- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Те са ми под нивото...
Ами...мерси за съветите на всички, дори и на тези, които не се отнесоха много добре.Но няма значение, радвам се, че се намериха и хора, които да помогнат. Ще ви помоля само да не бързате с мненията преди да прочетете целия пост. Ако не ви достигнат нервите -не го четете, но и не пишете.
![]()
И ще кажа, че не гледам САМО училището, в което учи. Точно за това ви казах да прочетете цялото мнение.Гледам и как се държи. Най-вече. Но нямаше кой да бърза с критиките.
![]()
Ами по някаква случайност сме комшии и от там ги познавам.Mai prekaleno mnogo slushash kakvo mama ti govori za "idelniqt" supryg.A imam samo edin vapros te kato ne sa ti na nivoto ti otkade gi poznavash ? Ta nali ti uchish v elitno uchilishte znachi ne gi poznavash ot tam , ti ne hodish po kruchmite do posred nosht i ot tam qvno ne gi poznavash , ti ne pushish taiche edva li ste izlezli na cigarka i kafe nqkoga..... hm.....
Дамм...Квачка залухава ,какво друго очакваш да ти кажа ма/Не очаквам да ми кажеш нещо друго. Всъщност си знаех, че няма да има много по-различни мнения от това.
![]()
На 15 съм, и проблем ли има? Според мене само че и на 20 да бях няма значение.Abe momiche kvo e znachenieto dali i v kakvo daskalo uchi??? Ne e li po vajno da te uvajava i da te obicha??? Imam chustvoto, che ne ti e doshyl akyla oshte. I ne razbrah NA KOLKO SI?
![]()
![]()
Еми.....не мога да отговоря на всички коментари, но пак благодаря на тези, които се отнесоха с темата като с останалите в този форум.![]()
Аз прочетох цялата тема.Не мога да разбера защо е толкова важно за тебе в какво у-ще учи,колко пуши и дали ходи по крачмите и т.н. Добре,разбирам за другите момчета,които си отбласнала - нямаш симпатии към тях,ами това момче ?! Нали си го харесваш ?! ммм.....много си ограничена,отпусни се малко и се отдай на живота![]()
Ако търсиш идеалния няма да го намериш! Нз,аз лично не мога да си представя парите да определят дали някой ми е на нивото или не! Хубаво не учи в елинто училище,но това не ти е гарант,че е глупав! Може да не е имал пари за уроци за кандидатстване,а само от училище трудно може да се научи за критериите на изпититеслед 7 клас! Щом имаш чувства към оновамомче пробвайте, пък ще видиш що за човек е,сближете се и т.н! И слез на земята!![]()
Мненията които ги дават момичетата са още детски. Право си е момичето да гледа какъв е - от кво семейство, има ли пари, облича ли с добре. Защото който е по-заможен значи означава, че не е от просто семейство и ще може да и предложи нещо по-добро. Докато сме малки търсим любовта. Но след като завършите мили дами ще почнете и вие да гледате кой от кво семейсто е, в кой колеж следва, дали има пари, ква кола кара, кви дрешки вкарва и т.н.(повярвайте ми). Няма да ви харесват кварталните гамени които бачкат в някоя автомивка и няма кво ви предлоцжи освен чупената ЛАДА !!! Всичко е времето си![]()