Първо здравейте!
Темата може да ви се види тъпа, ама имам нужда от съвет...
Наскоро едно момче ми предложи да тръгнеме. Обаче аз го отрязах, защото мисля, че ми е под нивото. Ако вече сте решили да ме питате ''И как реши, че ти е под нивото", или че имам голямо самочувствие, първо прочетете за какво става въпрос. Та...той иначе се води секссимвол за някои, и много момичета го искат, а според мене не е чак толкова готин, освен това всяка вечер е в някоя от кварталните кръчми и там запива до не знам до колко през нощта, и пуши по една кутия на ден, не учи в особено елитно у-ще, и изобщо мисля, че е много пропаднал.

Познавам няколко момичета, които са луди по него, но просто ги усещам как в стремеж да му се харесат леко пропадат като него. Разбира се не са съвсем като него, и добре че.

Аз го отрязах и дори не съм разгласявала, че ми е предлагал да станеме гаджета, казах само на една приятелка, на която имам доверие. А бе изобщо не може да се каже, че го харесвам.
Също така малко преди това ми предложи и един друг...

На него също казах НЕ.

Но при него случая е все пак по-различен. Той е като първия, ама си е доста по-грозен и него никой не го харесва.
Това до тука може да ви се види тъпо, и ви разбирам, обаче основния проблем е, че много искам гадже.

А какво да правя като ме харесват само някакви такива. Поне само такива имат смелост да ми предложат. Вече имам чувството, че ги е страх да не ги отрежа и после да разправям напред-назад, че са ми предложили.
Обаче в същото време имам усещане, че почвам да си харесвам едно момче...Няма лошо, ама той е от класа на тоя, за който пръв ви разказах, дето много го харесват...

Т.е. не учи в едно от най-елитните у-ща. Все пак се облича по-добре, и е по-богат. Обаче са приятели с първия, и то много добри, и той ходи по кръчмите, въпреки, че не виси там цяла нощ.....Знам, че не трябва да гледам това, особено парите, защото никой не е застрахован да остане без нищо, ама как да тръгна с него, като искам да си пазя нивото. Казах ви, по-добре е от другите, но пак има нещо, което ми пречи....

Обаче много искам гадже, а и към него май имам симпатия.
Само искам да ви помоля да не почвате с неща от сорта на "ти си си виновна, толкова възможности си имала да си хванеш гадже досега'', или ''мн ти я голямо самочувствието''. Да, имам си самочувствие, имам и чувства към това момче обаче.
Знам, че това, което писах няма да се прочете от всички, защото е дълго, но който има нерви, нека пише коментари.