- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да отида ли на концерта?
zdraveite..problema e slednia
ytre ima koncert na malina v seloto kadeto jivee priqtelq mi az sam ot burgas.. neydobno mi e da otida tam shte bude cqloto selo momcheta,momicheta.rodninite my maika my bashta my.. az gi oznavam otdavna i mislq che me haresvat no vse pak mi e neudobno...nz zashto..pomognete mi molq vi
varianta da ne otida go nqma![]()
blagodarq predvaritelno
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
![]()
ne razbrah kude e problema..............kato ste gadjeta i spored teb tehnite te haresvat izob6to ne trqbva da se 4udi6
![]()
a tova 4e 6te hodi6 na koncert na nekva malina....MALIIIII
![]()
![]()
za kvo to4no trqbva da ti pomognem?????postavi problema po qsno 4e tolkova zapleteno 4e nishto ne se razbira
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
млъкни бе капут заешки, писна ми да ти чета тъпотиите...Първоначално написано от _[AngelOfDarkness
ама иначе де е тоя концерт на малина бе, толкова ли е пропаднала да ходи да пее на мегдана![]()
qvno daПървоначално написано от assd
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ами,отиди!Хората няма да те охапят!Не се притеснявай,а и все някога ще се запознаеш с тях!Или ти просто не искаш да ви виждат заедно?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
и аз не разбрах къде е проблема.. явно иска да се оплаче![]()
Животът е адът описан в Библията!
Засякох противоречие между това и името на темата. Като установиш какъв ти е въпроса и какво желаеш да постигнеш с пускането на тази тема - обади сеПървоначално написано от pritesnenata__
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
hahahahah OMG
PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...
ne razbiram za6to ne iska6 da ide6?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
А изобщо как може да пускат Малина на концертGOD HELP US [-o<
Много не разбрах каде е проблема но отиди!![]()
![]()
Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!
POREDNATA TUPA TEMA
Testis unus,testis nullus...
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
=D>da ne bi priqteliq ti i roditeli te mu da se sramuvat ot tova 4e 6te xodi6 na koncert na malina i za tfa da ne6te6 da ide6?
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.