- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перфектното момче/?
Ами аз го имам вече,друг не ми е нужен![]()
Първоначално написано от Люси
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от GabiT{{}}
присъединявам се към вас
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
mm..visok, haresvam visoki mom4eta i stegnat a za haraktera: da se darji milo i s uvajenie kam momi4etata![]()
(h)
няма перфектен,всеки има някакви недостатъци![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
а тъз тема е за мен ... ся ше кажа ... значи трябва да кара ск8 да е над 180 (при вси4ки положения) да слуша яка музика особенно Enter Shikari , да мрази емотада е забавен .. да има леко дълга коса (сещате ли се да ти е кеф да я разрошиш
) и да може да ме контролира ...
![]()
трябва да е хип-хопър лошо момче но и в същото време да е сладък да има хубави очи и усмивка и да ме обича който отговаря на това описание да пише
I kissed a girl and i like it
Полетът ти е за 23:35Първоначално написано от Lilityy
Полет N 2375
За Нептун
Дриймкрейзи Еърлайнс
Ами пич като мен![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
еи педал пловдив е най-здравия град ле шупар факен нещастен циганскиПървоначално написано от ВинкелО
Хаха най якия град казаНекви тепета дето са печете кат гущери!
Само ВАРНА и БУРГАС!!! Мореее, морска градина друго си е романтично е![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
за мен мр. Pekfect е мил, забавен, мн мн мн красив и силен, човек с когото мага да се отпусна и да бъда себе си, да ме разбира, да се целува страхотнода има мн сладко дупе, да е с прекрасна усмивка, да е с невероятна лична хигиена, да имаме общи интереси...
а, и най-важното: да е под 20, че такива вече 3 си намерих със същото описание, ама...![]()
Ми според мене,когато харесаш някой не спазваш някакви граници.Ти просто си го харесваш и това е .. Не знам за вас поне при мене е така и всеки следващ е много по различен от предходния![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Summer (h)
Първоначално написано от s3xy...
![]()
![]()
Първоначално написано от assd
![]()
![]()
+1
Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, brin
да е точен и добър човек е най-важното! След това вече трябва да се съобразява с мен както и аз с него.Няма да е зле и ако е симпатичен младеж :P![]()
Леле, като ви прочетох коментарите много се смях... Перфектно момче няма
Всяко момче може да е идеално в почти всичко, но все нещо ще му куца. Защото ако имаше наистина идеални хора, кво праиме...
Друг е въпроса, че някои от вас момичета май не знаят какво искат. Момчетата не са ей така по поръчка на конвейер да си избирате, цветове, процент на окосменост, височина до точния сантиметър и т.н. Много претенции, много нещо...
По същият начин няма идеално момиче. Мразя така да ги сравнявам по вашите критерии. Всяко момиче има нещо уникално в себе си, което другите не притежават и не може само по цвят/височина/цици да се съди. Същото е при нас момчетата![]()
.. Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него![]()
^май да...
о0 .. ето къде ще си разгърна фантазийте![]()
значии .. да е висоок .. поне 180 .. със тъмно кестенява косица и зелени очички .. строен .. мусклест .. със красива усмивка .. трпчинките са ОГРОМЕН плюс.. със плътен глас (inlove) **влюбвала съм се в момче по гласа му
.. със стил на обличане .. винаги усмихнат .. да е мил .. да иска САМО мен .. да е от ПЛЕВЕН !!
**писнало ми е от такива дето живеят на майната си ..
ноо това е прекелано малко вероятно за това правя изключения
![]()
Красив, ДОБЪР ,