ZA sex-a predi 18, samo ako ima liubov i t.n. Pove4eto zapo4vat da go pravqt rano - na po 12-13 (4e i po-rano), no kolkoto da vidqt kakvo e kato 4uvstvo i s mom4eta, koito
1. Sa po-golemi i samo tva iskat
2. Za da se napravqt na veliki pred priqtelkite sI
3. Pravqt go ne za6toto tyrsqt blizost i ne za6toto iskat da usetqt drugiq 4ovek... kak da go obesnq...
Az sym malka, na 14 sym... imam gadje ot godina i go napravihme za pyrvi pyt predi 6 meseca. Na vyzrastnite im izglejda stranno kak moje da ima liubov na tazi vyzrast, no ne 4ak tolkova stranno. Kato cqlo dne6nite mladeji se razvivat dosta po-byrzo otkolkoto roditelite si, kogato sa bili na tqhnete (na6ata) vyzrast. Pri nqkoi tova razvitie e "nasilstveno" - za dokazvane na ne6to pred drugite (obiknoveno se dokazvat onezi, koito v u4ili6te 4esto gi nari4at "VIP"-ove, "Gotnini"-te i t.n., a te kato porsnat ne stavat ne6to pove4e ot Mutri/Mutresi, Obratni, Ludvat ili pyk bivat vyvli4ani v jivot pylen s narkotici, v sekti ili v prostituciq... Ne e pokazatelna vyzrastta na koqto se zapo4va tova... Pokazatelno e razvitieto na li4nostite, tehnite razbiraniq i t.n. ... Az primerno ne syjalqvam za tova koeto sym napravila, za6toto az vse o6te sym s tova mom4e, mnogo se obi4ame i si predstavqme byde6teto (me4taem si po-skoro) kak 6te jiveem zaedno i kakvi li ne ne6ta... i vse pak ostavame na zemqta i ponqkoga ni obzemat mra4ni misli , za6toto ni6to ne e sigurno... NIKAK daje...
Az ne sym ZA sex-a pod 18, samo kogato toi ima smisyl.
Sred pove4eto mi vrystnici, kakto ve4e obesnih, oba4e toi se pravi prosto taka za tova sym protiv...