- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Развратния западен секс
Те са следствие от това че са задръстени сички тука . Като не могат 1 приятел с който по кафета да ходят да си направят и влизат в Онлайн режима и там избиват комплексите които им се насъбира в училище защото всички ги тропатПървоначално написано от bloodranger
Тръгнали да ми коментират Секс , бе да ми са махат от очите .
Мале, само тоя Уоу ти е в устатаПич, мисли ме за квото искаш - ако ми пукаше за сяко изостанало пикльовче от форумите.... леле мале
Не знам наистина как свърза секса с комп игрите, но явно в главата ти има няква логика... или не
![]()
Както и да е - лек ти живот
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ти да не си земал анфети преди да напишеш тоя коментар ????? Първо аз не бия по малки от мене защото мисля че не е чесно по-голям да бие по малък . Пък с тея банани няма какво да коментирам защото единствения който ще страда за напреде в живота си ти и всички останали защото ще си останете нереализирани геймари дето до 32 години ще си живукат при мама и тати и ще ги цоцат пари за оригинални игри за да може някак да им минава ежедневието . Така че айде Ф устатаПървоначално написано от Verminaard
Мхахаха съдейки по това че имаш над 1300 коментара в този форум ми потвръждава теорията![]()
Ама жалък и мизерен си ебъ пичките и не се притеснявам да говоря . Сега като се загледах а 8 месеца си напраил 1313 коментара . Това знаеш ли какво означава ?? Не излизаш от този форум , знаеш ли какво означава това ? Пълен балък си и по добре даже да не ти чета коментарите защото съветите на задръстеняците не приемам . Аз предпочитам за приятели нормални момчета с разнообразни интересиПървоначално написано от Verminaard
![]()
iska6 tradicionen seks mi pravi si go ama ne vijdam nAdrugiq kvo mu e netradicionnoto.
NE SE OPITVAI DA NALAG6 MNENIETO SI.VSEKI IMA RAZLI4NI VIJDANIQ I TRQBVA DA SE PRIMIRI6 A AKO NE ISKA6 SAMOUBIISE
oфф тоя sam90 вземе да се научи да пише и да говори правилно и после да дава мнения.или той явно почва да измисля нов български език.дума като "тейби" няма,а ако майка ти те е учила да говориш вижда се колко е образована
![]()
Аааааа фашииист! Как може да се допускат такива нецивилизовани отрепки тук!?Първоначално написано от trt1989
![]()
Хахахахах не преценявам хората по коментарите бе прителю . Ами това че си направил над 1000 за 8 месеца ми говори преееедостатъчно . Един нормален човек на 20 години нагоре който си води нормален полов живот да ми мислиш че ще влиза в този убиташки форум да коментира. Нито един твой коментар извън тази тема не съм ти прочел и пак от далече си личи че си пълен задръстеняк . Иди тези любовни песни да ги разправяш на колегите ти тукаПървоначално написано от Verminaard
![]()
Ей,тия комунистите май са един и същи човек-няма начин да има двама такива тъпани на едно мястоАве,пич,ти не си ли 88?Кво ми говориш как е било по времето на социализма,мн помниш се 1...Много искам да те псувам и имам много причини,но това изобщо не е за този форум...
От кога секс е мръсна дума?![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Ей агитатори , тропайте по душите!
Комунисти , станете организатори на мечтите !
Долу проклетата сиромашия, има на света Русия ,
тя ще ни спаси ; има Москва !
AБЕ НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА ФЛООДИШ С ГЛУПОСТИТЕ СИ? УСЕЩАШ ЛИ КОЛКО СИ ЖАЛЪК ДА ПРОПАГАНДИРАШ С НЯКАКВА МАЛКА СКРИТА НАДЕЖДА ОГРАНИЧЕНИТЕ СИ И УТОПИЧНИ (СПОРЕД МЕН КАТАСТРОФИЧНИ) ИДЕИ ВЪВ ФОРУМ ЗА ТИНЕЙДЖЪРИ! ТУК СЕ ГОВОРИ ЗА СЕКС! КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА - НАМЕРИ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ФОРУМ, КЪДЕТО НА РАВНИ НАЧАЛА ЩЕ ЗАЩИТАВАШ ИДЕЯТА СИ И ЩЕ ОБОРВАШ ЧУЖДИТЕ!
ПФ
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Чакай малко бе,кой си ти да ми казваш какво да правя в леглото и какво не .....това,което хората правят в леглото си е ЛИЧНО...за ЛИЧНА РАБОТА чувал ли си??? Нз кой ще превъзпитаваш и как ще го превъзпитаваш,но това не е твоя работа. Мене е имало кой да ме възпита и не си ти човекът,който ще превъзпитава мене или въобще народът ни .......Соц времето отдавна мина,също и времето,когато вси1ки са били под строй и са им казвали какво да правят!!!
ГРЕШКаааа!!! Така наречения от вас "развратен секс от ЗАПАДА" не идва от ЗАПАДА,А ОТ ИЗТОКААА! В Азия много дълго време ,преди да се пръкнат течения като социализма е съществувала оралната любов и какво ли още не.Европейците по принцип само могат да си мечтаят за сексуалните познания ,които имат в Индия,Китай,Япония и т.н. И аре стига с тези социализми.![]()
![]()
![]()
I ROCK!!!!!
ami bratle az kato rusnak moje da ti kaja 4e si go prevel greshno :PПървоначално написано от Болшевик
![]()
A y nas seksa net - pri nas nqma seksa ne v nas ne pravim seks
![]()
Първоначално написано от Анонимко
прогнозирам, че в най-скоро време този ненормалник , шизофреник - Бол. , Марксист ще се разтрои до нова форма...Ленинист?Троцкист?.. авайте да залагаме
Знам, но ще го тълкувам както е по-удобно и лесно разбираемо за младите деца тукПървоначално написано от Ruskia1936
![]()
Ти си шизофреникаПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
Вижте ми IP-то бе, имам 1 единствен профил в тоя форум!
Това е тъжно. Чудя се какво ли представлява живота в очите ти.. Какво ли е всеки ден да се будиш, да усещаш напъна в гащите си и да си повтаряш ”Нет минет! Нет минет!”Първоначално написано от Болшевик
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от Болшевик
ам4и другия влиза като гост, а и IP лесно може да се скрие я с програма, proxy сървър, пък и много ме боли фара
....само не ми е ясно ти кой си от снимката, този с буквара и ризката или другия до него..., а може би от другия аватар?
![]()
Да ве, съгласна съм - мноо е лесно. Мен преди кат ме бяха баннали си влизах с една програмка и с китайско проксиПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
П.П. Брутро, чиче, наспа ли се :Р
Здравей Мацко наспах се..станах у 10.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
ииии още го у4а и аз туибруто..нето..тара /Мара дупата си бара/..
ти скива ли нема я играта ни на белот![]()
Забелязах.. Даже не я оставиха за идните поколения, направо я изтриха. Можеха да е lock-нат просто. Нейсе![]()
Западния секс е наистина развратен, но въпроса е: какво ще направим ние за да върнем нормалните християнски ценности в младежта?![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!