- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би съм ... как биха го приели мом4етата ?
obi4am kogato murka6..Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
HM6TE4 IZDARJI6 LI
![]()
Въпросът е ти дали ще издържиш, без да викаш от болка и да ти се разкървави вагината![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ako prodalji6 da murka6 6te svur6a ve4e..Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
ПЪЛЕН РАЗВРАТ!
EHEEE I TVA LI GO MOJE6.
za tebe vinagi i vsi4ko moga..
\Първоначално написано от Verminaard
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има само 1 отговор-МИЛО...ТРОЙКА??И си задоволена отсекаде
Пък и аз не бих отказал...Ама ше се примириш и ти с лека изневяра,на която даже ше си свидетел...Така е като си ПЕДЕРАСТ \
/
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
хаха побъркахте момичето бе мацка изневяра е щот аз така като теб с една приятелка но аз тогава си нямах гадже и не ми пукаше но тя си имаше и то година и половина връзка и тои мн пъти ни е виждал и се се цупе6е ама един ден вечерта 3-мата ще гледаме филм хаха а бе филлм не гледахме ама беше мн хубаво![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
plqskate li sa otzade X_x
![]()
![]()
samo 6te kaja 4e go prie syvsem normalno podrobnostite sa izli6ni :P i vse pak blagodarq na vsi4ki
![]()
mislq che shte se nakefi![]()
spopred men ako te obi4a 6te izrevnuva mn bez zna4enie dali iznevqrata e s mom4e ili momi4e
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
и аз така мисляПървоначално написано от marina star
![]()
s priqtelkata mi se karahme za tva 4e se celuva s momi4eta i to ne vednuj se karahme dokato se nau4i da ne go pravi
kazah i 4e ni6to ne i pre4i da se celuva s mene i e izli6no da se celuva s nekvi pa4i i ako tolkova iska da se celuva s tqh, da se celuva, ama nqma da me celuva mene, tq est izbra mene
a ako razbera 4e e pravila ne6to pove4e ot prosto celuvane s drugo momi4e 6te i se razsurda mnogo lo6o, a ako ima ne6to protiv 4e sum i se razsurdil 6te skusame, 6te reagiram taka za6toto mi e obe6tala da ne se celuva s koito i da e osven mene
az ako bqh ili shte se prusna ot smqh ili nqma da i oburna nikakvo vnimanie po tazi tema
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата