Цитирай Първоначално написано от _[AngelOfDarkness
_]
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Първо здравейте!
Темата може да ви се види тъпа, ама имам нужда от съвет...
Наскоро едно момче ми предложи да тръгнеме. Обаче аз го отрязах, защото мисля, че ми е под нивото. Ако вече сте решили да ме питате ''И как реши, че ти е под нивото", или че имам голямо самочувствие, първо прочетете за какво става въпрос. Та...той иначе се води секссимвол за някои, и много момичета го искат, а според мене не е чак толкова готин, освен това всяка вечер е в някоя от кварталните кръчми и там запива до не знам до колко през нощта, и пуши по една кутия на ден, не учи в особено елитно у-ще, и изобщо мисля, че е много пропаднал. Познавам няколко момичета, които са луди по него, но просто ги усещам как в стремеж да му се харесат леко пропадат като него. Разбира се не са съвсем като него, и добре че. Аз го отрязах и дори не съм разгласявала, че ми е предлагал да станеме гаджета, казах само на една приятелка, на която имам доверие. А бе изобщо не може да се каже, че го харесвам.
Също така малко преди това ми предложи и един друг... На него също казах НЕ. Но при него случая е все пак по-различен. Той е като първия, ама си е доста по-грозен и него никой не го харесва.
Това до тука може да ви се види тъпо, и ви разбирам, обаче основния проблем е, че много искам гадже. А какво да правя като ме харесват само някакви такива. Поне само такива имат смелост да ми предложат. Вече имам чувството, че ги е страх да не ги отрежа и после да разправям напред-назад, че са ми предложили.
Обаче в същото време имам усещане, че почвам да си харесвам едно момче...Няма лошо, ама той е от класа на тоя, за който пръв ви разказах, дето много го харесват... Т.е. не учи в едно от най-елитните у-ща. Все пак се облича по-добре, и е по-богат. Обаче са приятели с първия, и то много добри, и той ходи по кръчмите, въпреки, че не виси там цяла нощ.....Знам, че не трябва да гледам това, особено парите, защото никой не е застрахован да остане без нищо, ама как да тръгна с него, като искам да си пазя нивото. Казах ви, по-добре е от другите, но пак има нещо, което ми пречи.... Обаче много искам гадже, а и към него май имам симпатия.
Само искам да ви помоля да не почвате с неща от сорта на "ти си си виновна, толкова възможности си имала да си хванеш гадже досега'', или ''мн ти я голямо самочувствието''. Да, имам си самочувствие, имам и чувства към това момче обаче. Знам, че това, което писах няма да се прочете от всички, защото е дълго, но който има нерви, нека пише коментари.
ъа и мислиш че ще прочета сичко тва ? ^^ мога да ти кажа и без да го чета,че никой не е на твоето ниво(което по десетобалната е -10) ^^ Което означава че си хипер зле чаткаш ли? ^^

и аз така викам хипер зле си