- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета: Медал за оригиналност
6tastlivka.........
love must be something like .. hmm .. strange feeling .. or maybe condition of your soul ... so make love ... sometimes you must be different .. sometimes you can be crazy .. but always you must be YOURSELF .. !!!!!!!
Ne bih pozvolila nqkoi `parcal` da skasa s men!
"Стилът никога не излиза от мода"
abe stava li vupros za zarqzvane,biseri se rusat ot si4ki sa za medali .az sum 4uvala takiva ot sorta na:'milo zaminavam za angliq utre i pove4e nqma da se vidim" i gleda6 kak su6tiq tvoq 4ovek se razhojda na dr sedmica s nqkvo drugo mace.
hahha nali prava si biserite sa mnogo prosti mi be6e interesn odali 6te uspee temata da se razvie tova ena men primerno posledniq put mi kazaha " ami milo, sorry ama ti se prenasitih" e kak da ne mu dade6 medal na tozi 4ovek
zaslujava si go ..sled vrazka edva 2 meseca ne mislq 4e me e opoznal napalno...no vse pak seki si ima mnenie....
love must be something like .. hmm .. strange feeling .. or maybe condition of your soul ... so make love ... sometimes you must be different .. sometimes you can be crazy .. but always you must be YOURSELF .. !!!!!!!
Има всякакви бисери,мен веднъж са ме зарязвали и то с този човек си пишехме мн смс-и и той накрая вика " коте,сори,но ми омръзна,нека скъсаме за да не се мъчим" =D>
I am the dream
You are the dreamer !!
mene sa me rqzali mn jest0ky n0 za tfa ne mi se talk...vedn1j si bqx izqla 1 shamar yt edin peeras yt pl0vdiv be6e i se bqxmi zasqkli f en0 disky na k0leda mislq be6e i t0i tak1f mi vika mi mn me kefi6 nzm si k0 i as my kaax 4e ne iskam s1m s negy i t0i mi kaa"afe as m0a iam kyqt si iskam fe!" i me ydari i zamina....afe x0ra nai razli4ni....
може да звучи тъпо но .. все още е нямало момче което да ме зареже![]()
![]()
oo Mili4ka mn te obi4am kato stane6 na 18 6te se ojenim 6te otidem da jiveem v ispaniq
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първоначално написано от ZaHaRcHe
![]()
![]()
![]()
![]()
Сори ама ти миришат краката (хахах ебавам се) Не са ме късали за сега, когато нещата не вървят аз дърпам щепсела
![]()
Ам...късали са ме със СМС, на който пишеше "край,край,край,край,край,кр ай,край", което беше супер тъпо, най вече, защото с момчето ходехме не малко време.И после като го питах защо ме е скъсал по тоя тъп начин и той каза цитирам "скъсах те така, щото веднъж се живее и поне веднъж някой тряа те зареже така".![]()
ех ех тигрицеееПървоначално написано от Memento mori!
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ex ex tapanar takavПървоначално написано от Dead`Paladin
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Не са ме късали досега![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Искам малко почивка.....![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
ami kasali sa me samo 1 , i to mn tapa pri4ina. mom4eto mi kaza to4no taka sed mnojestvo razpravii '' ei mn te obi4am, ti si edinstvenoto momi4e za men, nz si kvo....svalq mi zvaezdi ,..... no trqbva da ppriklu4ime s ''nas'' poradi materqlni pri4ini'' i az togava ne mojah da razbera kvi sa tiq pri4ini, pitah go pari4ni li we ko? i toi abe ne ... dr go e ama ne moga da ti kaja. sled vreme 6e razbere6. e taka i ne rabrah a se minaha 3 godini ot togava![]()
btw tva mom4e nz dali se broi 6toto 3 puti sled tva prez godinite iska6e se sabereme ama az ve4e go bqh prevazmognala izcqlo i ne pojelah?
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Пф най-тъпо е със смс да те скъсатМакар че само 1 момче ме е рязало и не беше гадно ,а наистина беше така по-добре.
Веднъж са ме късали и то просто беше адското късане скъса ме един негов фр от което аз просто се разбих от смях толкова е жалък![]()
![]()
![]()
та точните му думи бяха:"...... каза да ти кажа че късате"
![]()
![]()
просто не мога да ви опиша колко много съм се смяла щото наистина не ми пукаше за тфа...хмм....момче и кат ме скъса по тоя долен начин хем ми беше смешно хем се радвах щото си търсех причина аз да го скъсам
![]()
![]()
мноооуу зле!
ахахахахха мене са ме зарязвали само веднъж и то със смс.. тиху малко![]()
беше нещо от рода на "Sry ама няма да се получи между нас " нещо такова.. ХАахаха в първия момент мноу се ядосах дето са изгаври така със мен , ама после толкова му се смях на горкото момче, ако може да се нарече такаа.. супер жалък тип ей...
![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
prekaleno mn te obi4am za da sme zaedno...
![]()
![]()
decki istorii
Първоначално написано от ™G-Baby™
"аз теб те познавам, но не си и помисляй, че можеш да ме разбереш"
да де, то като че беше мн трудно, 2 комплекса на кръст![]()
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
"Ъъъ скъсана си на изпита за гадже ама просто ми тряяхва 2 месеца да ти го кажа..."
абее ко да ти кажа простомера го пълняобщо взето това е има и едно доста по дълго ама ся нема го пиша тука че смях голям...
![]()
Ами беше с SMS, който гласеше:"Сори зайче, ама заминавам на София и сигурно няма да се върна, ама да знаеш че те обичам", след което не ми писа/звъня около 1 година, след това се сети ама беше късно![]()