- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалът ви за момче?
аа не казах си4ко коз може6 да каже6 само контра ако ти стискаПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
вече не съм пас реших го начи вада четири 9ки и четири 10ки метам десетките и ти меташ валетата шот и поповете и дамите са в мененишо че картите ми станаха повечко ама карай играи там за кефа
тиХо Ся
Аз пък вадя една секира, мятам ви я върху главите и после ви пребърквам джобовете...Първоначално написано от kr1s0
Йей.. Спечелих![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
на4инае6та касапка \Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
/
Самоопределям се като пацифист, който има огромни проблеми с ЦНС.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А аз съм сериен убиец младша възраст.Утре кандидатствам пред комисия да сменя ножа с брадва,пожелаите ми успех
![]()
![]()
![]()
бах маааааму кво ни насра сички ние се чудим как да се надцакаме тя вади секирите
знаех си че има по бърз и лесен начин отколкото да мисля некфи тактики
![]()
тиХо Ся
Тая вечер сме лоялни поданици на цар Спам!Първоначално написано от bloodranger
![]()
нема лошо не съм ги карал босовете да спат те си легнаха по своя воляПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
цар СПАМПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
btw верно си е ама е некфо готинко не е ли така
![]()
тиХо Ся
Мамка му.
а ? чо стана девойко млада мори лудо моме О_О колко измислихПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
wHo's ThE MaAAAaaAn? ??!?11@1!!
тиХо Ся
Абе писах тука.. Ама се оказа, че не трябва да е тука.. А другаде.. И стана тъпо такофа...Първоначално написано от kr1s0
![]()
не се извиняваи коте ти сиг си руса позволено ти еПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
Естествения ми цвят (не се боядисвам) се води тъмно пепеляво русо..Първоначално написано от bloodranger
![]()
ама познах 4е си руси4ка нали налиПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Бате Нико Президент!
Гласувам Бате Нико Медиум в Скат!Първоначално написано от bloodranger
няма у бургас да ида пък искам тука по Мсат да ма даватПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az.... kvo da kaja nikoga ne sam imala ideal za mom4e i ne smqtam da imam... vajnoto e da se obi4ame i da se razbirame ... i kato se zapoznaq s nego da mi hvane okoto kakto stana kogato se zapoznah s moito mom4emakar 4e baq mi dopadat teq s po oformenkite r14i4ki ...
![]()
РаЗлiЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа?!?!!КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм щЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ,ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ!нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа!!!
Първоначално написано от bloodranger
eheeeee aideee reklami tuka to4ka 11 !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
po dobre da nqma6 ideal za mom4e za6toto taka 6te tarsi6 to4no tozi ideal v vseki A NQMA DA GO NAMERI6.![]()
PFFFFFFF..... nqkoi napraiha taq tema na gyz.. qsni i konkretni otgovori ... vodete si ob6testvenite razgovori anywhere but in thereex aide sq po4na se
![]()
opaПървоначално написано от G_ir_l
NOT de :]
Da imash ideal za mom4e,.. ne zna4i da se oslanqsh na nego milaПървоначално написано от malka_sladka i brutalna f
..tva e prosto predpo4itanie.. vle4enie i vsi4ko ostanalo.. no estestveno kogato tyrsish neshto seriozno nqma da se oglejdash za "princa na bql kon".. a za "princa sys zdrav razum v glavata.. ili princa gotov da ti dade vsichko ot jivota".. syjalqvam ako e prozvu4alo prekaleno.. filosofski
![]()
![]()