- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перфектното момче/?
Според вас какво трябва да е перфектно момче?Смисъл качества външен вид и т.н.![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
malka_sladka i brutalna f
v4era ima6e takava tema potyrsi q moje da e na 2-ra stranica ili v kraq na tazi
За мен перфектното момче.. По-точно млад мъж е моят любим: Огромен, мускулест, тарикат, агресивен, интелигентен, амбициозен, е*е като добиче за разплод, циничен, с невероятно чувство за хумор, и естествено.. Най-важното: Да може да обича, и да обича мен и само мен. Прозвучах като някакъв егоцентрик и егоист, ама такава съм си.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
пий млякото бе пишляк и се готви за сънчо че ше почне след 4 часаПървоначално написано от kr1s0
![]()
аз не съм перфектното момче, я съм перфектния мъж![]()
Перфектния юноша трябва да е строен, интелигентен, винаги готов за подвизи и с огромна вяра в идеологическата борба.![]()
евала, да живее интернационала!Първоначално написано от Болшевик
![]()
mujkar,sus silna fizika(no ne kultorist)4erna kosa,po debeli vejdi,o4i sini(ili tamno kafqvi).malko okosmen po tqloto,po visok ot men s okolo 15sm.abe imam edin takav na snimka no nz kak da q pokaja i sloja tuk,tai kato snimkata e v komputara mi a ne v sait.
harakter:leko grub,na momenti da e nejen,da revnuva v normata,da e nomer 1 v legloto,da ima 4ustvo za humor i da e gotovo vinagi da zastane zad men i da me podkrepi
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
И да е комунист - анти-хитлеристПървоначално написано от Болшевик
![]()
Първоначално написано от <Твърд>
ахАХхАХАИхАИАИАА![]()
![]()
![]()
тиХо Ся
takyw dzwer nema
ami haresvat li i sa mom4eta okolo 1.85![]()
Първоначално написано от assd
хахах.....асъл и пишляка го набара мама кой в линк виси му скъса девствения мустак. Имаш ли пари и маркови парцалки на всяка и се струваш perfect!!!
ei kr1s0 da ta eba v grozniq mangal, kat ta vida i mi idva da povarna mnoo bet![]()
![]()
![]()
![]()
problematika li iam6 bokluK nqmam mustaci levaci brusna ne sum kat vas nekuv nepodurjan da go duhate zagubenqci sichkite komplexari are ka4vai tvoq snimka da ti eba maikata mrazim taka si4kite nekfi nadupenqci i gazari ne me e sram da ka4a snimka tva e vajnoto...
тиХо Ся
Първоначално написано от kr1s0
MRAZQ CIGANI, ZEMI SE METNI OT NQKADE DA TA EBA V GROZNOTO SA6TESTVO. OTARVI NI 4E TAKIVA IZRUDI KATO TEBE MOGAT DA POGUBQT CQLOTO 4OVE4ESTVO! MRUSEN CIGANIN!![]()
млълвай ве пишляк. лягай си уе малък мангалски чекиджия ко ми стоиш до 3. сложил си снимка и иска някоя му уголи топлийката. ходи гледай сънчо не ти чупя тънкото вратлеПървоначално написано от kr1s0
![]()
Мисълта ти е достойна за цялото човечество и трябва според мен, да бъде чута от всеки, защото всеки, останал 'неосветен' от нея, ще е като загубена душа, лутаща се из... ебали му майката, мога да го кажа по-лесно - спасявай се у кофите мизерник...MRAZQ CIGANI, ZEMI SE METNI OT NQKADE DA TA e** V GROZNOTO SA6TESTVO. OTARVI NI 4E TAKIVA IZRUDI KATO TEBE MOGAT DA POGUBQT CQLOTO 4OVE4ESTVO! MRUSEN CIGANIN!
Бтв аз познавам 1 виетнамец - много голям пич. Играе баскетбол като машина. Познавам и 1 циганин - работи и изкарва пари за да има майка му и 15-те му братя и сестри какво да ядат. За щастие не познавам нито 1 гадняр, който влиза по форумите, без да се регистрира даже и обижда останалите, просто защото няма къде другаде да си избие комплексите.![]()
+1 10х а приятелю анонимни не съм мангал 1во , 2ро искам да ми чупиш вратлето , 3то комплексар си ,4то ше стоя до колкото си искам тва че ти си лягаш в 9 щот няма да имаш пари да си платиш тока ако стоиш до 3 не ме грее мн 5то - 1,2,3,4 и така нещастник дай някфа снимка да видим колко си бел ако съм черен ти си най голямото негро педал кьопав избивай комплексите другадеПървоначално написано от BaiboCo
![]()
![]()
тиХо Ся
Мисълта ти е достойна за цялото човечество и трябва според мен, да бъде чута от всеки, защото всеки, останал 'неосветен' от нея, ще е като загубена душа, лутаща се из... ебали му майката, мога да го кажа по-лесно - спасявай се у кофите мизерник...
Бтв аз познавам 1 виетнамец - много голям пич. Играе баскетбол като машина. Познавам и 1 циганин - работи и изкарва пари за да има майка му и 15-те му братя и сестри какво да ядат. За щастие не познавам нито 1 гадняр, който влиза по форумите, без да се регистрира даже и обижда останалите, просто защото няма къде другаде да си избие комплексите.[/quote]
Прав си, но.........като почнеш ми защитаваш тия мангали еми иди в мангалската махала да живееш. Пък, че има свястни цигани са 1 на милион. Тъй, че на сапунннннннннн
\/
шо се занимааам с глупости и с комплекси като почнеш да немаш комплекси -> регистрирай се пиши коментари сложи си снимка ако си толкова надъхан ..
тиХо Ся