.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Guest
    ABE LAPE MIZERNO, DEBA I CIGANETO NE6TASTNO. PAK I TAPOTI TI PRIQTEL4E PEDAL4E SE POQVI, AE EBETE SA DVAMKATA I MLUKVAITE 6IBANI PEDAL4ETA MALKI. SMART!PEDALI!

Guest

20 m pld

Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    MRAZQ CIGANI, ZEMI SE METNI OT NQKADE DA TA e** V GROZNOTO SA6TESTVO. OTARVI NI 4E TAKIVA IZRUDI KATO TEBE MOGAT DA POGUBQT CQLOTO 4OVE4ESTVO! MRUSEN CIGANIN!
    Мисълта ти е достойна за цялото човечество и трябва според мен, да бъде чута от всеки, защото всеки, останал 'неосветен' от нея, ще е като загубена душа, лутаща се из... ебали му майката, мога да го кажа по-лесно - спасявай се у кофите мизерник...

Бтв аз познавам 1 виетнамец - много голям пич. Играе баскетбол като машина. Познавам и 1 циганин - работи и изкарва пари за да има майка му и 15-те му братя и сестри какво да ядат. За щастие не познавам нито 1 гадняр, който влиза по форумите, без да се регистрира даже и обижда останалите, просто защото няма къде другаде да си избие комплексите.
    +1 10х а приятелю анонимни не съм мангал 1во , 2ро искам да ми чупиш вратлето , 3то комплексар си ,4то ше стоя до колкото си искам тва че ти си лягаш в 9 щот няма да имаш пари да си платиш тока ако стоиш до 3 не ме грее мн 5то - 1,2,3,4 и така нещастник дай някфа снимка да видим колко си бел ако съм черен ти си най голямото негро педал кьопав избивай комплексите другаде
    Malkiq ai stiga se otvarqi, a se sardi na oniq koito 1-vi te nare4e mangal. Po-vaprosa sas regga tuk, se regvat samo xora koito redovno visqt tuk(ne koito 4at pat se se6tat). spri 6tot te nqma da sprat pak i si o6te malak, za da psova6 !

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    квото искам права а относно тва с тоя ник ГОСТ не разбирам колко сте 2ма ли сте 254ма ли сте пиши некъф др ник прошляк аре както са казали някои хора дано знаеш кои са FUCK YOU AND HAVE A NICE DAY
    тиХо Ся

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ABE LAPE MIZERNO, DEBA I CIGANETO NE6TASTNO. PAK I TAPOTI TI PRIQTEL4E PEDAL4E SE POQVI, AE EBETE SA DVAMKATA I MLUKVAITE 6IBANI PEDAL4ETA MALKI. SMART!PEDALI!
    Ае момче ти си яко прост бе, нареждаш без дори да се логнеш с твой си акаунт тука. Доста ламерско изпълнение мисля?! И кви цигани и педали те вълнуват нямам напредстава, само виждам колко си комплексиран от седенето в къщи. Най-добре се спри, че яко се излагаш, въпреки, че не те знаем кой си! И като се имаш за толкова красив, вземи сложи снимка(за предпочитане истинска) да те видиме що за красавец си, след като нареждаш така момчето! Комплексар гаден !!! Мразя ви такива !!!

the_uNf0rgIv3n

Град
    in the heart of the city
    Идеални хора няма. За мен перфектното момче е моят приятел.
    Когато обичаш някой ,той е перфектен в очите ти.

I ROCK!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Rocko_perka
    Идеални хора няма. За мен перфектното момче е моят приятел.
    Когато обичаш някой ,той е перфектен в очите ти.
    Съгласен съм .

Супер фен
    za men na edno ot parvite mesta e misleneto na maja,s kolkoto po ekstravagantno mislene e,tolkova po-dobre
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Перник
    Според мен перфектното момче е ... рус , висок , със сини или зелени очи , да е висок да е слаб но не направо кльощав , да е футболист (по възможност), да е мил и нежен и винаги да знае какво иска :-обаче ако трябва да съм чесна-такова момче май НЯМА! е , ако има може да ми се обади...
    ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
    СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!

Аз

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Няма идеални момчета , колкото и да ни се иска да има по един като в ОТН няма! За тва нека не се зароваме в мечти за идеални, а търсим идеалният за нас в реалността! Иначе и моят приятел си има кусурим, но за мен надявам се той е перфектният избор
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Идеалният мъж за мен трябва да ме обича до краен предел, да ми го показва постоянно и да е готов на всичко заради мен. Външният вид вече няма особено значение за мен, защото съм харесвала всякакви индивиди, единственото условие е да са цели и без липсващи части Но си мислех, как може да искаме идеалният, при положение че ние не сме идеалните?

Повече от фен Аватара на LDto
    nqma zna4enie ako go obi4ash toi e perfekten ot vsqkade

нЕ Съм иДеАЛен Но пЪк Съм РеаЛен xaaxaxx
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    с0фия
    НЯМА перфектни хора !
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Perfektnoto mom4e e milo razbira te vuv vseki edin moment, smesica e m/u buntar i romantik, slabi4ak, no dobre oformen, visok............no nqma perfektni hora a i za vseki tozi ideal e razli4en
    аха и аз така мисля

Selsko_momi4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Но си мислех, как може да искаме идеалният, при положение че ние не сме идеалните?
    Права си.А пък и лично аз НЕ бих искал гаджето ми да е МЕЕГА ИДЕАЛНАТА, просто не е интересно, а пък и няма идеални хора

по принцип на мен ми омекват краката като видя някой брадясал за външен вид говорим сега - слабичък , висок но не много за да може да го стигам все пак , с набола брада или да я пуска няа значение да има брада и с широки дрехи малеее
    приятеля ми е сичко тва без брадата но няа значение тка мноо си го харесвам + че е мн добър с мене , държи на мен , обича ме , вече една година сме заедно и един кусур не съм му намерила
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Град
    На слънцето :>
    перфектното момче ли ? .. МОЕТО МОМЧЕ !

Град
    Boulevard of broken dreams
    Момчето,което харесвам Винаги съм мечтала за такова момче... Не вярвах,че съществува Хубав,умен ,мил,добър,романтичен -с думи не може да се опише Ако не стане нищо между нас обаче ще ми е много кофти
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Град
    In Devil's Castle
    за мен идеалният трябва да е висок,самоуверен,забавен,д ме обича,да ме разбира,да е над 1.75/6 (най-малко) и да не ме притиска за нищо...
    someone else...

nqma takova ne6to kato perfektno ili idealno momi4e/mom4e
    kato obi4a6 nqkoi ti haresvat i kusurite mu ili prosto gi preodolqva6 i ne im obru6ta6 vnimanie.
    primerno az ne namiram ni6to ob6to mejdu futbolis4eto p*deras i dubi4eto oba4e i 2mata se vodat za perf mom4eta

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    за мен идеалният трябва да е висок,самоуверен,забавен,д ме обича,да ме разбира,да е над 1.75/6 (най-малко) и да не ме притиска за нищо...
    do tuk sum az ama kaji o6te nqkolko ne6ta 4e taka mn ob6to

Цитирай Първоначално написано от spontaneous
    по принцип на мен ми омекват краката като видя някой брадясал за външен вид говорим сега - слабичък , висок но не много за да може да го стигам все пак , с набола брада или да я пуска няа значение да има брада и с широки дрехи малеее
    приятеля ми е сичко тва без брадата но няа значение тка мноо си го харесвам + че е мн добър с мене , държи на мен , обича ме , вече една година сме заедно и един кусур не съм му намерила
    imam edin priqtel, smuknat baikur s mn gotina brada, mnogo golqm pi4, ako ti potrqbva svirkai

Град
    Plovdiv
    перфектното момче....високо,с красиви очи и добре сложено (атлетично )(до тук с външния вид) мило,нежно,забавно.... да може да бъде сериозен и в крайна сметка да се държи като един бъдещ мъж на място....абе аз описах приятелят сии
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

SK0RP10N
    Guest
    Търсете го на профила ми

Град
    Plovdif maina
    Цитирай Първоначално написано от rich_girl_usa
    Според мен перфектното момче е ... рус , висок , със сини или зелени очи , да е висок да е слаб но не направо кльощав , да е футболист (по възможност), да е мил и нежен и винаги да знае какво иска :-обаче ако трябва да съм чесна-такова момче май НЯМА! е , ако има може да ми се обади...
    мен ли описва6 моито моми4е хах

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от pld16
    Цитирай Първоначално написано от rich_girl_usa
    мен ли описва6 моито моми4е хах

"..красив ли си ,но в джоба без пари,ще бъдеш лош и вечно в резерва.."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си