.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Мустаци!!

Re: Мустаци!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте на вс!Аз съм 14 год.момиче,от Бургас.Проблемът ми е често срещан.Имам мустаци и искам по някакав наачин да ги залича,но не със кола маска.Знаете ли нещо за обезцветяване?
    И това с лазера за окончателно премахване на космите дали е добра идея?
    С бръснича бе брат
    Fitness Forever

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ъъм как така от хормоните? сми ще се махнат след известно време ли?
    В моя случаи стана така. И точно това ми каза и майка ми тогава, но аз реших да не я послушам. Според мен най-добре изчакай още няколко годинки и ако тогава нищо не се промени може да се консултираш с лекар. До тогава ти препоръчвам да не ги махаш, но все пак окончателното решение си е изцяло твое Все пак до голяма степен си зависи и от гените

Guest
    майка ми каза че не се виждат, ама аз ги виждам мамичката им
    във всеки случай с кола маска, лентички или пинсета няма да станат по зле нали?

Град
    София
    абе давате тъпи съвети ,на 14 ще си маха мустаци как не ,я не се пипай, щот ще се направиш на баба яга и след 100 години ще си

Guest
    еми и аз си виждах моите обаче явно всичко е въпрос на внушение. После се случиха някои неприятни неща, тей че изобщо не мислих за тях и после като се загледах сякаш почти бяха изчезнали. Попитах майка ми как може да стане това и тя ми каза,че психологическата нагласа е много важна - ако непрекъснато се гледам и си повтарям колко са ми гадни мустаците и колко много се виждат те могат да станат и по-зле, а ако спра да се притеснявам непрекъснато и мисля за нещо друго могат видимо да се подобрят. Аз не й вярвах, но мисля че се оказа права. Доказва го не само това с мустаците, но също и с менсртуацията ми (аз си бях внушила,че никога няма да ми дойде) тей че... сигурно има нещо вярно в това... Не знам КОлкото до пинсетите и лепенките... както вече казах- ти ще си решиш

Guest
    neznam

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    абе давате тъпи съвети ,на 14 ще си маха мустаци как не ,я не се пипай, щот ще се направиш на баба яга и след 100 години ще си
    mi kvo da si hodi mustakata i kato sled 1 godina zapo4nat da i se podigravat dr deca...?tva e po golqma travma podigravkite i obidite az ve4e i kazah da otide na kozmetik v vseki 1 salon predlagat tazi usluga v absolutno vseki i uredqvat zna4itelno i stavat mn tanki uspeh mila i ne im se drazni

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от peteto89
    mi kvo da si hodi mustakata i kato sled 1 godina zapo4nat da i se podigravat dr deca...?tva e po golqma travma podigravkite i obidite az ve4e i kazah da otide na kozmetik v vseki 1 salon predlagat tazi usluga v absolutno vseki i uredqvat zna4itelno i stavat mn tanki uspeh mila i ne im se drazni
    да бе сигурно е пълно с 14 годишни да йм махат мустаците

котенценценце
    Guest
    абе мацката ти искаше да си ги обезцветиш нали,аз ги обезцветявам или по-точно изрусявам,вече не ми се личат. а пък и предпочитам да ги изрусявам отколкото да ги скубя с какво ли не,се пак още съм малка за да ги скубя. а пък и ако почна от сега да ги скубя ще ги скубя докато съм жива. всеки тука ти приказва за коли маски и лентички и пинсети. никой не се сеща да ти каже за изрусяването. четох едно мнение, в което пишеше,че ще приличаш на клоун,НЕ Е ВЯРНО. ако приличах на клоун щях ли да продължавам да си ги изрусявам вече 2 години. изрусяването изтънява косъма и ги прави незабележими. струва 1 лв. аз лично ходя през 1 седмица и половина някъде.за мен това е решението
    надявам се да съм ти помогнала

отчаяна_
    Guest

муста4ките

ох и аз искам да си ги обезцветя или изруся ама незнам как а с какво с боя ли каква а за скубане ми е кофти 6тото майка ми каза 4е не му е времето и аз съм на 14 и се чудя какво да права а след 2 дена имам среща с момче което мн харесвам и ми е кофти така кажете ми с какво да си обезвветя с боя за коса номер 0 мн е спе6но и ми трябва бърз отговор

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    От хормони е-в 8 клас се у4и за такива изменения към мрая на годината.Колежка си ги е махала с ФОТОЕПИЛАЦИЯ и била доволна.
    Ефекта бил за 5 години.Някой знае ли цената на това с пинсетката с ток,не 4е са ми кой знае колко забележими,ама комплекси...Все пак работя на сцена и е нужно да съм перфектна.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Re: муста4ките

Цитирай Първоначално написано от отчаяна_
    ох и аз искам да си ги обезцветя или изруся ама незнам как а с какво с боя ли каква а за скубане ми е кофти 6тото майка ми каза 4е не му е времето и аз съм на 14 и се чудя какво да права а след 2 дена имам среща с момче което мн харесвам и ми е кофти така кажете ми с какво да си обезвветя с боя за коса номер 0 мн е спе6но и ми трябва бърз отговор
    С боя ще станат зелени,а с бяла-ще си като баба.Ако ги оскубиш,ще станат по-големи и ще трябва да взимаш на заем самобръсна4ката на тате.Той щом се е съгласил да излезете вече,зна4и или не са му направили впечатление,или не му пука,така че СПОКО

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Ми аз пък мойте си ги махам с пинсета в нас. Първите няколко пъти е гадно...ама след тва не боли пък и си заслужава
    лИз-бЛиЗ

to4no 4e dr 14 godi6ni nqmat i 6te im napravi vpe4atlenie 4e tq ima tova imah v predvid

20/ф
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от котенценценце
    абе мацката ти искаше да си ги обезцветиш нали,аз ги обезцветявам или по-точно изрусявам,вече не ми се личат. а пък и предпочитам да ги изрусявам отколкото да ги скубя с какво ли не,се пак още съм малка за да ги скубя. а пък и ако почна от сега да ги скубя ще ги скубя докато съм жива. всеки тука ти приказва за коли маски и лентички и пинсети. никой не се сеща да ти каже за изрусяването. четох едно мнение, в което пишеше,че ще приличаш на клоун,НЕ Е ВЯРНО. ако приличах на клоун щях ли да продължавам да си ги изрусявам вече 2 години. изрусяването изтънява косъма и ги прави незабележими. струва 1 лв. аз лично ходя през 1 седмица и половина някъде.за мен това е решението
    надявам се да съм ти помогнала
    Котенценценце, не искам да ти прозвучи като заяждане, защото не това ми е целта, но аз ВИНАГИ забелязвам момичетата с изрусени мустачки. Личат си, особено на слънце.За мен ЛИЧНО това е проява на изключителна немърливост и безвкусица. Затова и посъветвах авторката на темата да не си изрусява мустаците. Аз отдавна вече нямам този проблем, защото със старателна епилация станаха по - малко и след това изчезнаха съвсем... Считай

Град
    София
    to4no 4e dr 14 godi6ni nqmat i 6te im napravi vpe4atlenie 4e tq ima tova imah v predvid
    ммда и ,ако наистина и се махнат след пубертета ,а тя се е обезобразила цял живот има да се томози и да се занимава с и без това тъпи работи

котенценценце
    Guest
    [/quote]
    Котенценценце, не искам да ти прозвучи като заяждане, защото не това ми е целта, но аз ВИНАГИ забелязвам момичетата с изрусени мустачки. Личат си, особено на слънце.За мен ЛИЧНО това е проява на изключителна немърливост и безвкусица. Затова и посъветвах авторката на темата да не си изрусява мустаците. Аз отдавна вече нямам този проблем, защото със старателна епилация станаха по - малко и след това изчезнаха съвсем... Считай[/quote]
    eми браво на теб,всеки си решава проблема както иска,никога никой не е забелязвал,че си изрусявам мустаците,на мен може би и от кожата като ми е по-светла, но седят напълно естествени като цвят.

до авторката на темата: обезцветяването също става при козметик,нз как сама можеш да си забъркаш сместа,защото моята козметичка ми обясни,че сместа и специална,демек не е обикновенна боя примерно,а и изсветлитела, който съдържа й го внасят от чужбина

Ми ходете си с мустаци. Така ще сте на равно с мъжете
    лИз-бЛиЗ

Аз мисля че би трябвало да отидеш на козметик защото става бързо и във всеки салон предлагат такава възможност
    А доколкото за фотодепилацията не е вредно!! И не е чак толкова скъпо... аз съм пробвала цяла година но по - късно се отказах защото с наща възраст пораства много бързо и трябваше да ходя през седмица... но иначе не е никак болезнено само осещаш лека топлина
    Вредното е епилацията (това което момичето нарича игла с ток)
    вредно е и вреди много на кожата ти...
    Най - добре изчакай 1-2 годинки ... или ако бързаш много да го махнеш върви на козметик и с кола маска става бързо
    Но после има зачервяване и пъпчици...
    Дано да съм ти послужила с инфото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си