- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми е ясно
MI DA EST. 4E NEZNAM.Първоначално написано от `Death`Whore``
NALI VSE PAK TI SI VSEZNAE6TATA
malka i sladka nqma da pozvolq takiva raboti, moje da sme semeistvo, no no vnimavai kak se durji6 s horata.. ah sam oda se prbere6 dove4era.. 6a te plqksam..![]()
ABE EI PIKLIO SKA4A6 MI PO NERVITE VE4E.TO DA SE LIGAVI6 AMA SI IMA GRANICIПървоначално написано от Анонимко
6A ME PLQSKAL.PO TO4NO AZ TEBE
ooo az si padam mn po kinki seksa.. are idvai ve4e ne izdyrjam..![]()
![]()
i btw mn se stqga6 momi4e.. ne e na dobre.. otpusni se pyk ako se zamisli6 malko moje i sme6no da ti stane.. no ina4e ela da se plqskame..
HAHAH MEN IMA KOI DA SI ME PLQSKA.TI OTPADA6.PRIMIRI SE.Първоначално написано от Анонимко
I KAK DA SE OTPUSNA V RACETE NA 13 GODI6EN![]()
Разбира се. "Момчето" трябва да е поне на 20, за да задоволи една малолетна девойка.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
da ne doida az 6toto hem nego hem tebe 6a naplqskam..Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
NE BLAGODARQ ZA DNES MI E DOSTATA4NOПървоначално написано от Анонимко
![]()
nikoga ne e kusno za o6te..obi4akam ta.. aide se plqskame..
NAKARAI MAMA DA TI NAPLQSKA MALKOTO NEPOSLU6NO DUPEПървоначално написано от Анонимко
![]()
tq nikoga ne me plqskala pyk i sym dele4e ot miselta 4e 6tge se vazbudq ot tova mama da me plqsak.. vij za tebe oba4e...
VE4E SAM ANGAJIRANAПървоначално написано от Анонимко
i na 3ki sym navit.. stiga da nosite gimp kostumi i da imate kam6ici..Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
i za tva sam zaeta ve4e.
az sym tarpeliv pyk i ne burzam za nikade.. ta kaji koe ti e lubimiq feti6?Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
oooooooooooooooooooooooooooo
LUBOV MOQ ne sega de![]()
![]()
sega sega..
a pak ne sega![]()
abe bash sega..
6TE TE UBIVAM BAVNO I MA4ITELNO![]()
s ogromno udovolstvie bih umrql v racete ti, budi gruba, jestoka, iskam da boli mnogo, neka byde bavno i ma4itelno..Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
KRAI
vsu6nost tepurva zapo4vam..Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
vie tuka go obarnahte na 4at![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
NE MI SE ISKA6E AMA POSLEDNATA DUMA TRQBVA DA E MOQTA TAKA 4E....................