.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Дадуди
    Guest

красотата на мъжът

Според вас дали има зна4ение красотата на 1 мъж.Моето мнение е 4е на 1 мъж му е достатъ4но само да се потдържа и да е сигурен в себе си,всякакви други белези като4ели нямат зна4ение.Няма зна4ение дали си висок или нисък,дали си синеок и с кафяви о4и...Като4ели при жените това е основен фактор докато при мъжете сигурноста и увереността са най-важни.Пове4ето мъже трябва просто да си потдържат тялото и съмо4увствието,дакато при жените природата играе важна роля.Спорихем скоро с 1 фр и той ми изтъкна като аргумент висо4ината.До скоро и аз вярвах,4е тя има зна4ение,то и жените го вяврват,но като 4ели не е така.Едни от най-4аровните мъже в холивут са доста ниски(бате Томи не се обиждаи ).Та така кажета какво мислите вие.Все пак ние сме грозните зверове,а жените са красивите ангели.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз мисла кат тебе трябва да сме уверени и да се къпем! майната му на другото
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

ми ...според мен височината не е от значение просто защото съм мноооого висока и понякога не се случва да е по-висок от мен,но да не е такав,че да не се поддържа.В смъсъл тфа което му е като недостатък и не може да промени не е от значение например височината,очите и т.н
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Естествено че външния вид има значение, но в крайна сметка ако обичаш един човек едва ли за теб най-важното ще е външния вид поне така си мисля аз
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Guest
    Деската нима не си забелязала,4е всеки уверен мъж,независимо колко е грозен,е харесван?1 мъж трябва да се потдържа,но нищо пове4е.Ние сме силните и грубите вие трябва да сте красивите и нежните.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Деската нима не си забелязала,4е всеки уверен мъж,независимо колко е грозен,е харесван?1 мъж трябва да се потдържа,но нищо пове4е.Ние сме силните и грубите вие трябва да сте красивите и нежните.
    Да забелязала съм го, но последно време с доста неща вашия пол показва че вече не сте предишната грубост и сила колкото и да го отричате тва си е самата истина.Разбира се не поставям под един знаменател абсолютно всички , но все пак не можеш да не се съгласиш
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Красотата не е от значение. За пореден път ще цитирам Кембъла (лека му памет) - ”Когато обичаш нещо/някой, ти обичаш и недостатъците му. Достатъците всички ги обичат”.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    ми ...според мен височината не е от значение просто защото съм мноооого висока и понякога не се случва да е по-висок от мен,но да не е такав,че да не се поддържа.В смъсъл тфа което му е като недостатък и не може да промени не е от значение например височината,очите и т.н
    Да ви кажа, не е точно така. Имах едно много високо гадже, около глава над мене. Докато я чуках, се чуствах като паразит. Беше голям купон.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Може би ще разочаровам доста(като се има в предвид предните постове),но за мен е нужно 1 муж наистина да е самоуверен-прави страхотно впечатление,да е по-висок от мацето и да има чар.Красотата
    също е важна,ама залагам повече на 4ара и уникалността.Все пак с какво толкова сме по-разли4ни ние жените,4е да трябва да ходим по фризьори,козметици,маникюр исти....,а мъжете да се измъкват с по една баня!!!ААаааа! И без това нали f по-трудно се възбуждат-я ни помогнете и вие малко ,де!!!-ина4е се оплаквате"ама нея все я боли глава"

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

hm az mislq 4e krasotata ima zna4enie ili neka po drug na4in da se izrazq ne krasotata, a izlu4vanety ili 4arovnosta , ponqkoga ,samo na4ina po koito se durji ..., no za da zabeleja opredelo mom4e ili trqbva da e mn visoko ili trqbva da e sladko ili s nqkvo osobeno izlu4vane , ponqkoga krasivite mom4eta ne vinagi se privlekatelni , nqmat nito 4ar, nito izlu4vane i stava kofti prosto edni perfektni lica i tela i ni6ty pove4e za razlika ot drugi ne tolkova perfektni sladuri.. , btw viso4inata ima golqmo zna4enie (pone za mene) nikoga ne bih trugnala s mom4e po nisko ot mene ,az sqka6 zabelqzvam samo tezi koito sa okolo 1.80 i nagore :P a ima i takiva v koito me privli4a samo viso4inata moje da ne e hubav, no ako e visok i .... a ina4e kakto po gore kazaha haraktera e nai-vajnoto ako obi4a6 nqkoi to zna4i ne ti puka kak izlejda smisal takuv 4e nqma kak da ne zaobi4a6 i vun6nosta mu
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Guest
    lilit не си права.Да вие ходите на козмети4ни процедури това е запазена марка за жената.Мъжът трябва да спортува и да потдържа тялото си.

Един мъж трябва да е висок, за да е готин? Ок, Jack Nicholson не е готин.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Кембала беше такъв нещастник уви за това беше прав.

Жалко че не измислил и поговорката - "не караи пиян с 200 по Цариградско"

Moderated by Aleandra
    Малко повече уважение моля!
    Имай малко уважение наистина. Сетих се нещо точно като за теб - За мъртвите се говори или добро, или нищо.
    А като цяло Кембъла беше наистина страхотен човек.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Напълно съм съгласен с автора!
    Не може да ме убедите в противното...
    Light The Universe

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Напълно съм съгласен с автора!
    Не може да ме убедите в противното...
    Мхм За всеки влак си има пътници. Пък и от личен опит мога да го потвърдя. Една от най-лудите ми и любвеобилни връзки беше с младеж, който когато го видях за пръв път буквално си казах ”Толкова е грозен, никога не бих се събрала с такъв човек!”. След три дни бях убедена, че е най-красивия мъж на света.

AMi da !Ne e tolkova ot zna4enie kakvo e otvun,vajnoto e otvutre!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: красотата на мъжът

Цитирай Първоначално написано от Дадуди
    Според вас дали има зна4ение красотата на 1 мъж.Моето мнение е 4е на 1 мъж му е достатъ4но само да се потдържа и да е сигурен в себе си,всякакви други белези като4ели нямат зна4ение.Няма зна4ение дали си висок или нисък,дали си синеок и с кафяви о4и...Като4ели при жените това е основен фактор докато при мъжете сигурноста и увереността са най-важни.Пове4ето мъже трябва просто да си потдържат тялото и съмо4увствието,дакато при жените природата играе важна роля.Спорихем скоро с 1 фр и той ми изтъкна като аргумент висо4ината.До скоро и аз вярвах,4е тя има зна4ение,то и жените го вяврват,но като 4ели не е така.Едни от най-4аровните мъже в холивут са доста ниски(бате Томи не се обиждаи ).Та така кажета какво мислите вие.Все пак ние сме грозните зверове,а жените са красивите ангели.
    =D> =D> =D>
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

До автора:
    Разгледай тази тема - http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=123498

За повечето момичета има значение височината. Поддържа... разбира се... прави се на гей... не
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Зависи от самите хора.Наистина,от мъжете не се изисква да са като манекени,а просто симпатични.При нас,жените,е друго-лице,тяло и т.н.Има значение някое излишно килце,целулит,но това са излишни притеснения.Ако двама души се харесват вътрешно,няма проблем.Външната красота понякога лъже.Поне за мен тя не е от значение.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Ем за моми4етата с високи мом4ета.Ами Том Круз не го ли изкате горкия е 1.70 .А и защо в всевъзможни теми се разглеждат краиностите?Пове4ето моми4ета пишат,4е трябжа да е над 1.80,което е краино или пък се коментират мъжете под 170.Ами мъжете с стреден размез 1.70-180 никаде ги няма.

ne mi dreme kolko e visok i s kvi o4i e,vajnoto e da me vpe4atli,da uspee da mi vleze pod kojata.....pove4e darja na samo4uvstvieto i darjanieto na edin maj

важно е да има чар...и да се къпе нема да ми мирише я...

Според мен има значение!Първо защото някои външни белези подсказват за характера и душевната нагласа на мъжа,второ не може един мъж да не се поддържа ,защото това носи наблагоплриятни последици,които играят ролята доста отблъскващ фактор и трето не харесвам наподдържани мъже,но щом говорим за красота ,тя не е само външна.....

Супер фен
    аз съм много убав, не съм за хвърляне така да знаете

имам скъпа кола, къща с басейн, самолет, яхта . пари в швейцарска банка....
    не преслагам нищо и не търся нищо - само исках да се похваля

Цитирай Първоначално написано от assd
    аз съм много убав, не съм за хвърляне така да знаете

имам скъпа кола, къща с басейн, самолет, яхта . пари в швейцарска банка....
    не преслагам нищо и не търся нищо - само исках да се похваля
    Всъшност изобщо не си разбрал за какво иде реч в темата!
    Light The Universe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си