.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 108
    пффф малки деца перфектни хора няма има влюбени хора които си затварят очите за недостатъците на другия

mm da obi4a pala4inki s shokolad..da e nqkak si..spokoen..da obi4a da gleda zvezdite(za da imam kompaniq)da e skromen..kato me gushne da mi e topli4ko..daa..e mnoogo dobrodushen..da mi e zabavno s nego i vinagi da ima zakakfo da si govorime..i sushto vinagi da ima kakfo da kaje..mm da ne e fytbolist i da slysha hip hop..za vunshniq vid..da ima stegnato tqlo(nqmam v predvid da e builder..ne mi haresvat)..prosto da e slabi4uk ..da e svle4en..da ne e kombinaciq rysa kosa i sini o4i..po skoro s kestenqva kosa i kafqvi golemi , dulboki i hybavi o4i..moje i rysa kosa ili kestenqva..zeleni,sivi ili kafqvi o4i..da ima nai-sladkata ysmifka i pohodka i nai-sladkiq smqh iii gore doly tova e
    She closed her eyes..and she gently bit her bottom lip..

Цитирай Първоначално написано от Bitchaznigga
    mm da obi4a pala4inki s shokolad..da e nqkak si..spokoen..da obi4a da gleda zvezdite(za da imam kompaniq)da e skromen..kato me gushne da mi e topli4ko..daa..e mnoogo dobrodushen..da mi e zabavno s nego i vinagi da ima zakakfo da si govorime..i sushto vinagi da ima kakfo da kaje..mm da ne e fytbolist i da slysha hip hop..za vunshniq vid..da ima stegnato tqlo(nqmam v predvid da e builder..ne mi haresvat)..prosto da e slabi4uk ..da e svle4en..da ne e kombinaciq rysa kosa i sini o4i..po skoro s kestenqva kosa i kafqvi golemi , dulboki i hybavi o4i..moje i rysa kosa ili kestenqva..zeleni,sivi ili kafqvi o4i..da ima nai-sladkata ysmifka i pohodka i nai-sladkiq smqh iii gore doly tova e
    ако не обича футбола то мъж ли ще е това или педераз Пхахахаахаха май педераз а?

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Град
    някъде...
    Няма префектно момче!

гаджето ми е перфектният!! от където и да го гледам си е така. и външно и вътрешно. :P
    “Sleep, my Bella. Dream happy dreams. You are the only one who has ever touched my heart. It will always be yours. Sleep, my only love.”

Цитирай Първоначално написано от I'm too perfect for you
    гаджето ми е перфектният!! от където и да го гледам си е така. и външно и вътрешно. :P
    Ей ти си късметлийка.

Цитирай Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
    ако не обича футбола то мъж ли ще е това или педераз Пхахахаахаха май педераз а?
    Да ти имам и представата за мъж... начи викаш в днешно време ако не ходиш да се биеш и риташ по стадионите, да се напиваш като прасе или да седиш пред телевизора и да ругаеш като див селянин, не си мъж? Хмм... интересна теория

п.с. педераса също е мъж, олигофрен такъв

Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    Цитирай Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
    Да ти имам и представата за мъж... начи викаш в днешно време ако не ходиш да се биеш и риташ по стадионите, да се напиваш като прасе или да седиш пред телевизора и да ругаеш като див селянин, не си мъж? Хмм... интересна теория

п.с. педераса също е мъж, олигофрен такъв
    dam muj e .. ama trqbva li da se biesh?! za mene boq e mnogo tupo neshto..i ne vijdam smisul ot nego...

"начи викаш в днешно време ако не ходиш да се биеш и риташ по стадионите, да се напиваш като прасе или да седиш пред телевизора и да ругаеш като див селянин, не си мъж?"

Нещо не ме разбра... просто иронизирах думите на andrey.arshavin. ... не казвам, че ако не правиш тези неща не си мъж

Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    Нещо не ме разбра... просто иронизирах думите на andrey.arshavin. ... не казвам, че ако не правиш тези неща не си мъж
    ne be..razbrah te... tova " " beshe za negovata/neinata teoriq za muj inache sum na sushtoto mnenie kato tebe

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    Цитирай Първоначално написано от Bitchaznigga
    мишииии... тфа описание защо ли ми се струва че ми напомня страшно много на някой....
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Град
    ФъФф КлубЪъ
    добре бе деба, ако е някой готин, ама е пълен, смиъл не дебелак, ама си има коремче, ше го зарежете ли?
    бахти пиклите сте половината, във всяко второ мнение гледам "да е слабичък".
    Ако не е слаб, не става така ли?

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Аз също съм на мнение че няма идеални хора има влюбени момичета и пияни мъже... А като изключим това искам да е по висок от мен ,но не прекалено защото аз по принцип съм си нисичка ,очите му да са толкова хубави че само като ме погледне да се растапям и да ми омекват колената,няма значение дали ще е по-слаб или по-пълничък важното е да може да ме защити при нужда .До тук с външността за характера трябва да е мил с мен както и да и да е сериозен в намеренията си да разбира какво искам само от един поглед да застава зад мен ии най-вече да ме обича ако е симпатичен и се обичаме другото няма да ме интересува чак толкова!!!
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от liliq333
    пффф малки деца перфектни хора няма има влюбени хора които си затварят очите за недостатъците на другия
    Мнооого си права, на същото мнение съм

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    aкo има такъв...Висок,черна коса,зелени очи,умен,забевен,да обича котки и деца,богат,красив....... ,владеенето на 2 езика са предимство с кола и без сестри брат може,но сестра НЕ!!!!!!! :P
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    ФъФф КлубЪъ
    абе вие ебавате ли ме ве???
    да нямал сестра, ахахахахахаха
    ето ви изискванията:
    Да е богат, да е красив, да има плочки, да е висок, да няма сестра, брат може, щото ше има 3-ки, да е от добро семейство, патката му да е голяма, да не сере по много, лайната му да миришат на ягодки, да ви храни, да ви прави масаж на краката, да ви изпълнява всичко, да е верен, да обича деца, котки, кучета, папагали, мравояди, тапири, коне и всичко дето мърда....
    Жените верно нямате насита, да ви ева...

Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    За мен перфектното момче.. По-точно млад мъж е моят любим: Огромен, мускулест, тарикат, агресивен, интелигентен, амбициозен, е*е като добиче за разплод, циничен, с невероятно чувство за хумор, и естествено.. Най-важното: Да може да обича, и да обича мен и само мен. Прозвучах като някакъв егоцентрик и егоист, ама такава съм си.

Описа точно един пълен загубеняк :P

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assd22
    абе вие ебавате ли ме ве???
    да нямал сестра, ахахахахахаха
    ето ви изискванията:
    Да е богат, да е красив, да има плочки, да е висок, да няма сестра, брат може, щото ше има 3-ки, да е от добро семейство, патката му да е голяма, да не сере по много, лайната му да миришат на ягодки, да ви храни, да ви прави масаж на краката, да ви изпълнява всичко, да е верен, да обича деца, котки, кучета, папагали, мравояди, тапири, коне и всичко дето мърда....
    Жените верно нямате насита, да ви ева...
    Hai, i r sexy. K bai.

Амии това май съм Аз.

Моето
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    перфектно момче няма..а и не търся..но има някои неща,който трябва дА ПРитежава моя приятел..
    -красив(ест)
    -умен и интелигентен
    -джентълмен
    -мил и забавен
    -търпелив
    може би тва е..под красив не разбирам някой плейбой мислещ се за велик,а момче със свой собствен стил и чар. Харесвам земните момчета и тези който не се хвалят пред всички,с колко са спали и т,н...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Момче , което знае какво иска и как да го постигне

Град
    На ЛуНаТа
    За мен перфектното момче трябва да е висок , спортист , със сини ,зелени или пъстри очи с руса коса или поне на кичури да се поддържа , да е прочел поне една книга , да е мил , винаги да знае какво да каже , и много много да ме обича Но дори да не е "перфектният" важното е аз да си го обичам
    When you love someone, and they break your heart
    Don’t give up on love, have faith, restart!

Град
    en mi habitacion xD ...
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Perfektnoto mom4e e milo razbira te vuv vseki edin moment, smesica e m/u buntar i romantik, slabi4ak, no dobre oformen, visok............no nqma perfektni hora a i za vseki tozi ideal e razli4en
    мМ браво и аз такива момчета харесвам,само да не е мн слабичък,щото не ме кефят тапицираните скелети,нека да има малко къде да се пипне... висок,със светли абе може и тъмни очи и тъмна коса :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си