- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С каква раса искате да правите секс?
Aко не забелязваш - сложила съм кавички, отбелязващи сарказма миПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Въпреки кавичките ти, те все още са малцинство!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Стига сте преувеличавали и внасяли смут у населението.
Циганите не са главния проблем!
Може да не са главен проблем, но все пак си остават проблем, който се премахва с трудови лагериПървоначално написано от Болшевик
![]()
Когато комунистите дойдат на власт, всички, без значение от етнос ще бъдат впрегнати да работят по 12 часа на денПървоначално написано от Guderian
![]()
Комунизма не се строи сам, знаеш!
С белички само и най-вече българи.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Това е първия човек, който ми хареса как мислиПървоначално написано от sexy_for_you
![]()
аз пък искам не с мулатка а с мутантка .ще ми намерите ли такава![]()
П.П. българки ест, друго не ми тряя![]()
Първоначално написано от Болшевик
Бравос именно Вие трябва да дадете примера на обществото и с непосилен стахановски труд , нека Вас ви впрегнат като добитък да орето на полето по 16 4аса, 4е да са доволни вси4ки в ТКЗС-то.
![]()
s elfka![]()
P.S. nqma zna4enie kakva e... dokolkoto za gledam po "filmi"... na negurkite im mn curna putkata,aziatkite mn pi6tat... kato gi ebat,vse 1 revat... ne e hava rabota... mulatka pove4e moje :P
P.S.S. stiga samo belo![]()
oh ako mi padne edna taurenka na kakvo shte q naprwq...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> [-o< [-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знате ли че най здравите деца които мога да устоят и на най-опасните болести са когато единия родител е азиатец а другия е европеец така че по 1-во ЗАРАДИ ДЕЦАТА2-ро мн перверзна физиономия имат тия азиатки
![]()
абе аз съм си заплюла много хора и то все актьори..все едно ми е каква им е расата ама много ми харесват
)))
пример:Tom Cruise,Wentworth Miller,Matt Damon i o6te mnogo![]()
ех тия актиори еее![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
негър-не че изгарям от желание ама щом питате
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
asian fisting![]()
С черно, разбира се - от зоофилията по-яко няма!!
Първоначално написано от Milena_Pld
Мъ чи сти големи лакомиии бееее![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
mmmm negyr4e![]()
![]()
![]()
date 6iba tsiala afrika rasist dolen
Расите са 3. С японци определено не искам да правя секс, остават негрите. Има някои много готини негри...бих правила определено. Но не от лакомия...даже размерът на пениса би ме притеснявал.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
4, а не 3Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Що нема циганска раса сложена беАз може да искам с циганин пък ...
![]()
Циганите не са раса!
Възможно ли е да бъде по-красиво?