- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перфектното момче/?
ABE LAPE MIZERNO, DEBA I CIGANETO NE6TASTNO. PAK I TAPOTI TI PRIQTEL4E PEDAL4E SE POQVI, AE EBETE SA DVAMKATA I MLUKVAITE 6IBANI PEDAL4ETA MALKI. SMART!PEDALI!![]()
![]()
![]()
![]()
Malkiq ai stiga se otvarqi, a se sardi na oniq koito 1-vi te nare4e mangal. Po-vaprosa sas regga tuk, se regvat samo xora koito redovno visqt tuk(ne koito 4at pat se se6tat). spri 6tot te nqma da sprat pak i si o6te malak, za da psova6 !Първоначално написано от kr1s0
квото искам права а относно тва с тоя ник ГОСТ не разбирам колко сте 2ма ли сте 254ма ли сте пиши некъф др ник прошляк аре както са казали някои хора дано знаеш кои са FUCK YOU AND HAVE A NICE DAY
тиХо Ся
Ае момче ти си яко прост бе, нареждаш без дори да се логнеш с твой си акаунт тука. Доста ламерско изпълнение мисля?! И кви цигани и педали те вълнуват нямам напредстава, само виждам колко си комплексиран от седенето в къщи. Най-добре се спри, че яко се излагаш, въпреки, че не те знаем кой си! И като се имаш за толкова красив, вземи сложи снимка(за предпочитане истинска) да те видиме що за красавец си, след като нареждаш така момчето! Комплексар гаден !!! Мразя ви такива !!!Първоначално написано от Анонимко
the_uNf0rgIv3n
Идеални хора няма. За мен перфектното момче е моят приятел.
Когато обичаш някой ,той е перфектен в очите ти.![]()
I ROCK!!!!!
Съгласен съм .Първоначално написано от Rocko_perka
za men na edno ot parvite mesta e misleneto na maja,s kolkoto po ekstravagantno mislene e,tolkova po-dobre
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Според мен перфектното момче е ... рус , висок , със сини или зелени очи , да е висок да е слаб но не направо кльощав , да е футболист (по възможност), да е мил и нежен и винаги да знае какво иска :-обаче ако трябва да съм чесна-такова момче май НЯМА! е , ако има може да ми се обади...
ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!
Няма идеални момчета , колкото и да ни се иска да има по един като в ОТН няма! За тва нека не се зароваме в мечти за идеални, а търсим идеалният за нас в реалността!Иначе и моят приятел си има кусурим, но за мен надявам се той е перфектният избор
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Идеалният мъж за мен трябва да ме обича до краен предел, да ми го показва постоянно и да е готов на всичко заради мен. Външният вид вече няма особено значение за мен, защото съм харесвала всякакви индивиди, единственото условие е да са цели и без липсващи частиНо си мислех, как може да искаме идеалният, при положение че ние не сме идеалните?
nqma zna4enie ako go obi4ash toi e perfekten ot vsqkade![]()
нЕ Съм иДеАЛен Но пЪк Съм РеаЛенxaaxaxx
![]()
![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
НЯМА перфектни хора !
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Права си.А пък и лично аз НЕ бих искал гаджето ми да е МЕЕГА ИДЕАЛНАТА, просто не е интересно, а пък и няма идеални хораПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
по принцип на мен ми омекват краката като видя някой брадясал![]()
за външен вид говорим сега - слабичък , висок но не много за да може да го стигам все пак , с набола брада или да я пуска няа значение да има брада и с широки дрехи малеее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
приятеля ми е сичко тва без брадата но няа значение тка мноо си го харесвам+ че е мн добър с мене , държи на мен , обича ме , вече една година сме заедно и един кусур не съм му намерила
![]()
![]()
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Момчето,което харесвам![]()
![]()
Винаги съм мечтала за такова момче...
Не вярвах,че съществува
Хубав,умен ,мил,добър,романтичен -с думи не може да се опише
Ако не стане нищо между нас обаче ще ми е много кофти
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
за мен идеалният трябва да е висок,самоуверен,забавен,д ме обича,да ме разбира,да е над 1.75/6 (най-малко) и да не ме притиска за нищо...
someone else...
nqma takova ne6to kato perfektno ili idealno momi4e/mom4e
kato obi4a6 nqkoi ti haresvat i kusurite mu ili prosto gi preodolqva6 i ne im obru6ta6 vnimanie.
primerno az ne namiram ni6to ob6to mejdu futbolis4eto p*deras i dubi4eto oba4e i 2mata se vodat za perf mom4eta
do tuk sum az ama kaji o6te nqkolko ne6ta 4e taka mn ob6toПървоначално написано от Ivalinka
imam edin priqtel, smuknat baikur s mn gotina brada, mnogo golqm pi4, ako ti potrqbva svirkaiПървоначално написано от spontaneous
![]()
перфектното момче....високо,с красиви очи и добре сложено (атлетично )(до тук с външния вид) мило,нежно,забавно.... да може да бъде сериозен и в крайна сметка да се държи като един бъдещ мъж на място....абе аз описах приятелят сии![]()
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Търсете го на профила ми
мен ли описва6 моито моми4е хахПървоначално написано от rich_girl_usa
![]()
Първоначално написано от pld16
"..красив ли си ,но в джоба без пари,ще бъдеш лош и вечно в резерва.."
![]()