- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Редно ли е?
Zdraveite iskam da vi pitam ne6to.Priqtelkata mi ima vruzka s edno mom4e,no to raboti za ba6ta i.toi ne e mn po golqm ot neq samo s 4 godini .ve4e ne hodi na u4ili6te no tq o6te da.ba6ta i neznae neznae za tqh.tova mejdu tqh rednoli e?
mi da-pone ne vijdam pri4ina de ne e redno-kakvo tolkova![]()
Ъъъ... ???
Що да не е редно ?Абе вие деца на колко сте, че не можете да прецените елементарни неща ????
Ми просто бащата ще дава кинти и на двамата.Живи и здрави,кво дали е РЕДНО
тцтц
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
suglasnaПървоначално написано от Анонимко
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
razbira se 4e e vajno.kfo sega da idat da my kajt li za kvo???ne sa se zajenili....bezsmisleno si yslojnqvat jivotaspored men ako my kajt.redno e i oshte kak
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Със затаен дъх ще чакам авторката на темата да обясни каква е причината да пита дали това е редно.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
кое дали е редно? че не знае за тях ? еми кво да ти кажа.. секи си избира дали ше се крие.. не си обеснил/а къв човек е баща и, и няма как да ти кажем..
Животът е адът описан в Библията!
za6to ne?tq ako preceni 6te kaje na ba6ta si..Първоначално написано от Анонимко
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ami kvo dati kaja az tva sum go prejivqla i ne zavar6i mnogo dobre 6otto ba6ta mi kato razbra ne be6e mnogo 6atsliv a posle se zaformi i edna stra6na intriga koqto napravo 6te6e da me dovar6i tui 4e ako ne e ne6to seriozno prosto i kaji da ne se zanimava s nego ne 4e ne6to pre4i poprincip ....no vse pak e kofti ...ne go gledam ot gledna to4ka na tva 4e e 6terka na 6efa i 4e moje bi e ne6to pove4e ot gadjeto si no po dobre da ne se zahva6ta s takiva raboti...no ako e sigurna 4e nqma tova da i suzdade mnogo problemi da si ostane s nego...li4no az sajalqih 4e sum napravila ne6to takova za6toto posle me vkaraha v ada bukvalno....
love must be something like .. hmm .. strange feeling .. or maybe condition of your soul ... so make love ... sometimes you must be different .. sometimes you can be crazy .. but always you must be YOURSELF .. !!!!!!!
mersi za otgovori te vi.pitam za6toto az su6to sum suglasna za tova 4e moje da se poqvat uslojneniq,puk i mi se slu4i ne6to podobno samo4e do vruzka ne se stigna
Аз мисля , че е добре така и бащата на момичето поне познава момчето и ще си има мнение за него.
em da ama 6te e nqkak mn kofti ako ba6tata ima lo6o mnenie za nego i nego haresva.tq nqma namerenie da kazva na ba6ta si,no se pak ne sez nae toi ot kude moje da razbere
И аз се питам защо не е редно...?Все пак разликата не е чак толкова голяма, а и може да има силни чувства.А според мен трябва да кажат на баща й, защото може да се получи кофти ситуация.
ee da te i da ne kajat i posle da se razbere pak 6te se polu4i gadno.no te o6tene sa na takuv etap 4e da se obi4at i t.n. te prosto mn se haresvat,vse o6te 4uvstvata ne sa tolkova dulboki i za tova moje bi ne e nujno da kazvat ama ako ne6tata se sulojnat i si4ko mejdu tqh stane seriozno?
Не виждам причина да не е редно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
az su6to mislq 4e e napulno normalno.no neka sled kato 4uvstvata im se zadalbo4at togava da kajat na ba6tata ina4e za sq mojebi nqma smisul.HAHA ako ne drugo to 6te izhranva i dvamata i du6tarqta i zetq![]()