.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    зеленинка
    Guest

Как може да се разбере, че коза е друсан?

По какво може да се познае, че коза е друсан?
    Случвало ли ви се е да пушите друсалка и какъв е бил ефекта?

Guest
    hahaha,ebati typite vaprosi-napravo ne e istina -trea si 4uk za da ne poznae6,basi

mi az
    Guest
    efekta e dobar-no ako iska6 ne6to po dobro opitai gypkite-garantiran super efekt-bojestvenno prejivqvane

Значи,принципно си зависи от коза.Ако е чист е много по-добре.Обикновено друсан коз върви в Младост,Люлин и тн.Как да познаеш.Значи значителни белези-има малки кристалчета,необичаино лепкав е,от 2 дръпки падаш на земята.Истинският коз не трябва да те размазва до такава степен,че да не можеш да мръднеш.Просто си си напушил ок си си.Чист коз в България е малко-факт.Но НЕДЕЙТЕ да пушите друсан коз,обикновено го друсат с херца или с амфети зависи.Ако сте новобранци ще повръщате ще ви боли глава зверски.Ако дилъра ви ви продава друсан коз го сменете!
    Bring the violence

Mi da kajem 4e poslednia put kat pu6ih takuv v kombinacia s polovin kilo djin i glavata imah 4ustvoto 4e mi tegi tri tona,da ne govorim 4e me cepe6e iako plus fakta 4e ne pomnia ni6to ot cleata ve4er.
    “Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”

Цитирай Първоначално написано от TruckPilot
    Mi da kajem 4e poslednia put kat pu6ih takuv v kombinacia s polovin kilo djin i glavata imah 4ustvoto 4e mi tegi tri tona,da ne govorim 4e me cepe6e iako plus fakta 4e ne pomnia ni6to ot cleata ve4er.
    Eми следващият път не смесвай коз с алкохол.И баба знае,че не е на добре.Ебати хора толкова ли се кефите да се размазвате,ако ще пийте пийте си,ако ще пушите пушете си..А това,че те е цепила яко главата говори,че си пил некачествен алкохол.Деца като пиете и се напивате,не пийте боклуци,страшно вредят и на организма ви ви идва много лошо.
    Bring the violence

Поста от Госта
    Guest
    Аз последния път като пушех друсан коз от наргиле (бяхме 6 човека, коза беше на топче и твърд като камък,подобно на хеш, нямам представа с кво е друсан, помня че с ножица рязахме от него) биех се в някаква пещера с вълци, а пък авера до мен виждаше по целия път жаби. Същата вечер 2-ма човека изчезнаха чак на другия ден разбрахме кво е станало с тях. Извода от онази вечер е че се надрусахме яко и..... не ми хареса особено.. смятаите 7 часов брутален филм не можеш да свържеш 2 думи...

ХАхахах звучи все едно си взимал LSD,но вече не внасят LSD в България...ти къде живееш впрочем?Смис извън България ли?
    Само някакви специално поръчки,не съм запозната особено.
    Bring the violence

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Re: Как може да се разбере, че коза е друсан?

Цитирай Първоначално написано от зеленинка
    Eeфекта са скапани халюцинации от тъпия хероин вътре. бая е гадно сигурно. Добре че не знам
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    Цитирай Първоначално написано от meaning
    ХАхахах звучи все едно си взимал LSD,но вече не внасят LSD в България...ти къде живееш впрочем?Смис извън България ли?
    От Видин съм човече, обаче трябваше да добавя че тогава пушихме младост-ки коз и още някви козове абе въобще вечерта беше ебаси черната дупка... обикалях половин час една къща докато приятелите ме търсеха. Но не е било ЛСД по скоро паркизан, кетамин, демефан и още подобни неща. Кофти вечер беше това знам...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от meaning
    От Видин съм човече, обаче трябваше да добавя че тогава пушихме младост-ки коз и още някви козове абе въобще вечерта беше ебаси черната дупка... обикалях половин час една къща докато приятелите ме търсеха. Но не е било ЛСД по скоро паркизан, кетамин, демефан и още подобни неща. Кофти вечер беше това знам...
    Едно нещо трябва да знае днешната младеж.И това е НЕ ВЗИМАЙТЕ КОЗ ОТ МЛАДОСТ! /не се ебавам/
    Bring the violence

Това за младост колко е вярно..
    За последен път младост-ки коз пуших преди месец и оттогава реших, че младост не е мястото хахаха така се нацепихме, не можех да стана, въргалях се, чупих некфи бутилки изобщо... сички бяхме мноу зле.Бях във филм 24 часа, не знам с кфо беше друсан, но... чадел от младост вече НЕ зимаме хахаха

/wan`a`doo/
    Guest
    Хаха аз преди като пушех, с Младост всеки път много, ама зверски се напушвах...такива неща са ми се случвали от тоя шибан Младост ха-ха... ех, колко хубаво ми беше, знаех, че пуша ебати боклука, ама кво да се прави като дядо Ко(з)леда раздаваше с чувалчето, а друсан можеш да познаеш кога е след доста опит... обаче от опит глава боли Пф, веднъж от Младост, бях сменила постата за към 2месеца и явно бах изгубила тренинг, ми беше все едно съм на хап Потях се супер много, виждах някви светлини навсякъде и ми беше ебати филма...

Няма абсолютно никакъв начин да си пушил чист коз,след това да пушиш друсан и да не усетиш разликата.Халюцинаций при някои(при мен сигурно щото съм лабава и ми тряя малко),глава цепи жестоко после и така..Общо взето понякога се чувствам по всякакъв др смръдлив начин,ама не и напушена;/Мен така ми иде,пък зависи ,знам ли.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Как може да се разбере, че коза е друсан?

Цитирай Първоначално написано от зеленинка
    нали се сещаш като вятарът е !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    neznam ko ko stavava

Град
    OUT OF SPACE
    6те разбереш мнооооо бързичко,бате!хихихихихихи хихихихи ''.....тежко ми е и направо...........незнам....''

Голям фен
    Като повърнеш няколко пъти ще разбереш.

bull ThistLe
    Guest
    to miri6e na apteka

Guest
    Аз например разбирам по 1 приятелка.Винаги и става супер зле като е по-друсан.По4ти винаги е така,6ото се пове4е по4наха да го друсат.

Супер фен
    Град
    Панацея
    аве как няа го познаеш - ако е друсан, си мирише на хапове и аптека ха
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

не съм пробал но знам о.о
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Като повърнеш няколко пъти ще разбереш.
    Да, това е един от начините.

Botmanarata
    Guest

ee

emi az sum ot mladost pi4ove pushai si ot tukashniq koz i chestno kazano sto procenta e drusan tva seki go znae...

От друсанде могат да се получат халюцинации.

o opredeleno se razbira koe e drusano! predi 4-5 godini nekfi pliokovci ni bqha preebali s drusan.. i vi kaam tolko mi be6e zle..sqdam nemoa da si otvorq o4ite,pie mi se voda nemoga da govorq.. draifah i me durja nqkolko 4asa..abe eba mi se maikata togaa... fuck it
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си