Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
Цитирай Първоначално написано от CuBG
Цитирай Първоначално написано от Verminaard
Цитирай Първоначално написано от Verminaard
Айде да не смесваме социализма и секса,а?Ко ще кажете?!?!?!
бтв. да ви е*а в мнението,това е форум за тийнове и за 13 годишни курвета,не за политика и партии,ок?!
допълнение: Сам90,не се занимавай с тия хора,само си хабиш нервите и времето
Мхах и ти ли влизаш в тази категория която така подробно описах ? Както и да е , много ми е мъчно да гледам че има все още задръстеняци които ще си останат заклени шибани геймъри които имат корем който слънце не е виждал по плажовете за да може да вдигне още един левел на WoW . Мъчно ми е ама е факт , и факт е това че щом има такъв форум значи че има точно такива хора като вас които гледат да се научат на нещо ама в момента в който момиче ги погледне и се едно си ги бил с Домат по главата , стават червени ....
Леле.... точно ти, дето нямаш смелост да се покажеш с ника си ли ще ми говориш бе?! Тц тц ... ква си Ванга - как разбра, че играя уоу? Нищо, че не съм пипвал комп игра от 2 години, ама ти се пак си знаеш, а? Оф.. кво ли се занимвам верно....
Ами да ти кажа приятелю не горя от желание да се регвам на такова място защото нямам ваще проблеми . + това всички балъци като вас само WoW играят . Пък тея че не си пипал комп игри иди ги разправяй на друг . Аз имам толкова голямо наблюдение над такива келешчета дето се държат в форумите се едно бащите им държат 100 декара бананени плантаций и че всичко в живота им е ясно . Ходи да играеш на лимки с приятелчетата ти или УоУ бе приятелю и по добре не пиши по такива места ( казвам ти го като съвет )