- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С каква раса искате да правите секс?
бели !
Мисля си,че някой с по-карамелен цвят на тялото би ми направил хубаво впечетление и ще ми хареса мноогооо![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак
Nqma zna4enie kakyf e stiga da me privli4a
аа ако ми падне някой бразилец или испанец няма даму простя
![]()
негър естествено, аз умирам за негри![]()
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
bih opitala sus vseki samo i samo da imam vruzka s tozi 4ovek ...prosto ne mislq 4e rasata ima nqkakvo zna4enie...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от Българска SS легия
![]()
![]()
![]()
=D> Браво! Само така! =D>
Преди може да са били по-назад,но сега не е точно така. Не смятам,че расата трябва да пречи на отношенията между хората. И не мисля,че само защото не съм расист,съм срам за България ... Но щом ти така мислиш - няма да споря...Първоначално написано от Българска SS легия
![]()
Искам с Klingon![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Usher..Ne-Yo ... Justin...sqkfi stiga da stavat i da iskat razbira se.... sa nqma da fana da iznasilq nqkoi negur...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Хах,тъпи смесители на кръвта............Само с ариики![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Метистка искам![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
К'ви ? Швабкини лиПървоначално написано от NSDAP
![]()
Мда.......Е Б Е ми се Скандинавка,ама яко......Първоначално написано от Neo-Communist Power
Първоначално написано от NSDAP
А на мен рускиня :P
И руския ше Е Б АПървоначално написано от Neo-Communist Power
Баце ти Метомайстера не проштава
![]()
Със сладък шоколадов гей-негър искам аз![]()
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
По принцип само с бели ... но мечтата ми е Мулатка . ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
бело си праскам и само такова искам
BMW POWER
ami s mulatka s golemi cici i zadnik![]()