- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Виене на свят при ставане
ami problema e lsedniq i pri men i pri o6te dve moi fr se polu4ava zna4i vie ni se svqt kat stavame primerno i maika mi kaza da qdem zelen4uci i plodove ama tva ne pomaga sedim si na stola primerno i stavame i ni se vie svqt az daje eedin pat sedim v avtobusa s edni fr i stavame i az padnah ne6to ni stava no nz kakvo imate li ideq ot kakvo moje da e 6toto e ot nqkolko meseca i me e strah ve4e a na drugite fr na ednata ot godina a na drugata ot polovin a i te nz za6to taka se polou4ava da imate nqkakvi idei ili saveti
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
да-и при мен по някога е така!През лятото това е нормално заради жегите , заради умората и други причини-е мисля че е нормално спокс,но ако много често ти се вие свят кажи на маика си и отидете с нея на лекар
Най-вероятно ви е ниско кръвното. Може и да е от горещините.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А сутрин става ли ви лошо? Ако да, това е ниско кръвно. Пийте кафе или яжте шоколад...помага...макар че невинаги.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз го имам тоя проблем,само че аз ставам по мн интересен начин.Събудя ли се директно скачал от леглото,не сяда и някви такива пози.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Оф и аз съм такаДа легна за 5мин после даже да не ставам толкова рязко пак ми се завива свят
Майка ми казва,че е от излежаване ама нз
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
казва се ортостаичен колапс и най-често се дължи на малко по ниско кръвно налягане и относително ниско телесно тегло.
често е при деца в пубертета или млади момичета. никакъв "шоколад и кафе"! системата сама ще се адаптира!
бтв - ниското кръвно е полица, гаранция за дълъг и безпроблемен /от здравна гледна точка / живот.
от хипотония никой още не е умрял, за разлика от обратното - хипертонията убива милиони всяка година и осакатява още повече хора!
има си спец средства за лечение на ниското кръвно, но шоколада и кафето не са сред тях. без друго, когато се омъжите, родите и здраво напълнеете - ще стане обратното, ще правите високо кръвно, което вече е истински проблем.
така че не изтезавайте от сега организма си с "кафе и шоколад"
Или с 2 думи причината е, че се изправяМЕ (да и на мен ми се случва) твърде рязко, пробвайте по-полека да станете, не като ударени от гръм и няма да ви се вие свят
Ниско кръвно, и аз съм така.. Пий едно кафе и ще си добре.. поне при мене е така и моята докторка така ми каза също! Не е страшно...
И аз мисля,че е от ниското кръвно....веднъж ми стана така в училище.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Айран със сол или кола също помагат.![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Да кола определено помага ,мойто кръвно е постоянно ниско (то е наследствено от майка ми ) и винаги като стана и ми причернява пред очите ... даже сега ако стана ей така няколко секунди седя на едно място докат черното се махне и продъллжавамПървоначално написано от gabrielka@a
![]()
Споко заради жегите е.И аз съм така като стана направо ми причернямва пред очите,имам чувството че ще припадна.
Причините могат да са следните:
1.Ниско кръвно
2.От силните жеги
3.Силно притеснение
и т.н![]()
И аз съм тъй откакто си счупих кратуната на бордюра с колелото, но това беше преди толкова много време, че не ме притеснява![]()
Memento moriendum esse!
da i pri men e taka ot opit znam stane li ti lo6o siadai i pii kola
Pff myrzeli s myrzeli.Vmesto da sedite na PC i da se 4udite varvete i poti4aite malko.Redovnoto sportuvane e polezno.
![]()
![]()
qj shokolad i piy kola
зареди големите жеги през лятото ще е и на мен ми се е случвало минавам малко разтояние причернява ми и падам на пода няма за какво да се притесняваш\
/ \
/ \
/ \
/
OnLy God CaN Judge Me !
mi i pri men e tak kato stavam sutrin ili kogato stoq na stol i stana i mi se zaviva svqt i mi pri4ernqva pred o4ite no za nqkolko sek mi minava i az si mislq sa6to 4e imam nisko kravno![]()
emi da na vseki se slu4va osobeno lqtoto,i az taka kato spa primerno na obed ili dori samo da sam lejala i kato stana mi se zaviva svqt i zalitam dori...
oh na men v momenta adski mi se vie svqt i mi e lo6o a sam sednala i ne sam stavala![]()
pri nas probvlema e oba4e 4e az li4no nqmam nisko kravno za6toto predi vreme poradi zdravni problemi mi praihga razni gluposti ednoto fr ima niusko kravno a drugoto na neq prosto ei taka bez da ima nikso kravno bez ni6to no edva li e ot jegite za6toto edva li prez zimata ima jegi taka de razbrahte me a az qm 6okolad i piq kola i ne mi minava i na lkekar hodih s mama i ne znaqt za6to e taka![]()
![]()
![]()
бутайте повече шоколад, помага, от личен опит ви казвамза кафето не знам щото гледам не пия!