- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Виене на свят при ставане
И на мен ми се случаваше преди, но ми казахе, че става, защото ставам много рязко от леглото. От както ставам бавно и отделям време на това да се разтегна хубаво, виенето на свят спря.
Ами при мен също става често, но говорих със личната ми лекарка и тя каза, че било нормално, пък и аз по принцип съм с много ниско кръвно...
Та много хора (специалисти най-вече) са ми казвали, че е много важно когато се изправяш да не бъде рязко - просто като дойде момент да станеш от леглото,докато седиш някъде или си се навела СЕ ИЗПРАВЯШ ПЛАВНО! От такива неща съм патила много - понеже вечно бързам да не изпусна нещо много пъти ми е причернявало и съм се събуждала на земята след наколко секунди...Внимавай, с това не трябва да се ебаваш![]()
ami i na men mi e pri4irnqvalo ama tva be6e nqkade kam mai ili uni 2007 i dosega po4ti vseki den me boli glava ama s vremeto 4ovek svikva i ne mu obra6ta vnimanie pone az sam taka ama ponqkoga bolkite sa neponosimi sq edinstveno za tva znam 4e pri nisko kravno e hubavo da se pie kola,kompot ama kolata ne pomaga mn kompota e po dobre 6okolada sa6to ne e mn dobar kafeto mojebi ama az ne piq kafe a hap4etata vaob6e ne mi deistvat
tva e nisko kruvno izledvaite se za anemiq 6toto pri men tva se okaza nasledstvena anemiq i maika mi ima trqbva da piete jelqzo na ampyli se kopyva a ako neiskate da pose6tavate doktor 6te se naloji da priemate kofein vsekidnevno - kafe,koli 6okolad i taka ai yspeh
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
1. Аз лично имам ниско кръвно, и на мен ми се вие така свят, затова най-вероятно е от това... а и почти всички ти казаха същото..
2. Прочетох почти всички мнения, но може да съм пропуснала някое, затова ще ти кажа, че може да имаш проблем с очите... При много от тийнейджърите се открива, че имат диоптър, ако отидат на очен преглед, не знам дали си ходила, ако мислиш, че е възможно да е и от това, по-добре иди. Може пък да знаеш за някакъв много малък диоптър, обаче да си решила да го пренебрегнеш(по заръка на лекарката естествено) и сега да се е увеличил...
Извинявай, ако съм те занимала с глупости, имам предвид това с очите, но според ме е възможно...