.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Подарък за рд??

Утре гаджето ми има рд ПЛС дайте ми някакви идеи за подарък [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

IcE_IcE_BaBy``
    Guest
    mi ti malko kusno si se setila mila ama nishto.az na moity sled mesec smqtam da mu podarq edna hubava ramka s nasha snimka i chasovnik.puk kartichkata(na neq nai-mnogo shte se zaradva) e na lubimiq mu otbor i sviri

Град
    V mechtite si
    За рождения ден на бившото ми вече гадже му подарих кожена гривна от тия черните със сребърна пличка на която пишеше неговото име от предната страна а от вътрешната от и мойто име.

и виждам че още си я носи
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ебахти тъпите подаръци... гривнички и рамки. Нещо, коеот в мига в който скъсате вече ще са на боклука.
    Подари му нещо тъпо. Като глобус....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    ....
    am az pak na moq mu kupih edna pu6ka mnou qka s edna ramka i to tfa e zapalka ama toi se zaradva 6tot znam 4e si pada po takiva raboti :P ama sqko momi4e si ima razli4en fkus de :P
    ....

Ти най-добре знаеш какво му допада. Избери нещо, което да му остане за спомен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Много ли ще е тъпо ако например му подаря някакво сувенирче,все пак това си остава за спомен

IcE_IcE_BaBy``
    Guest
    ami ako haresva takiva suvenircheta nekfi shto ne razvinti si fantaziqta samo ti znaesh na kakvo bi se zaradval

ммммм подари му нещо малко но да му остане за спомен и му подари себе сии бъди цял ден с него угаждай му а може и стратна нощ
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    i moeto ima sled nqkolko dni ,no az ve4e sam gotova s podaruk i karti4kata zela sam mu edna bluzka mn gotinka, pone na men mn mi dopadna.... + tva e takava esenna, a esenta idva.... i sa kato si q obli4a i 6e se se6ta ot koi mu e
    samo dano q nosi de
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми