.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Comin' Under Fire
    Guest

Вместо да се радва за мен се държи като пълна кучка

Имам проблем с една приятелка... всъщност най-добрата ми приятелка.
    Е по-злобно и черногледо същество от нея не съм срещала.
    Тази година и двете завършихме, но тя си намираше оправдания да не се готви за кандидатстване, защото нямала пари (всъщност тя имаше, ама предпочиташе да ги пръсне за друго, всеки с целите и идеите си).
    И реши да остави кандидатстването за другата година с надеждата, че тогава критериите за оценка ще спаднат. Отделен е въпроса, че една книжка не е бутнала да прочете от мързел (ама поне, че си го призна, че я мързи). Само дето аз кандидатствах на две места и на двете ме приеха, без да съм прочела един ред само защото в училище учих здраво, за разлика от нея.
    И като ме приеха като се почна една безгранична завист, едно сипене на змии и гущери... бахти, все едно не беше тя.
    Тя и сега пак не учи, работи и пак чака да стане някакво чудо че да я приемат и тогава да ми покаже на мен... Ама с лежане на една кълка и завист нещата не се получават. Както я е подкарала и догодина пак няма да влезе защото пак ще чака някакво чудо да стане и тогава пак моята специалност ще е най-убитата, пак моя университет ще е най-простия... само тя ще е най-добре че не учи.
    Като си мързелив и некадърен потърси вината в себе си, не обвинявай тия дето са постигнали всичко с много труд за разлика от теб.

Голям фен
    Май паметта ти изневерява... вече си пускала такава тема.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мен също ме мързи и за това много се дразня на самата себе си.На моменти не мога да се търпя просто.Приятелката ти най-добре да се усъзнае и ако иска да постигне нещо съществено в този живот да се залови да учи,а не да ти завижда.За мен завистта е признак на слабост.когато не можеш да постигнеш нещо,злорадстваш срещу другите.Завистта,променя много човека и то в отрицателна насока.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Kakvo se zanimava6 s neq q q zaebi i ne si palni glvata s gluposto... 6tom taka si e re6ila neka se opraq we

Град
    София
    Приятелката ти явно е кофти,но и ти не си китка след като не можеш да я разбереш и да не бълваш в тъпи теми вместо да й кажеш....

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Вместо да се радва за мен се държи като пълна кучка

Цитирай Първоначално написано от Comin' Under Fire
    Имам проблем с една приятелка... всъщност най-добрата ми приятелка.
    Е по-злобно и черногледо същество от нея не съм срещала.
    Тази година и двете завършихме, но тя си намираше оправдания да не се готви за кандидатстване, защото нямала пари (всъщност тя имаше, ама предпочиташе да ги пръсне за друго, всеки с целите и идеите си).
    И реши да остави кандидатстването за другата година с надеждата, че тогава критериите за оценка ще спаднат. Отделен е въпроса, че една книжка не е бутнала да прочете от мързел (ама поне, че си го призна, че я мързи). Само дето аз кандидатствах на две места и на двете ме приеха, без да съм прочела един ред само защото в училище учих здраво, за разлика от нея.
    И като ме приеха като се почна една безгранична завист, едно сипене на змии и гущери... бахти, все едно не беше тя.
    Тя и сега пак не учи, работи и пак чака да стане някакво чудо че да я приемат и тогава да ми покаже на мен... Ама с лежане на една кълка и завист нещата не се получават. Както я е подкарала и догодина пак няма да влезе защото пак ще чака някакво чудо да стане и тогава пак моята специалност ще е най-убитата, пак моя университет ще е най-простия... само тя ще е най-добре че не учи.
    Като си мързелив и некадърен потърси вината в себе си, не обвинявай тия дето са постигнали всичко с много труд за разлика от теб.
    Просто споделяш или ?
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    thefreak
    И аз нещо не схванах смисълът на темата.Явно дамата иска да ни покаже,че завистта е лошо нещо и ни дава житейски пример.Ако има още нещо,нека тя самата да го допълни.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София

Re: Вместо да се радва за мен се държи като пълна кучка

Цитирай Първоначално написано от Comin' Under Fire
    Ето това най-много ми се наби в очите.Говориш эа `най-добрата си приятелка`,а употребяваш подобни категориэации.Окей,явно така го чувстваш.Браво эа трудолюбието ти.Поэдравления.
    Въпреки всичко,вместо да я `плюеш` по форумите,говори с нея.Ако пък беэсилието ти е толкова силно,просто се раэдвай на успеха и блясъка.Това е.
    Ще ти дам само един линк,раэгледай.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=125114
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    thefreak
    И аз нещо не схванах смисълът на темата.Явно дамата иска да ни покаже,че завистта е лошо нещо и ни дава житейски пример.Ако има още нещо,нека тя самата да го допълни.
    Смисълат,мили хора не е толкова дълоко,колкото го търсите.И вси пак да ви раэясня.Момичето иэкаэва въэмощение от поведението на предполагаемата и `най-добра прятелка`,както се е иэраэила.И междувременно я пооплюва.Това е.Елементарно,нали?
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    gledai si u4eneto i ne i se vrazvai,tq vse 6e se useti i 6e si sedne na D-to da u4i,spoks
    a ti si karai v sa6tiq duh!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си