.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Найш кво, аре само да не ме занимааш...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Забраната на секса. Причини - развращава!

Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от Марксист
    За да изградим едно стабилно социалистическо общество, секса трябва да остане в миналото Това е една крачак напред в човешкото развитие
    ..чакай да се досетя ти си плод на генното инжинерство а?Взели са ДНК от Маркс, Енгелс,Ленин, Сталин,Мао... Цола Драгойчева и са клонирали нова чистокръвна раса а? Най-накрая утопията е постигната край на не4истоплътния, нехигиеничен секс, свързан с обмяната на флуиди, дива6ки стенания ,викове, истински и фалшиви оргазми... нека да приветстваме молекулярната биология! Алелуя.Да си бе стоял в епруветката, тук във форума сме фенове на естествения ход на нещата..или поне така си мисля
    =D> Прекрасно казано.

П.П. Към автора на темата: Вместо да си губиш времето по тинейджърски форуми, направи си една партия и почвай да пропагандираш идеята си. Поне ще има ефект. И няма да флоодиш с глупавите си, ограничени, наивни, неестествени и малоумни идеи.
    Ако природата искаше да се размножаваме не чрез секс, а чрез епруветки нямаше да даде на мъжа пишка, а на жената путка. Щяхме да се раждаме с по една епруветка в ръка, а не полови органи. Те са там не за да загниват в забвение...

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си