Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Чакай малко, аз не се гордея, защото не съм се стискала насила да стана на 20 и съм отхвърлила куп оферти, само и само да стана на 20.
напротив, офертите са били малко, аз съм била силно влюбена в тез момчета, ама направо луда по тях. с оглед на сегашните ми чувства към момчето, с което съм осъзнавам колко силно е било, но и колко наивно. Просто нещо в мен ме е карало да се спра. Не е било липсата на чувства, на желание или пък морал. Било е вътрешното усещане, че прибързвам, че не мога да поема отговорност. То тогава почти на 18 бях, че и малко отгоре при 1-та връзка, но просто се спирах. Знаех, че не това е човекът. Докато с моя стана........бум. Още от първата среща знаех, че е той. И 19 месеца след това го направихме........тогава просто се почувствах наистина готова и физически, и психически и емоционално.
Чудесно - тогава си се почувствала готова, тогава си го направила. Други са се почувствали готови по-рано и са го направили по-рано... Както сама доказа, е въпрос на лична нагалса