.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами на мен досега за моя радост не ми се е случлало да съм мно зле от друсъ коз ....даже си е супер яко ! ...само ми се е случвало като почне да ме пуска да умирам .....и си спомням че след един ...май беше доста зле тоя коз спах от някъде 4.30 следобед до 7-8 вечерта ..напрау незнам как стана тая раута сабудих се за 5 мин да званна, за да си отложа срещите и пак картакис...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

2 пъти пуших друсан коз...
    И както каза Уискас след това се чувстваш като парцал.
    Не бих го направила трети път, чувството след като те пусне е ужасно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ако не си пушил и изпушил много и различни козчета,а по въпроса ти съдя,че не си- най-простия начин да разбереш е,че като те пусне ще се чувстваш скапан и изцеден и главата ще те боли много...
    'Друсалки' съм препушила направо...Преди време в моя квартал единствената трева,която имаше беше ебаси жмела, и за да хваща поне малко го друсаха,ама яко...
    И сама съм си друсала козчета..
    Друсан коз бол... Ама чистичкият,натурален,мееег а-як чук е вкарва едно от най-прекрасните усещания на света...
    i kak si drysala kozzz ako moje da kaje6 4e ne sum mnogo zapoznata a mi stana interesno?
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ако не си пушил и изпушил много и различни козчета,а по въпроса ти съдя,че не си- най-простия начин да разбереш е,че като те пусне ще се чувстваш скапан и изцеден и главата ще те боли много...
    'Друсалки' съм препушила направо...Преди време в моя квартал единствената трева,която имаше беше ебаси жмела, и за да хваща поне малко го друсаха,ама яко...
    И сама съм си друсала козчета..
    Друсан коз бол... Ама чистичкият,натурален,мееег а-як чук е вкарва едно от най-прекрасните усещания на света...
    i kak si drysala kozzz ako moje da kaje6 4e ne sum mnogo zapoznata a mi stana interesno?
    Еми като го оме6а с нещо по-надрусващо

Ще разбереш след като го изпушиш!!!!!!! Ако си врачка пак може да разбереш!
    лИз-бЛиЗ

Цитирай Първоначално написано от meaning
    Значи,принципно си зависи от коза.Ако е чист е много по-добре.Обикновено друсан коз върви в Младост,Люлин и тн.Как да познаеш.Значи значителни белези-има малки кристалчета,необичаино лепкав е,от 2 дръпки падаш на земята.Истинският коз не трябва да те размазва до такава степен,че да не можеш да мръднеш.Просто си си напушил ок си си.Чист коз в България е малко-факт.Но НЕДЕЙТЕ да пушите друсан коз,обикновено го друсат с херца или с амфети зависи.Ако сте новобранци ще повръщате ще ви боли глава зверски.Ако дилъра ви ви продава друсан коз го сменете!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Стара тема.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си