.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    malka_sladka i brutalna f каза :
    po dobre da nqma6 ideal za mom4e za6toto taka 6te tarsi6 to4no tozi ideal v vseki A NQMA DA GO NAMERI6.

Моето мнение е същото-ако имаш идеал и търсиш само него ,може да не го намериш и самоще се нервиш и ще ти е тъжно.И ако едно мн готино и красиво момче ти се обясни в любов но не отговаря на пълния ти идеал,какво ,ще го оставиш просто така,заради разни такива.
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    аре бе плеЯбоЯ дай пиц не се прай
    ti kade se bytash,krasaveco??????
    da imah si ideal igo namerih.toi mi e parvata lubov i shte mi e poslednata
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ima6e druga podobna tema...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ти може

Ти може да си си намерил твоя идеал,но не всички хора са така ,пък зависи и от идеала
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Идеалите са за глупците!
    Light The Universe

Град
    Непостоянно
    и на мен идеала за момче ми бе6е първата любов ....мил държеше си на думата и никога не ме лъгал...тва са няколко от нещата които най-много ме валнуват в едно момче
    .!.

Град
    V mechtite si
    С много целулит навсякъде а и задължително да е плешив и с торбички под очите,ако може и да няма два заба по възможност предните два и с косми в ушите и носа...
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

хахахах

ами не искаш ли да носи очилца,скобички за зъбите,които има и да мумиришат краката
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Нямам точно определен идеал за момче , защото всяко момче си има различно излъчване и така..невъзможно е да се определя по цвета на косата или очите защото едно момче със сини очи може да е много зле ..а друго супер сладко ..най-важно споед мен е поведението и характера

nqmam ideal za mom4e,prosto trqq da e zabaven i da znae kak da mi privle4e vnimanieto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си