- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Развратния западен секс
До къде стигнехме? До свир*и, до анален се*с и какво ли не..... Осъзнайте се накъде е тръгнало нашето социалистическо общество. Престанете с тези развратни неща! Придържайте се към традиционния се*с![]()
Аз това го повтарям от години![]()
Не смятам, че разнообразието или някои по-нестандартни неща са развратни![]()
![]()
Защо да се придържа човек към традиционният секс като може повече да му допадат другите неща?
И разнообразие в секса има по цял свят, не само в Европа![]()
![]()
А и все пак живеем в свободни държави .. личният ни живот си е личен и можем да правим каквото си поискаме в леглото![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Народа прекалено се е разкрепостил и трябва да го превъзпитаме![]()
Еххх, а някога не беше така...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Партията следеше дори какво правиш в леглото![]()
![]()
Не за дълго! Ще направим от България социалистическа република много скоро и никой няма да каже ГЪГПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
Майко мила, до къде стигнахме!
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Абе вие да ви еба в балъците намерихте какво да коментирате в този форум . Бахти , сички сте някви комплексирани хлапащаци на по 10-15 години и като нямате никакви приятели и ви тропат навсякаде дошли в тоя форум и коментират бахти глупостите . Много ви са изнервих . И на всичкото отгоре влезли в сайт за тинейджърски проблеми защото вие всички комплексирани балъчета не могат 1 дума да кажат на момиче и влезли в тоя форум пък за капак на всичко и пишат за някаква проклета политика и управление![]()
Na haosa nikoga ne mu lipsva malko red
ne 4e sam nekav ograni4en ma ot nekoi ne6ta (za koito nau4ih tuka) naprao mi se obra6ta stomah4eto![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти ли ще ме превъзпиташ бе, пикльо?! Я, си намерете друго занимание! Бахти и тъпаците. Аз кво ще правя в леглото си е моя работа, ясно?!
Еее не, напрао тва ващо вече е прекалено....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Като дойде скоро марксизма в България ще бъдеш превъзпитана и ще станеш една послушна консомолкаПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Комсомолка се пише другарю...Първоначално написано от Марксист
Абе ей я се успокойтеНие изразяваме мнение.
Ами да ти кажа мога да ти напиша книга за тези работи и май като гледам в леглото само спиш и сънуваш как ебеш разни манекенки и сутринта първата ти работа която правиш докато ти е надървен да биеш една чикия и после пред компа за поредната доза 12 часово игра на WoW и LineageПървоначално написано от ^Sam90^
Не ми говори в женски род, ако обичаш! Тва аз къв ше стана си решавам аз, ок? Върви си у консумола и не ни занимавай с глупостите си!Първоначално написано от Марксист
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Ще знам за следващия път другарюПървоначално написано от Болшевик
![]()
Да, позна - разкри ме, бравоПървоначално написано от Анонимко
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Ще направя комунизъм в България и ще ви излекувам всички от тази западна болест![]()
Мхах и ти ли влизаш в тази категория която така подробно описах ? Както и да е , много ми е мъчно да гледам че има все още задръстеняци които ще си останат заклени шибани геймъри които имат корем който слънце не е виждал по плажовете за да може да вдигне още един левел на WoW . Мъчно ми е ама е факт , и факт е това че щом има такъв форум значи че има точно такива хора като вас които гледат да се научат на нещо ама в момента в който момиче ги погледне и се едно си ги бил с Домат по главата , стават червени ....Първоначално написано от Verminaard
Оф, ела ме излекувай и ше гледаш червени звездичкиПървоначално написано от Марксист
тейби и смотаните животинки дет сте....
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Леле.... точно ти, дето нямаш смелост да се покажеш с ника си ли ще ми говориш бе?! Тц тц ... ква си Ванга - как разбра, че играя уоу? Нищо, че не съм пипвал комп игра от 2 години, ама ти се пак си знаеш, а? Оф.. кво ли се занимвам верно....Първоначално написано от CuBG
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Ето една много прословута фраза от великия Съветски Съюз:
“А у нас секса нет!”
т.е. "У нас не правим секс!"![]()
Като цяло секса е лошо нещо. Секса развращава и трябва да се забраниПървоначално написано от Болшевик
![]()
явно си много загорял, за да говориш такаПървоначално написано от Марксист
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Ами да ти кажа приятелю не горя от желание да се регвам на такова място защото нямам ваще проблеми . + това всички балъци като вас само WoW играят . Пък тея че не си пипал комп игри иди ги разправяй на друг . Аз имам толкова голямо наблюдение над такива келешчета дето се държат в форумите се едно бащите им държат 100 декара бананени плантаций и че всичко в живота им е ясно . Ходи да играеш на лимки с приятелчетата ти или УоУ бе приятелю и по добре не пиши по такива места ( казвам ти го като съвет )Първоначално написано от ^Sam90^
Q si4ki sa uspokoite ve
tuka kva e temata i kvo ob6to imat komp igrite s tva
Неподходящ размер на снимка в подпис!