- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против секса преди 18?
Istinata e,che sum protiv sexa pod 16,17,no trqbva da priznaq,che hodq s momche ot dve godini i go napravih kogato hodehme godina-demek na 14 sega sum na 15,no ne sujelqvam,che go napravih s tova momche,koeto beshe purvoto i za sega edinstvenoto momche v moq jivot!Toi mi beshe purvi vuv vsqko edno otnoshenie...Mislq,che sum go kazvala i predi-beshe v podhodqshtiq moment,s podhodqshtiq chovek,NO v NE podhodqshatata vuzrast!Vinagi ima edno "no",nali v moq sluchai tova beshe za vuzrastta!Ta misulta mi beshe,che mn zavisi zashto si go napravil v po-ranna vuzrast i imam nujnata sexualna kultura,kakto i fizikata i psihikata sa mi dostatuchno razviti,she da znam kakvo i kak go pravq...Strogo individualno e pri vseki,no poprincip sum protiv sex-a na po-ranna vuzrast kamo li ot lubopitstvo,ot kompleksi ili puk za edna nosht,kolkoto nqkakvi pikli da vidqt kakvo e \
/
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
=D> \Първоначално написано от Sweet girl
/ i az sym na tova mnenie
:P
Това кога човек е готов да прави секс... по никакъв начин не е свързано с възръстта, except 12 годишните пикли...
Za sexa predi 18 sym i vse pak mislq 4e ako dvamata partniori se obi4at ne biva da ima pre4ki ... kato razbira se ne izkliu4vam i dobrata seksoalna kultura
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Аз съм За сексът над 16 годишна възраст. Няма значе, че когато съгреших с моя, той беше на 15И все пак ако ми беше приятел, а не "гадже"щях да го посъветвам да поизчака още малко да понатрупа знания относно сексуалните въпроси.
кво ме интересуват другите
да се ебат когато си искат
amm az li4no sum ZA seksa predi 18 6toto kakto kazvat pove4eto 4ovek prai seks kogato e gotov i ne mislq 4e tva 4e si ve4e na 18 si golqma rabota az imam mn fr koito sa pod 18 i ve4e sa se ebali i to ne vednuj i kvo ot tva aide ve4e "te sa ludi te nz kvo praqt i TnT" be qqq stiga prostotii!!!
Колко години? 1 година години ли е? От опит знам, че подобни увлечения могат да продължат години. Била съм "безумно влюбена4 в 1 момче 3 години и то на възраст 15-18. мислех, че това е любовта и не мога да обичам никой друг никога. каква наивница. в сравнение с това, което изпитвам сега онова е било нищо. Нормално е като си на 14-15 да не осъзнаваш тези неща. Но станеш ли на 20 ще разбереш, че чувствата узряват, както и хората.Първоначално написано от Анонимко
Към Сам90-не мисля, че могат да бъдат готови деца на 14 години. може да си мислят, че са готови, но с оглед на времето ще разберат колко са бъркали. Няма да дам за пример себе си, а моя мъж. Той е започнал със сексуалните си желания на 12, но на 21 още не беше напълно готов за тази стъпка. добре, че го изнасилех кажи-речи в някои отношения, за да се отвори. Едно е да си физически готов и да имаш желание, но съвсем различно е да си истински на 100% готов да се справиш с всички последствия. на 14-16 си мислят, че са готови, но не са. Като станеш на моите години ще разсъждаваш по този начин. Сега си млад, буен и мислиш, чецелият свят е в краката ти.
ПРОТИВ Трябва малко секслуална кулутура и малко акъл преди да го правиш и сичко си е на мястото
Ние тук в София по-бързо се развиваме от Свищов.Може там да е по друг начин един господ знае.Все пак имай го това в предвид.Първоначално написано от krem4et0
Имам колеги от доста населени места, включително и по-големи градове от Свищов. повечето мислят сходно с мен!
Значи много ми е интересно,има някаква групичка младежи съм ги забелязала в "teenproblem",който са с явни политически обеждения. ОК хубаво.Не ви ли е хрумвало,че 90% от този форум си нямат и идея какво е социализъм,фашизъм и т.н. Стойте тук,говорите глупости и така нататък.Има си специално форуми за вас,където има хора с вашите обеждения.Някой е на атака-има форум на атака.Ебати какво се бъркате в teenproblem.
Иначе по темата:Сексуално узрял си и на 14.Преди 100-150 години хората са раждали на 14,така се е продължавал рода.Разбира се сега стоят по различен начин.Но ако ти се прави секс на 14/и по-добре да осъзнаеш че не "обичаш" /ок прави си.Но както каза krem4eto сам поемаш рисковете.Но деца съветвам ви да останете възможно най-дълго девствени.И ако имате някой батко до себе си с който ходите 3 месеца и страшно се обичате...то значи не се обичате.Правете секс,когато вие самите сте готови,а не когато момчето е готово,защото то винаги е готово.Н е е божа работа.
П.П. И krem4etO не мисля,че на 20 си кой знае колко узрял.Наистина мога да кажа,на 19 съм и не се чувствам узряла даже хич.Не съм видяла кой знае колко от живота и както казват възрастните "още мляко около устата имаме".Тъй че доста грешна позиция на зрял човек взимаш.![]()
Bring the violence
От къде Стара Загора?Дефинирай по населени?Човек си прави секс когато си иска,после си мисли ако сгави тва е.Са някакви от Свищов да ми обесняват,че на 20 са правили секс..Честно ми кажи с наднормено тегло ли си?Първоначално написано от krem4et0
Не съм! При ръст 166 мисля, че 49 кила не е наднорменоне това е фактор. Познавам много по-пълнички момичета, които са доста по-напред от мен в някои неща.
Имам колеги от Варна,Бургас,София,Монтана, Плевен. Другите населени места са по-малки, но в сравнение на 31000-дния Свищов са си големички!
Подходящ ръст и теглоПървоначално написано от krem4et0
Ти се поддържаш добре![]()
крем4е, от 14 до 16 има разликаКато цяло си права за това, че е доста наивно да си мислиш, че си срещнал голямата любов и е глупаво да го правиш ей така за "кеф", но въпреки всичко това е въпрос на личен избор. Знаеш, че детето не спира да се интересува от печката, докато не се опари
Да, може би разсъждавам така заради възрастта си и ако трябва да съм откровен, аз съжалявам за моя първи път и ако можех да върна времето, нямаше да го направя. Но пък след това съм се влюбвал твърде силно и може би тогава щеше да е момента... кой знае!
Но както и да е - все пак мисля, че всеки сам си избира и никой няма право да съди, заради нечии избор.....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Аз не съдя. Просто това е моят начин на мислне. какво ме интересува, дали 15 годишната приятелка на братовчед ми и той правят секс в момента 2 етажа над мен. Всеки да си прави каквото иска. Аз просто мисля, че не е правилно! То не е правилно да шофираш пил, не е правилно да крадеш или да убиваш. Но все пак тези неща продължава да ги има![]()
ХАХА Искави се ! да ама кога ще дойде ??? Комунистите са гадни, пращали сте невинни Българи в лагери до живот !!! ГАДНИ СТЕ !!! МНОГО ГАДНИ !!! ГАДОВЕ !Първоначално написано от Болшевик
![]()
sexa stava spontano daje i da si kajesh primerno shte pravq sex sled 18 godini i ko primeno kao doide nqkoq hubava macka zapo4ne neshto tam nqma na kade
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Против съм,ама така или иначе почти всички (да не кажа всички) го правят още на 14.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Няма никакво значение дали си на 18 или не! Какво си мислите, че като станеш на 18 и ставаш нещо по-умен ли? Хаха. Има хора, които са си толкова прости, колкото на 10, толкова и на 30!
Болшевик вашата партия какво направи? Айде всички червени бабички да си ходят!! Не искаме нито циганите, нито турците, нито комунистите ви!
az sam za..no vseki misli razlichno
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
отговарям директно на въпроса 'ЗА' ..
..не говоря за на по 11-12 да го правят но се пак преди 18 е перфектно![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
На 18 вече си пълнолетен! Ако момичето направи фал, няма да й е нужно съгласието на двамата родители за аборт! Няма мама и тате да настояват да отидат с нея до кабинета! Няма разни сополиви хлапетии да питат тук за лекарска тайна, нелегални аборти, ценоразписи и такива неща! Ей на, пресни случаи- две мацки на по 15 години бременни!![]()
ОК, казвате, че всеки сам си преценява кога, обаче повечето не са наясно с физиологията си и при най-малкото опасение веднага питат дали да пият хапчета и т. н. =>не са способни сами да взимат важни решения! Трябва да поживеят до 18, път тогава да си блъскат главите с проблемите, които идват с воденето на полов живот!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!