.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Няма точно определена възраст. Не смятам за редно обаче дете на 12-13 години да прави секс. То не е готово нито физически, нито психически. Това, че си навършил 18 години също не те прави достатъчно зрял, за да правиш секс. В случая не само възрастта е от значение, но и много други фактори.
    podkrepqm te =D>
    +1 poprincip obe4e ne gledam optimisti4no na seksa pod 16

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Разбира се, че съм против секса преди 18!
    Има закон даже срещу това, но както винаги се случва в милата ни държава - той не се спазва
    Когато социализма дойде няма да има такъв разврат!
    Tи на колко години си

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    Интернационалист
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Има закон даже срещу това, но както винаги се случва в милата ни държава - той не се спазва
    Tи на колко години си
    19

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Tи на колко години си
    19
    И беше девствен, докато не навърши 18?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    Интернационалист
    Tи на колко години си
    19
    И беше девствен, докато не навърши 18?
    Разбира се!

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    И като станеш на 18 кво? За една вечер израстваш психически и вече си възрастен? Я, моля ви се... човек прави секс тогава, когато е готов и когато иска
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Е бъди спокоен,социализЪма,e в историята.Както и предрасъдъците и нуждата от налагане на безмислени забрани с цел владеене на масата,а всъщност-тровене на народа; D
    Та по темата-и да съм за,и да съм против ,то ако кажеш че си след 18 и девствен,в днешно време звучи странно даже.Да кажем ,че съм за,зависи колко преди 18 ; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Абе зако тряя да имаш 18 да праиш секс ти чуваш ли се ве ?!
    Fitness Forever

Guest
    ZA sex-a predi 18, samo ako ima liubov i t.n. Pove4eto zapo4vat da go pravqt rano - na po 12-13 (4e i po-rano), no kolkoto da vidqt kakvo e kato 4uvstvo i s mom4eta, koito
    1. Sa po-golemi i samo tva iskat
    2. Za da se napravqt na veliki pred priqtelkite sI
    3. Pravqt go ne za6toto tyrsqt blizost i ne za6toto iskat da usetqt drugiq 4ovek... kak da go obesnq...
    Az sym malka, na 14 sym... imam gadje ot godina i go napravihme za pyrvi pyt predi 6 meseca. Na vyzrastnite im izglejda stranno kak moje da ima liubov na tazi vyzrast, no ne 4ak tolkova stranno. Kato cqlo dne6nite mladeji se razvivat dosta po-byrzo otkolkoto roditelite si, kogato sa bili na tqhnete (na6ata) vyzrast. Pri nqkoi tova razvitie e "nasilstveno" - za dokazvane na ne6to pred drugite (obiknoveno se dokazvat onezi, koito v u4ili6te 4esto gi nari4at "VIP"-ove, "Gotnini"-te i t.n., a te kato porsnat ne stavat ne6to pove4e ot Mutri/Mutresi, Obratni, Ludvat ili pyk bivat vyvli4ani v jivot pylen s narkotici, v sekti ili v prostituciq... Ne e pokazatelna vyzrastta na koqto se zapo4va tova... Pokazatelno e razvitieto na li4nostite, tehnite razbiraniq i t.n. ... Az primerno ne syjalqvam za tova koeto sym napravila, za6toto az vse o6te sym s tova mom4e, mnogo se obi4ame i si predstavqme byde6teto (me4taem si po-skoro) kak 6te jiveem zaedno i kakvi li ne ne6ta... i vse pak ostavame na zemqta i ponqkoga ni obzemat mra4ni misli , za6toto ni6to ne e sigurno... NIKAK daje...
    Az ne sym ZA sex-a pod 18, samo kogato toi ima smisyl.
    Sred pove4eto mi vrystnici, kakto ve4e obesnih, oba4e toi se pravi prosto taka za tova sym protiv...

Град
    Berlin
    Против

И като станеш на 18 кво? За една вечер израстваш психически и вече си възрастен? Я, моля ви се... човек прави секс тогава, когато е готов и когато иска
    evala za otgovora .... edin glas ot men za toq otgovor

Против!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Зависи много ...
    Не трябва да има граница - ако си имаш акъл в главата няма да почнеш да се праскаш на 12-16-годишна възраст...
    Аз съм на 18 / на 17 го направих за първи път и не съжалявам ... защото с въпростното момче не ме за*ба след секса , както вече повечето правят !
    Според мен след 16 годишна възраст е нормално да се прави секс ... вече си малко или много пораснал , сравнение ако си на 12 ...
    Знаеш какви са опастностите ... и сам решаваш какво да правиш ... но също така дори и да го направиш на 18 не е смешно ... пак е нормално ...
    Смешно е да го направиш на 12 ... защото незнаеш нищо отностно секса ... просто се опитваш да се правиш на голям ... ама ако стане гаф ... много ще е забавно да си родила на 13 ...
    За това ... не бързайте толкова ... има време за секса ...
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

on _fire
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CvEtI`KiSs
    Зависи много ...
    Не трябва да има граница - ако си имаш акъл в главата няма да почнеш да се праскаш на 12-16-годишна възраст...
    Аз съм на 18 / на 17 го направих за първи път и не съжалявам ... защото с въпростното момче не ме за*ба след секса , както вече повечето правят !
    Според мен след 16 годишна възраст е нормално да се прави секс ... вече си малко или много пораснал , сравнение ако си на 12 ...
    Знаеш какви са опастностите ... и сам решаваш какво да правиш ... но също така дори и да го направиш на 18 не е смешно ... пак е нормално ...
    Смешно е да го направиш на 12 ... защото незнаеш нищо отностно секса ... просто се опитваш да се правиш на голям ... ама ако стане гаф ... много ще е забавно да си родила на 13 ...
    За това ... не бързайте толкова ... има време за секса ...
    evala kefi6 s toq otg

така е.. има и друго.. човек физически е готов още на 14 15.. нещо такова ми се върти в главата... а и когато ти се прави правиш го.. кфо толкова..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сам поемаш отговорността за действията си. Можеш да направиш аборт легално сама, можеш да отидеш без притеснение на лекар, можеш да вземаш медикаменти без разрешението на родитил, може при нужда да се ожениш...........
    По закон ставаш възрастнен и сам си носиш отговорността за всички негативни или положителни последствия!
    Аз съм против сексът преди 18. За мен е глупост, желание да не изостанеш, вяра в големите чувства и голямана любов, но тов често на тази възраст е наивно.
    Аз го направих на 20 години и 9 месеца и грам не съжалявам. Напротив.......много скоро започнах да изпитвам пълното удоволствие от това изживяване, което при момичета на 12-13 е просто немислимо. А и по мое мнение сексът е за големи хора. Децата да се занимават с камиончетата и куклите си!

Фен
    Град
    Интернационалист
    krem4et0, браво!
    Повече като теб да има =D>

Град
    Свищов
    krem4et0, браво!
    Аб то за децата тка съм задръстенячка. Но мога да кажа, че 90% от момичетата, с които дружа са загубили девствеността си след 18, а някои са на 22 и още не са!
    Защо си мислите, че като сте на 16 сте много големи? Моля ви се-не сте. От мен да го знаете-не сте големи. Зрели не сте още по-малко. А по повод на 1 мнение тук-на 14 няма любов. Има детски тръпки и наивност. Ти изобщо се заблуждавш, че това е любовта. като станеш на 20 ела да си поговорим пак!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Сам поемаш отговорността за действията си. Можеш да направиш аборт легално сама, можеш да отидеш без притеснение на лекар, можеш да вземаш медикаменти без разрешението на родитил, може при нужда да се ожениш...........
    По закон ставаш възрастнен и сам си носиш отговорността за всички негативни или положителни последствия!
    Аз съм против сексът преди 18. За мен е глупост, желание да не изостанеш, вяра в големите чувства и голямана любов, но тов често на тази възраст е наивно.
    Аз го направих на 20 години и 9 месеца и грам не съжалявам. Напротив.......много скоро започнах да изпитвам пълното удоволствие от това изживяване, което при момичета на 12-13 е просто немислимо. А и по мое мнение сексът е за големи хора. Децата да се занимават с камиончетата и куклите си!
    Аз също съм против 12-13. Но един човек на 16-17 години НЕ Е ДЕТЕ. Поне не всички И да, поемам отговорност за действията си - ако моята партньорка забременее, няма да я оставя да се оправя сама. И може и да твърдиш, че е наивно, но да - мисля, че може да се влюбиш и на тази възраст. Няма нищо лошо в това, че си го направила на 20. Но да се гордееш с това е глупаво - глупав е самия факт, че си горда на колко години си правила секс. Това не е нещото, което определя, дали човека е стойностен или не. Аз съм го направил на по-малко от 20, но не се срамувам... не се и гордея - просто това не е нещо кой знае какво, че да го издигам в почит.
    Все пак, това си е твоето мнение и го уважавам, но въпреки това не мисля, че трябва да се съди едно 15-16 годишно момче/момиче за това, че прави секс.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Свищов
    Чакай малко, аз не се гордея, защото не съм се стискала насила да стана на 20 и съм отхвърлила куп оферти, само и само да стана на 20.
    напротив, офертите са били малко, аз съм била силно влюбена в тез момчета, ама направо луда по тях. с оглед на сегашните ми чувства към момчето, с което съм осъзнавам колко силно е било, но и колко наивно. Просто нещо в мен ме е карало да се спра. Не е било липсата на чувства, на желание или пък морал. Било е вътрешното усещане, че прибързвам, че не мога да поема отговорност. То тогава почти на 18 бях, че и малко отгоре при 1-та връзка, но просто се спирах. Знаех, че не това е човекът. Докато с моя стана........бум. Още от първата среща знаех, че е той. И 19 месеца след това го направихме........тогава просто се почувствах наистина готова и физически, и психически и емоционално.

Град
    София
    Чакай малко, аз не се гордея, защото не съм се стискала насила да стана на 20 и съм отхвърлила куп оферти, само и само да стана на 20.
    напротив, офертите са били малко, аз съм била силно влюбена в тез момчета, ама направо луда по тях. с оглед на сегашните ми чувства към момчето, с което съм осъзнавам колко силно е било, но и колко наивно. Просто нещо в мен ме е карало да се спра. Не е било липсата на чувства, на желание или пък морал. Било е вътрешното усещане, че прибързвам, че не мога да поема отговорност. То тогава почти на 18 бях, че и малко отгоре при 1-та връзка, но просто се спирах. Знаех, че не това е човекът. Докато с моя стана........бум. Още от първата среща знаех, че е той. И 19 месеца след това го направихме........тогава просто се почувствах наистина готова и физически, и психически и емоционално.
    Чудесно - тогава си се почувствала готова, тогава си го направила. Други са се почувствали готови по-рано и са го направили по-рано... Както сама доказа, е въпрос на лична нагалса
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Лапландия
    За секса под 18 и над 16,когато си намерил човека.Против секса,практикуван от деца на 12-13.
    Момиче,16г.,девствена
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

Град
    Berlin
    при момичета на 12-13 е просто немислимо. А и по мое мнение сексът е за големи хора. Децата да се занимават с камиончетата и куклите си!
    Така е, 12-13 годишните, които на тази възраст за пръв път го правят се доближават до малцинствата

Ние сме българи и трябва да се държим като такива! Секс под 18 трябва да се забрани! Пълнолетни момчета по на 19-20 г, които карат 13-14 г момиченца да им правят кефа трябва да бъдат лишени от свобода!
    В САЩ човек става пълнолетен на 21 г Поставете се на мястото на тези хора там и тогава 18 г ще ви се видят приемливи

Фен
    Град
    Интернационалист
    Цитирай Първоначално написано от Guderian
    при момичета на 12-13 е просто немислимо. А и по мое мнение сексът е за големи хора. Децата да се занимават с камиончетата и куклите си!
    Така е, 12-13 годишните, които на тази възраст за пръв път го правят се доближават до малцинствата

Ние сме българи и трябва да се държим като такива! Секс под 18 трябва да се забрани! Пълнолетни момчета по на 19-20 г, които карат 13-14 г момиченца да им правят кефа трябва да бъдат лишени от свобода!
    В САЩ човек става пълнолетен на 21 г Поставете се на мястото на тези хора там и тогава 18 г ще ви се видят приемливи
    Най-накрая да съм на едно мнение с национал-социалист =D>

Guest
    krem4et0, браво!
    Аб то за децата тка съм задръстенячка. Но мога да кажа, че 90% от момичетата, с които дружа са загубили девствеността си след 18, а някои са на 22 и още не са!
    Защо си мислите, че като сте на 16 сте много големи? Моля ви се-не сте. От мен да го знаете-не сте големи. Зрели не сте още по-малко. А по повод на 1 мнение тук-на 14 няма любов. Има детски тръпки и наивност. Ти изобщо се заблуждавш, че това е любовта. като станеш на 20 ела да си поговорим пак!
    4ovek vinagi razbira koe e trypka i koe e naivnosr i kogato moje da gi razgrani4i ot vsi4ko po-vajno i po-silno, to zna4i ne e tolkova malyk... i vse pak - prodyljavam da ne razbiram za6to da nqma liubov na 14-15-16 godini...
    A pyk i edna "detska trypka" ne bi mogla da prodylji godini, nali ...
    A pyk i skoro 6te stana na 15...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си