- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамните ми устни да прекалено надути помощ
po 5 $ li sa haremite OOO otivam v Kuba sori ne me tarsete v sledva6tiq mesec 4e imam 100$ da har4aПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
putka putka ustna> {o} <ustna
|
6ibana vagina
kur, made, a men mi se ebe (kravi4ki i kozi4ki)
Oтиди на частен гинеколог. Ще ти вземат пари, но майка ти няма да разбере.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ами на 17 съм, но няма как да ви пратя снимка.много са надути все едно ако ги пипна и ще се спукат.чак до входа на влагалището е така.Какви хапчета мога да пия
ако си била яко шпакловки от тва са надути,ако не Гоу ту сий да доктор/за по задръстените иди на лекър (не визирам авторката)/Първоначално написано от Уплашената
ами тогава ще изчакам 1-2 дни и ако не мине ще отида на лекар,но не мисля да е от шпакловки защото закво да се подуват толкова и то толкова странно че чак да се изплашиш![]()
KOLKO NADUTI ?![]()
Като те е толкова страх защо ще чакаш 1-2 дни???!Първоначално написано от Уплашената
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от Уплашената
да не би да искат да ти кажат нещо
![]()
щот кат си ласка6 на сухо или мноо 4есто тай стааПървоначално написано от Уплашената
от 3 страници коментари 2 коментират некфи фашисти социялисти мани маниии![]()
няяям опит в тва фриателко но отиди на частен гинеколог
тиХо Ся
Idi si na lekar da znae6 ot kvo e laskane tva onva po dobre idi[/b]
ахахаххахаха ВНИМАВАЙ ДА НЕ СЕ ПРЪСНАТ ЧЕ ТОГАВА И *УЙ НЯМА ДА ВИДИШ[/b]
trt1989 Да та в К*аВала ве ! зако само се базикаш с момичето ве ?!Първоначално написано от trt1989
А по темата иди сама не гинеколог не ти тряя маика ти да знае
Fitness Forever
Kogato biah na 15-14 godini imah sushtia problem .. No ne biah vodila polov jivot togava .. Ta.. i moite sramni ustni se biaha poduli mnogo . Vednaga telefonirah na maika v rabotata tia se pribra i me zavede na ginekolog . V kraina smetka se okaza razdrazvane predizvikano ot niakakuv sapun .. Predpisa mi da si pravia kompresi s revanol i se opravih
Взех огледало и спуках ги и се оказа че е гной и утре наистина ще отида ва гинеколог
ти добре ли си бе момиче????????? как така ще ги пукаш! знайш ли че може да се възпали и да доведе до сериозно заболявания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMGGG"GGGG SNIMKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОФфф всички само се базикат... и аз имах такъв проблем спокойно.. с топла водичка.... се мии по 10000 п1ти на ден.. и ще се оправиш...
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
КАК ТАКА СИ ГИ СПУКАЛА 0_о Х_Х че тва да не ти е няква обикновена пъпка...аааааа ..Първоначално написано от Уплашената
![]()
тва място е чувствително ..първо тряяше да идеш на лекар..
Sieg Heil! WHITE PRIDE WORLDWHITE ония паляк да не се обажда
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
spored med iz4akai nqkolko dni da vidi6 dali samo 6te mine, moje da e prosto ot vremeto ili nqkvi dr gi faktori.ospokoi se! ako ne v kraenn slu4ei otiva6 sama na genekolog,dr izhod ne vijdam
Първоначално написано от ™G-Baby™
babsito ti ot ruse li si we