- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забраната на секса. Причини - развращава!
За да изградим едно стабилно социалистическо общество, секса трябва да остане в миналотоТова е една крачак напред в човешкото развитие
![]()
Просто искам едно стабилно социалистическо обещствоПървоначално написано от Verminaard
![]()
Едно стабилно общество без секс? Т.е. без създаване на ново поколение? Хах... ного ше ти е стабилно обществотоКато пишеш, поне поясни, че имаш предвид секс преди брака.
Това, че ти си на сухо и не ти пускат, не значи, че всички трябва да са така...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Народа трябва да следва стъпките на своя ВождПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
религията и социализма са несъвместимиПървоначално написано от swords1010
![]()
Секса е едно от най-хубавите неща в живота бе.Чуваш ли се к'ви ги бръщолевиш???Като не искаш,не чукай,но повечето искаме!!!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Като дойде социализма няма как да не се примириш с това ново условиеПървоначално написано от slavito007
Ще станеш модерен социалистически гражданин
![]()
Първоначално написано от Марксист
![]()
..чакай да се досетя ти си плод на генното инжинерство а?Взели са ДНК от Маркс, Енгелс,Ленин, Сталин,Мао... Цола Драгойчева и са клонирали нова чистокръвна раса а?
![]()
Най-накрая утопията е постигната край на не4истоплътния, нехигиеничен секс, свързан с обмяната на флуиди, дива6ки стенания ,викове, истински и фалшиви оргазми... нека да приветстваме молекулярната биология!
Алелуя.Да си бе стоял в епруветката, тук във форума сме фенове на естествения ход на нещата..или поне така си мисля
![]()
lelele tva komunist4e samo temi pravi,kak ne si na brigada be 4ovek
който му се връзва на тоя комплексар дето сега ще измисли 1000 комунистически, социалистичеси и секви отчаяни начини да ме затапи, е доста заблуден. Даже ме е яд, че се хабя да пиша в тия отчайващи теми ..
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
мале ужас..болни мозъци..ми да те светна ако го нямаше секса.. и тебе нямаше да те имаедин съвет- жалък си земи се спри
![]()
Когато върнем социализма(в най-скоро време) ще се научите да уважавате този строй, за да ви уважава и той вас
![]()
Офф аз лягам.Първоначално написано от Verminaard
![]()
Не ми се занимава повече...
Лека
П.П.Ако не забелязваш съм стар потребител и пиша в различни теми и то без да са политически ангажирани. Това, че се появиха доста нови индивиди не е моя вина.
Лека нощ другарю, ще се видим на следващия конгрес на КПССПървоначално написано от Болшевик
![]()
Пролетарии от всички страни, обединете се!!!
хахаха къде ще ходиш да лягаш бе ХанСоло, забрави ли 4е Мавзолея го бутнахаПървоначално написано от Болшевик
![]()
![]()
![]()
Не осквернявай името на Вожда младежоПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
![]()
![]()
Ае що не земеш да си навреш нещо отзад и да млъкнеш...ти си баси комплексирания човек няа майтап...кво му е на секса...досега не съм чул някой да е умрял по време са секс...
Ае не ми се занимава с тебе live free
И КОГА АДМИНИТЕ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ДА ЗАБРЯНЯТ ПИСАНЕТО ОТ НЕРЕГИСТИРАНИ!?!
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
![]()
Ну Вьй Йосиф Висарионови4 Джуагашвили знаити 4то на вашие погребение погибли дальше 2000 4еловек! Вьи отговорен для смерть десетки милиони люде....Да гориш в ада гадино недна комунисти4еска това е към Сталин, Берия,Ленин и цялата шайка диктатори комунисти , колкото до теб не знам да пла4а или да се смея ве4е![]()
AminПървоначално написано от Марксист
---->po temata na golemiq pi6man komunist da spomena 4e Kitai pri naselenie 1 miliard i kusur sig mnoo ama mnoo se la6kat v orizi6teto a sa si komunisti tai 4e pi6man4o skrii sa za malko i pro4eti otnovo "Osnovi na socializma" staa li
Неподходящ размер на снимка в подпис!
"Smartta na 1 e tragediq,na milion e statistika"--4i4ko StalinПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Izvadka Call Of Duty 2
------->stiga s tez komunisti4ni lafove be i az mileq za zakuskite po 10 stotinki ma ne veq znamenata varnete ni lenin obratno
"есть 4еловек есть проблем, неть 4еловек неть проблем"..Първоначално написано от bloodranger
пълен с такива "килър" афоризми 4и4ко Сталин.
бетон в/у прахта му.
недей така мом4е 4е ако те 4уе некой лош 4и4ко може да те прати в БеленеПървоначално написано от trt1989
![]()
всички комунисти да се изпратят в ГулагПървоначално написано от bloodranger