.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Град
    Sofia

Перфектното момче/?

Според вас какво трябва да е перфектно момче?Смисъл качества външен вид и т.н.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Guest
    malka_sladka i brutalna f

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    v4era ima6e takava tema potyrsi q moje da e na 2-ra stranica ili v kraq na tazi

Perfektnoto mom4e e milo razbira te vuv vseki edin moment, smesica e m/u buntar i romantik, slabi4ak, no dobre oformen, visok............no nqma perfektni hora a i za vseki tozi ideal e razli4en

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    аз аьз азза азазазазаз
    тиХо Ся

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    За мен перфектното момче.. По-точно млад мъж е моят любим: Огромен, мускулест, тарикат, агресивен, интелигентен, амбициозен, е*е като добиче за разплод, циничен, с невероятно чувство за хумор, и естествено.. Най-важното: Да може да обича, и да обича мен и само мен. Прозвучах като някакъв егоцентрик и егоист, ама такава съм си.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    аз аьз азза азазазазаз
    пий млякото бе пишляк и се готви за сънчо че ше почне след 4 часа
    аз не съм перфектното момче, я съм перфектния мъж

Фен
    Град
    Интернационалист
    Перфектния юноша трябва да е строен, интелигентен, винаги готов за подвизи и с огромна вяра в идеологическата борба.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Перфектния юноша трябва да е строен, интелигентен, винаги готов за подвизи и с огромна вяра в идеологическата борба.
    евала, да живее интернационала!

Супер фен
    Град
    sofiq
    mujkar,sus silna fizika(no ne kultorist)4erna kosa,po debeli vejdi,o4i sini(ili tamno kafqvi).malko okosmen po tqloto,po visok ot men s okolo 15sm.abe imam edin takav na snimka no nz kak da q pokaja i sloja tuk,tai kato snimkata e v komputara mi a ne v sait.
    harakter:leko grub,na momenti da e nejen,da revnuva v normata,da e nomer 1 v legloto,da ima 4ustvo za humor i da e gotovo vinagi da zastane zad men i da me podkrepi

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    И да е комунист - анти-хитлерист

Град
    Цитирай Първоначално написано от <Твърд>
    И да е комунист - анти-хитлерист

ахАХхАХАИхАИАИАА
    тиХо Ся

Guest
    takyw dzwer nema

Guest
    ami haresvat li i sa mom4eta okolo 1.85

Град
    Eee..bee..Varna
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    За мен перфектното момче.. По-точно млад мъж е моят любим: Огромен, мускулест, тарикат, агресивен, интелигентен, амбициозен, е*е като добиче за разплод, циничен, с невероятно чувство за хумор, и естествено.. Най-важното: Да може да обича, и да обича мен и само мен. Прозвучах като някакъв егоцентрик и егоист, ама такава съм си.
    Myj na mqsto, koito znae kakvo iska i kak da go postigne
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от assd
    аз аьз азза азазазазаз
    пий млякото бе пишляк и се готви за сънчо че ше почне след 4 часа
    аз не съм перфектното момче, я съм перфектния мъж

хахах.....асъл и пишляка го набара мама кой в линк виси му скъса девствения мустак . Имаш ли пари и маркови парцалки на всяка и се струваш perfect!!!

Guest
    ei kr1s0 da ta eba v grozniq mangal, kat ta vida i mi idva da povarna mnoo bet

Еее сега, аз като съм по тромав трябва ли да ме отписвате, момичета!?

Град
    problematika li iam6 bokluK nqmam mustaci levaci brusna ne sum kat vas nekuv nepodurjan da go duhate zagubenqci sichkite komplexari are ka4vai tvoq snimka da ti eba maikata mrazim taka si4kite nekfi nadupenqci i gazari ne me e sram da ka4a snimka tva e vajnoto...
    тиХо Ся

Guest
    problematika li iam6 bokluK nqmam mustaci levaci brusna ne sum kat vas nekuv nepodurjan da go duhate zagubenqci sichkite komplexari are ka4vai tvoq snimka da ti e** maikata mrazim taka si4kite nekfi nadupenqci i gazari ne me e sram da ka4a snimka tva e vajnoto...

MRAZQ CIGANI, ZEMI SE METNI OT NQKADE DA TA EBA V GROZNOTO SA6TESTVO. OTARVI NI 4E TAKIVA IZRUDI KATO TEBE MOGAT DA POGUBQT CQLOTO 4OVE4ESTVO! MRUSEN CIGANIN!

Guest
    problematika li iam6 bokluK nqmam mustaci levaci brusna ne sum kat vas nekuv nepodurjan da go duhate zagubenqci sichkite komplexari are ka4vai tvoq snimka da ti e** maikata mrazim taka si4kite nekfi nadupenqci i gazari ne me e sram da ka4a snimka tva e vajnoto...
    млълвай ве пишляк. лягай си уе малък мангалски чекиджия ко ми стоиш до 3. сложил си снимка и иска някоя му уголи топлийката. ходи гледай сънчо не ти чупя тънкото вратле

MRAZQ CIGANI, ZEMI SE METNI OT NQKADE DA TA e** V GROZNOTO SA6TESTVO. OTARVI NI 4E TAKIVA IZRUDI KATO TEBE MOGAT DA POGUBQT CQLOTO 4OVE4ESTVO! MRUSEN CIGANIN!
    Мисълта ти е достойна за цялото човечество и трябва според мен, да бъде чута от всеки, защото всеки, останал 'неосветен' от нея, ще е като загубена душа, лутаща се из... ебали му майката, мога да го кажа по-лесно - спасявай се у кофите мизерник...

Бтв аз познавам 1 виетнамец - много голям пич. Играе баскетбол като машина. Познавам и 1 циганин - работи и изкарва пари за да има майка му и 15-те му братя и сестри какво да ядат. За щастие не познавам нито 1 гадняр, който влиза по форумите, без да се регистрира даже и обижда останалите, просто защото няма къде другаде да си избие комплексите.

Град
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    MRAZQ CIGANI, ZEMI SE METNI OT NQKADE DA TA e** V GROZNOTO SA6TESTVO. OTARVI NI 4E TAKIVA IZRUDI KATO TEBE MOGAT DA POGUBQT CQLOTO 4OVE4ESTVO! MRUSEN CIGANIN!
    Мисълта ти е достойна за цялото човечество и трябва според мен, да бъде чута от всеки, защото всеки, останал 'неосветен' от нея, ще е като загубена душа, лутаща се из... ебали му майката, мога да го кажа по-лесно - спасявай се у кофите мизерник...

Бтв аз познавам 1 виетнамец - много голям пич. Играе баскетбол като машина. Познавам и 1 циганин - работи и изкарва пари за да има майка му и 15-те му братя и сестри какво да ядат. За щастие не познавам нито 1 гадняр, който влиза по форумите, без да се регистрира даже и обижда останалите, просто защото няма къде другаде да си избие комплексите.
    +1 10х а приятелю анонимни не съм мангал 1во , 2ро искам да ми чупиш вратлето , 3то комплексар си ,4то ше стоя до колкото си искам тва че ти си лягаш в 9 щот няма да имаш пари да си платиш тока ако стоиш до 3 не ме грее мн 5то - 1,2,3,4 и така нещастник дай някфа снимка да видим колко си бел ако съм черен ти си най голямото негро педал кьопав избивай комплексите другаде
    тиХо Ся

Guest

Бтв аз познавам 1 виетнамец - много голям пич. Играе баскетбол като машина. Познавам и 1 циганин - работи и изкарва пари за да има майка му и 15-те му братя и сестри какво да ядат. За щастие не познавам нито 1 гадняр, който влиза по форумите, без да се регистрира даже и обижда останалите, просто защото няма къде другаде да си избие комплексите. [/quote]

Прав си, но.........като почнеш ми защитаваш тия мангали еми иди в мангалската махала да живееш. Пък, че има свястни цигани са 1 на милион. Тъй, че на сапунннннннннн

\/

Град
    шо се занимааам с глупости и с комплекси като почнеш да немаш комплекси -> регистрирай се пиши коментари сложи си снимка ако си толкова надъхан ..
    тиХо Ся

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си