.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    Варна

Май наште ще се развеждат!!!

Ako nqkoi iska da si pogovorim po temata da pi6ee!!!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Skype-ka4ak_91 ooVoo-ka4ak_91 IRC-cocain3 & ka4ak_91

emi to i na6te ama ba6ta mi ve4e go mrazq.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от namina

Axa mi na men nqkak si ne sam siguren ama sqka6 ispitvam tokova 4ustvo 4e iskam ba6tami da go nqma i az nz za6t0 e taka!?!?!?! : smt010 [/b][/b]

Град
    Варна
    [img] [quote="namina"][quote="namina"]

ti kvo misli6,lo6o li e tova koeto ispitvam!!![/img]

зависи как се държи.............. щото моя никога не му е пукало за мен мразяго от дъното на душата си.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Е можеше да напишеш нещо а не само наще май ще се развеждат еми щом хората са решили че така ще им е по добре да го направят

Да,наистина-ние какво да направим...

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Да,наистина-ние какво да направим...
    нз трошете си главите

Хмм..Нашите вече са разведени..от...колко време..аз даже не помня..някаде 3 клас ..Но и да си призная така ми е много по-добре.. Щом така е трябвало..аз няма как да спра нещата..вече е твърде късно..
    Майка ми и баща пак си поддържат връзка,но само когато става въпрос за мен .. иначе за нищо повече...
    Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0 ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!

Град
    In cRueL w0rLd ..
    Аз съм на принципа : ако ще се чувстват по-добре разделени няма смисъл да седат заедно, няма смисъл от скандали всяка вечер, от побоища .. не се опитвай да ги събираш.Зрели и възрастни хора са знаят от какво се нуждаят и какво и най-доброто за тях !
    ~cLose t0 yoU~

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Родителите ми вече са разведени,понякога с един родител е по-лесно.Има си и трдуни моменти,но нали ако живота беше лесен нямаше да почва с плач

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ще преживееш развода им бе... Не е трагично..даже така като са разведени ми е по-добре...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Kak mojete da kajete,4e e po-dobre da sa razvedeni... Na6te sa skarani i ako re6at da se razvedsat az 6a se samoubiq...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Samotno_Angel4e
    Kak mojete da kajete,4e e po-dobre da sa razvedeni... Na6te sa skarani i ako re6at da se razvedsat az 6a se samoubiq...
    Значи си егоистка и не ги обичаш. Как предпочиташ? Да са заедно нещастни, или разделени, но намерили собственото щастие. Един развод не е края на света.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Значи си егоистка и не ги обичаш. Как предпочиташ? Да са заедно нещастни, или разделени, но намерили собственото щастие. Един развод не е края на света.
    Съгласен съм.
    Много по-неприятно е да живеят заедно, да вдигат скандали редовно, а може и да се бият (както е при мен например). Аз лично се надявам да се разберат, защото ми е писнало да им слушам глупостите, ама ... те си мислят, че така е по-добре за мен - дали?!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Съгласен съм.
    Много по-неприятно е да живеят заедно, да вдигат скандали редовно, а може и да се бият (както е при мен например). Аз лично се надявам да се разберат, защото ми е писнало да им слушам глупостите, ама ... те си мислят, че така е по-добре за мен - дали?!
    Да, това е грешката на повечето родители. Смятат, че едно дете има нужда и от майка и от татко. Това е така наистина, но когато виждаш пред себе си едно неидеално семейство, това рано или късно се отразява в бъдеще. Израстнала съм без баща и не смятам, че съм по-некачествен човек от останалите. По-добре да живееш с любов и разбирателство само с единия родител, отколкото с кавги и караници с двамата.

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Nesam egoistka... No prosto nz ko 6a praq ako re6at da se razdelqt...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от namina
    и аз така даже не ми е званнал да ми каже честит рожден ден представете си
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    В. Търново/София
    Nesam egoistka... No prosto nz ko 6a praq ako re6at da se razdelqt...

Продължаваш напред. Ако тръгнеш да се тръшкаш и цупиш никак няма да им помогнеш. Те ще продължат да бъдат твои родители и това никога няма да се промени. От теб зависи как ще приемеш нещо, което е вече факт.

Наще са разведени вече от 11 години.
    Еми така са решили хората развели са се вероятно и за твоите родители това е най-доброто решение до което са стигнали.Те не са малки могат да преценяват и сами какво да правят с живота си.
    МъдРоСтТа ме ПреСлеДва нО аЗ бяГаМ пО-БърЗО

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Май наште ще се развеждат!!!

Цитирай Първоначално написано от Devils
    Ako nqkoi iska da si pogovorim po temata da pi6ee!!!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    ми то на6те са разделени,ма кфо?знае6 ли къф купон е да си без майка... ем.. едва ли,ама ако има6е майка като моята 6те6е да знае6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Родителите ми вече са разведени,понякога с един родител е по-лесно.Има си и трдуни моменти,но нали ако живота беше лесен нямаше да почва с плач
    Твърдо съм "ЗА"!Точно така е! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Може би след това ще съжалявам,но ми се иска наще да се разведат или за месец-два на не са заедно! Постоянно се карат! Баща ми включва климатика,а майка ми: "Изключи го веднага,ще готвя и ще капе на пода!" връщаме се вечерта, а тя изобщо не е готвила! Не мога да живея в това семейство всеки всеки ден с някой се кара! Ужасно е!

Моите от 3 години са разведени и ми е 1000000000000 пати по-добре дано и при теб е така
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Супер фен
    Ами наще до сега са се разделяли 4 пъти.И беше много гадно,но беше сравнително по - добре от колкото да слушам всяка вечер как се карат,чушят се чаши,чинии и т.н. ... колкото и гадно да звучи - някой път най - добрия вариант е раздялата.Така хем няма да се доизнервят един друг,хем няма и ти да слушаш скандали и т.н. ... и все пак дано се оправят и да не се разделят.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си