе мисля че е права, на мен баща ми ми бучи за тва ама е прав човека..

Случват се такива неща във всяко семейство.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И на това твойто проблеми ли му викаш?Ела у нас да видиш какво става,когато с нас живее и ненормалната ми баба....
    И не си права,като казваш,че майка ти няма право да ти казва какво да правиш.Има разбира се.Дори и да станеш на 18 пак трябва да я слушаш защото тя те издържа.И като искаш да се изнесеш къде ще отидеш?Без пари,работа и с половин средно образование?!Я помисли малко.
    +1

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Такам...аз също имам ежедневни разправии с наще за това,че си лягам късничко и то най-вече заради компа,той просто има някаква необяснима притегателна сила.... До някъде майка ти е права,защото,спейки до обед ти наистина ЛЕНТЯЙСТВАШ...колкото и да не ти се иска да го признаеш.Вземи някоя вечер легни в по-прилично време да речем към 23 и 30 и на другия ден стани към 9.Направи си една хубава закуска,отвори прозореца,наслади на изгряващото слънце и си кажи-,,Днес е моя ден``.Изчисти малко у дома,помогни с каквото можеш в домакинството,после се обади на някоя приятелка да се видите и така.Бъди мотивирано момиче,създай си цели.Не ти говоря за нещо твърде мащабно и грандиозно.Понякога малките ти заслуги могат да трогнат майка ти.И още нещо не си мисли,че си единствена,която има проблеми от подобно естество,вместо да се вайкаш,по-добре помисли над това как да ги разрешиш
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    А един въпрос-какво правиш до 4 ?

Цитирай Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
    охх ами нз кфо да ти кажа ...сички родители са така
    а мани ми майка ми е напрао УЖАС кара ма да лягам ХИПЕР АМА УЖАСНО РАНО ВЕЧЕР в 10:00 напрао не я издържам вече и кат и кажа че не щта и кат са заината тя почва да вика и пак скандал а аз ко да праа?
    еми лесно има решение - каваш й "Добре, лягам си" тя отива в нейната стая и си ляга а ти даже не си докоснала леглото....схващаш?

И аз съм така...след 4 месеца ставам на 18, а майка ми само прави проблеми кога ставам,кога лягам,колко време стоя на компа..отвратително е,но нз какво да направя...нищо не помага - нито помощ с домакинската работа...нищо..
    Нз дали ще се справиш,ако се изнесеш...както казаха другите преди мен трябва да си намериш работа,няма да ти е лесно..ами с училището как ще се справиш!? Наистина само със средно образование не си за никъде...
    There are times I could come to you and hurt you...

Хаха,ти май за моята майка говориш.Аз съм на 13,но имам АБСОЛюТНО същата майка.Аз не лягам толкова късно,но тя пак ми намира кусури.Та както и да е .Твоята до някъде е права.Стачката може всеки момент да свърши и ще ти адски трудно пак да свикваш с режима.Аз през лятото лягах много късно и като тръгнах на даскало.......тъй че наистина лягай по-рано.Все пак не сме лято

Супер фен
    Аз си лягам в 12-1 и ставам в 8 (когато съм на уроци) и в 9-11 когато не съм

Град
    Dreamland Varna
    Майка ти малко прекалява. Бахти ти си на 17 вече, скоро ще правиш 18 и тя тръгнала да ти държи сметка кога ще си лягаш и кога ще ставаш. Кво толкова ти пречи да спиш до късно, нали и без това не сте на даскало.
    Ама може да има някакви проблеми в работата или нещо друго и затова да се ядосва за такива глупости.
    Може да поговориш с нея, да я попиташ дали има проблем, и обясни, че вече си достатъчно голяма за да не ти държи сметка за това колко спиш...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

На мене ми викат,защото седя до късно...а иначе си ставам и аз късно ама ако се случи да стана рано и майка ми ме пита "Ти що не спиш "
    Иначе...ами незнам.Като направиш 18 нищо не могат да ти кажат

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Е, какво и има?! Аз съм на 13 и аз съм си преобърнала режима. Това си е нормално за всички сега, макар и неправилно0...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на 50cent
    hahahahah vidqhte li sega az kato nespq po cqla no6 i po celi dni i sum samo po kuponi nikoi ni6to ne mi kazva

Град
    Bikini Bottom
    Ти си си ОК. Сестра ми е ставала в 17:30 а майками си беше в къщи. Само проверяваше дали диша А аз съм спал най-много да 15:30, а майка ми няма нищо против, шот и тя е спала много когато е била млада

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си