- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за рд??
Утре гаджето ми има рдПЛС дайте ми някакви идеи за подарък [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
mi ti malko kusno si se setila mila ama nishto.az na moity sled mesec smqtam da mu podarq edna hubava ramka s nasha snimka i chasovnik.puk kartichkata(na neq nai-mnogo shte se zaradva) e na lubimiq mu otbor i sviri![]()
За рождения ден на бившото ми вече гадже му подарих кожена гривна от тия черните със сребърна пличка на която пишеше неговото име от предната страна а от вътрешната от и мойто име.
![]()
и виждам че още си я носи
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Ебахти тъпите подаръци... гривнички и рамки. Нещо, коеот в мига в който скъсате вече ще са на боклука.
Подари му нещо тъпо. Като глобус....
am az pak na moq mu kupih edna pu6ka mnou qka s edna ramka i to tfa e zapalka ama toi se zaradva 6tot znam 4e si pada po takiva raboti :P ama sqko momi4e si ima razli4en fkus de:P
....
Ти най-добре знаеш какво му допада. Избери нещо, което да му остане за спомен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много ли ще е тъпо ако например му подаря някакво сувенирче,все пак това си остава за спомен![]()
ami ako haresva takiva suvenircheta nekfi shto nerazvinti si fantaziqta samo ti znaesh na kakvo bi se zaradval
![]()
ммммм подари му нещо малко но да му остане за спомен и му подари себе сии бъди цял ден с него угаждай му а може и стратна нощ
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
i moeto ima sled nqkolko dni ,no az ve4e sam gotova s podaruk i karti4katazela sam mu edna bluzka mn gotinka, pone na men mn mi dopadna.... + tva e takava esenna, a esenta idva.... i sa kato si q obli4a i 6e se se6ta ot koi mu e
![]()
![]()
![]()
![]()
samo dano q nosi de
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™