- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен ли съм?Дайте съвет.
Ох хора чувствам се доста тъпо.Аз съм на 14 и има едно момиче за което постоянно мисля.Преди две години с нея бяхме гаджета,но бързо скъсахме.Проблема е че тя е едва на 11.И като скъсахме тя беше на 9 и сичките ми приятели ми се подиграваха,че ходя с толкова малко момиче и аз се принудих да кажа,че всъщност съм се бъзикал.Но сега две години по-късно като я видя и ми е адски яко.Тя може и да не е чак толкова красива за някои,но има невероятенм характер.Хора кажете ми влюбн ли съм и дайте съвет какво да правя.
П.П.Темата не е бъзик.
mislq 4e ti sam trqbva da razbere6 dali si vluben... az ne sum surceto ti za da ti kajano ako si... prosto idi i go kaji,dug na4in nqma..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
woowna 9 god. i na 11 ....miii nz 6oto i sq pak da sa fane6 da si sneq nqma li da ti se podigravat pak..?
![]()
По мое мнение играй си с колички роботи и тям подобни ен се занимавай с тез неща. И не си влюбен .
ot kude si tolkova siguren? az se vlubih za 1 put,kogato bqh po malka ot 14 .. i da ti kaja be6e lqbov...za lqbovta nqma granici i neobhodimi godini koito trqbva da navur6i6.. moje i da e vluben! a i + tfa toi kat e na 14 a tq na 11,mislq 4e e suvsem normalno 3 godini razlika...Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
P.P ti na 14,s igra4ki li si si igral?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
И по мое!Първоначално написано от w0sh
Просто си увлечен
Light The Universe
![]()
![]()
:s0mt005 6te se nasera ot smehhhh
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Той не е момиче. Вас момичетата не ви броя, ще се влюбите и в картоф ако ви се усмихне....Първоначално написано от monityY
Относно играчките. Аз съм на 18 и още си играя с играчки. Имам най-различни. Компютър телевизор, телефон и тн. Имам и тока смятай тя също ствава за игра ама не се присмиваме на футболистите нали?
Мисля че това е повече от достатъчно. Наистина, темата е страхотна, много ме забавли. Изключително смешна, много се смях, даам.Първоначално написано от kofti_polojenie
И, ъъ...не си ли твърде малък за да имаш чувства?!
![]()
i az mislq taka..... no p1k s1rceto ti znae nai-dobre ... vslu6ai se i 6te razbere6 ;]]]]]]Първоначално написано от Valar
Това е неизбежно в началото. Горе-долу след третата жена, която наебеш започваш да се влюбваш, когато има за какво...
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
drfattti mai si mn zle
![]()
![]()
![]()
oooh... spal sam s 6 do sq i ne se vlubih sled 3-tata ;] ili v 3-tata ! A v 1-vata i o6te q OBI4AM i VINAGI SHTE Q OBI4AM !!!! Obi4ah q predi da spa s neq! Taka 4e ti trqaa si nqkaf... ae nz nz kaf... A otnosno temata moje6 da se vlubi6 na vsqkva vazrast na vseki mu e pisano na razli4na vazrast... No samo ti moje6 da razbere6 dali q obi4a6 ili ne... ;] Az se vlubih na 15 !!! Am i ne si mislete 4e kato naebete nqkoq i kat vi prai kef da q ebete ozna4ava 4e 6te se vlubite ili 4e ste vlubeni
![]()
Това е, защото малко пиеш.Първоначално написано от SomeOneNeedYou
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Ili moje bi za6toto trudno se napivam![]()
![]()
Taq ve4er sam na kypon i edna mi ima merak... Iskala da ma napiva ama az kat ne moa sa napiq
... Kat probita bu4va sam...
![]()
![]()
I nishto nqaa da stane
![]()
Мисля, че на тези години не може да се говори за голямата любов на живота ти...Все пак, щом я харесваш, няма лошо да си станете гаджета - другите да си говорят каквото искат.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не ви ли е малко рано за любов, особено на нея?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
и аз съм на тва мнениеПървоначално написано от Aleandra
.!.
Първоначално написано от woshia_style
i za men e rano . ma tq liubovta ne pita, a napravo vr1hlita![]()
хем си глупав,хем си влюбен.
нямам повод да сънувам....
за кфи футболисти стаа въпрос?не ми стана ясно...Първоначално написано от w0sh
![]()
Moje i da si vluben!!! edin ot sau4enik se vlubi na 14 i taka do den dne6en-sega e po4ti na 17 .../smeni mnogo momi4eta,ama skusa sus si4ki/,taka 4eeee nz,,,,,no ne zabravqi: razni hora,razni ideali!!!!! jelaq ti mn kusmet!!!![]()