.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Guest

Не ми е ясно

nqkolko temi ima6e za tazi te4nost koqto isti4a predi eakulaciq oba4e ne rasbrah to4no predi tova li isti4a ili moje po vsqko vreme?! zashoto nqkolko pati mi se naloji da pravq sex bes prezervativ no za kratko 15-20 min i bqh dosta .. dosta dale4 ot sfar6vane ;] i se 4udih vupreki tova dali ima nqkakfa vuzmojnost za zabremenqvane makar i mnogo malka ;]

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Не точно преди края , мисля че в по-голям диапазон от време но не и в началото
    a super \/ \/ \/ \/
    JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!

Град
    nqkade tam
    и прави секс без дюрекс защото.......
    --->ина4е вероятността е малка ама за друг път недей рискува
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Асеновград, България
    Предеякулационна течност. Ами изтича по време на секса, няма точно определен момент, в който това става. Бъди спокоен, шансът, да се забременее от нея е нищожен.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Предеякулационна течност. Ами изтича по време на секса, няма точно определен момент, в който това става. Бъди спокоен, шансът, да се забременее от нея е нищожен.
    нищожен ама го има нали
    тиХо Ся

Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    нищожен ама го има нали
    MMMMMMMMMM DAM ama pak e ni6tojen vse pak no go ima ama e ni6tojen da no moje no................................................ .................................................. .................................................. .................................................. ..............

Guest
    gultai i nema da ima ot kvo da se pla6i6

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    gultai i nema da ima ot kvo da se pla6i6
    oh pak ti s tvoite GALTAI GALTAI mi ti galtal li si 4e ne6toahaaaaa..........

Guest
    v4era se behme napili s 4ma frendove i stignaheme do 4etvora i seki gulta na drugiq za da ne moje da se izdademe vzaimno.. taka 4e sega si4ki 6te gultate..

AHAHA NE6TO BARKA6 NE6TATA ti si galtal na mom4e.gei li si????I DA NE SI SI IZVRATEN

Guest
    awe momi4e na kolko si? 6toto az na 13 ve4e razbirah koe e ebavka i koe ne..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    awe momi4e na kolko si? 6toto az na 13 ve4e razbirah koe e ebavka i koe ne..
    MMMMMMMM DA
    AMA SIGOREN LI SI.
    TI SI EDIN MALAK ZAGORQL PLAH.ARE 4EZVAI DA GALTA6

Guest
    ne govori taka 4e obijda6 pluhovete.. btw iskam da ti napravq deca? are se vidime..

Плъховете са сладки
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Плъховете са сладки
    E TOZI PRAVI IZKLU4ENIE

Значи си на 13? Теб попитах, малката.

Guest
    i na 13 gi obi4am.. 6a porasne.. ta malko i sladko, ostani si takava i mahni 'brutalna' ot nika si.. are se vidime??

Guest
    breh breh )))))))))))) q daite snimka na nqkoq qka jenska koqto se podvizava v foruma

Има тема за снимки във "Всичко тийн накуп"

Значи си на 13? Теб попитах, малката.
    KAKVO?????????ARE SAMO NESE OPITVAI DA GADAE6 4E NE TI SE OTDAVA.DALE4 SI OT ISTINATA

Не ми дръж този тон. Не гадая, ти пишеш просташки...ако беше поне малко разбираемо, можеха и да те разбират. А на акъл си доста под 13...

Guest
    oooo obi4am kogato si qdosana, mn si krasiva taka..

Не ми дръж този тон. Не гадая, ти пишеш просташки...ако беше поне малко разбираемо, можеха и да те разбират. А на акъл си доста под 13...
    Q SAMO MI E INTERESNO KAK RAZBRA KAKAV TON TI DARJA.QVNO TI E KAF DA SI VAOBRAZQVA6 .AMA NI6TO AIDE DAVAI

Guest
    buh, ne mi zabelqzva komplimentite..

Каф ми е да си ваобразявам. Колко добре ме познаваш...

А ти явно не знаеш какво е "тон".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си