- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми е ясно
nqkolko temi ima6e za tazi te4nost koqto isti4a predi eakulaciq oba4e ne rasbrah to4no predi tova li isti4a ili moje po vsqko vreme?! zashoto nqkolko pati mi se naloji da pravq sex bes prezervativ no za kratko 15-20 min i bqh dosta .. dosta dale4 ot sfar6vane ;] i se 4udih vupreki tova dali ima nqkakfa vuzmojnost za zabremenqvane makar i mnogo malka ;]
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
a superПървоначално написано от KillSwitchEngage
\
/ \
/ \
/ \
/
JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!
и прави секс без дюрекс защото.......
--->ина4е вероятността е малка ама за друг път недей рискува
Неподходящ размер на снимка в подпис!
нищожен ама го има налиПървоначално написано от swords1010
![]()
тиХо Ся
MMMMMMMMMM DAM ama pak e ni6tojen vse pak no go ima ama e ni6tojen da no moje no................................................ .................................................. .................................................. .................................................. ..............Първоначално написано от kr1s0
![]()
![]()
gultai i nema da ima ot kvo da se pla6i6
oh pak ti s tvoite GALTAI GALTAI mi ti galtal li si 4e ne6toahaaaaa..........Първоначално написано от Анонимко
![]()
v4era se behme napili s 4ma frendove i stignaheme do 4etvora i seki gulta na drugiq za da ne moje da se izdademe vzaimno.. taka 4e sega si4ki 6te gultate..
![]()
![]()
AHAHA NE6TO BARKA6 NE6TATA ti si galtal na mom4e.gei li si????I DA NE SI SI IZVRATEN
![]()
awe momi4e na kolko si? 6toto az na 13 ve4e razbirah koe e ebavka i koe ne..![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
MMMMMMMM DA
AMA SIGOREN LI SI.
TI SI EDIN MALAK ZAGORQL PLAH.ARE 4EZVAI DA GALTA6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne govori taka 4e obijda6 pluhovete..![]()
![]()
btw iskam da ti napravq deca? are se vidime..
E TOZI PRAVI IZKLU4ENIEПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Значи си на 13? Теб попитах, малката.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
i na 13 gi obi4am.. 6a porasne.. ta malko i sladko, ostani si takava i mahni 'brutalna' ot nika si.. are se vidime??![]()
![]()
breh breh)))))))))))) q daite snimka na nqkoq qka jenska koqto se podvizava v foruma
Има тема за снимки във "Всичко тийн накуп"![]()
KAKVO?????????ARE SAMO NESE OPITVAI DA GADAE6 4E NE TI SE OTDAVA.DALE4 SI OT ISTINATAПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
Не ми дръж този тон. Не гадая, ти пишеш просташки...ако беше поне малко разбираемо, можеха и да те разбират. А на акъл си доста под 13...
oooo obi4am kogato si qdosana, mn si krasiva taka..![]()
Q SAMO MI E INTERESNO KAK RAZBRA KAKAV TON TI DARJA.QVNO TI E KAF DA SI VAOBRAZQVA6 .AMA NI6TO AIDE DAVAIПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
buh, ne mi zabelqzva komplimentite..![]()
![]()
![]()
Каф ми е да си ваобразявам. Колко добре ме познаваш...
А ти явно не знаеш какво е "тон".