- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалът ви за момче?
malka_sladka i brutalna f каза :
po dobre da nqma6 ideal za mom4e za6toto taka 6te tarsi6 to4no tozi ideal v vseki A NQMA DA GO NAMERI6.
Моето мнение е същото-ако имаш идеал и търсиш само него ,може да не го намериш и самоще се нервиш и ще ти е тъжно.И ако едно мн готино и красиво момче ти се обясни в любов но не отговаря на пълния ти идеал,какво ,ще го оставиш просто така,заради разни такива.![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
ti kade se bytash,krasaveco??????Първоначално написано от kr1s0
da imah si ideal igo namerih.toi mi e parvata lubov i shte mi e poslednata
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
ima6e druga podobna tema...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ти може да си си намерил твоя идеал,но не всички хора са така ,пък зависи и от идеала
I am the dream
You are the dreamer !!
Идеалите са за глупците!
Light The Universe
Салпаров !
и на мен идеала за момче ми бе6е първата любов ....мил държеше си на думата и никога не ме лъгал...тва са няколко от нещата които най-много ме валнуват в едно момче
.!.
С много целулит навсякъде а и задължително да е плешив и с торбички под очите,ако може и да няма два заба по възможност предните два и с косми в ушите и носа...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
ами не искаш ли да носи очилца,скобички за зъбите,които има и да мумиришат краката![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
Нямам точно определен идеал за момче , защото всяко момче си има различно излъчване и така..невъзможно е да се определя по цвета на косата или очите защото едно момче със сини очи може да е много зле ..а друго супер сладко ..най-важно споед мен е поведението и характера
nqmam ideal za mom4e,prosto trqq da e zabaven i da znae kak da mi privle4e vnimanieto![]()