.

Виж резултатите на анкетата: С каква раса бихте искали да правите секс?

Гласували
216. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Други (Мулати , Метиси , Самбо)

45 20,83%
  • Никой , само с бели искам

78 36,11%
  • Негър/Негърка

59 27,31%
  • Азиатец/Азиатка

34 15,74%
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 150

С каква раса искате да правите секс?

Въпроса е ясен

Guest
    s golqm kef bih prasnal nqkoq 4ernokoja devoika, kakto i mulatka, kakto i brazilka, ispanka.. tiq sa ogin..

Guest
    i aziatka, tiq mn gultat

Guest
    само з бели

Фен
    Град
    Интернационалист
    Азиатките са ми слабост
    Мулатките също са хубави, негърки - не.

Re: С каква раса искате да правите секс?

Цитирай Първоначално написано от asddsaasd
    Въпроса е ясен
    И не особенно смислен.....

Guest
    Азиатка

Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Азиатките са ми слабост
    Мулатките също са хубави, негърки - не.
    това от класацията Ви по издържливост / в концлагерите / ли , другарю?Щото разбрахме че не правите секс и нямате афинитет към подобен вид "неморални" занимания, а сега излиза че проявявате специфичното за компартията ви лицемерие...да не би да сте Маоист ?!? как така азиатките са Ви слабост, апропо често ли ходите на почивка до Тайланд?

Негрите са ми слабост...С удоволствие бих опитала
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Guest
    Само с бели

latinoamerikanki i mulatki

Guest
    интересен въпрос..чудно как ще правя секс с РАСА..а иначе по темата-само с..ъ..бели

Град
    Berlin
    Само бели и най-вече - Само българки

негърките немоем ги задоволим особенно ако мажа и е с 35
    Fitness Forever

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Само с бели. Не мога да изпитвам сексуално влечение към мъж от друга раса, не зная защо е така. Иначе си ги уважавам хората, азиатците особено са големи сладури. Ама не ме възбуждат

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Berlin
    Щом вземем властта ще създадем закон, според който междурасови бракове са забранени
    Може да допълня и следното - българите ще се женят само за българки и никой друг, за да се запази нацията чиста!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Щом вземем властта ще създадем закон, според който междурасови бракове са забранени
    Може да допълня и следното - българите ще се женят само за българки и никой друг, за да се запази нацията чиста!
    Аз съм полуполякиня и смятам да се женя за българин. Нещо против, м? Мразя фанатици.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    maleeeee щом и hitleryugend се вклю4иха ясна е работата...само Ал Кайда и Пол Пот липсват във форума.. ...има6е един филм с Антъни Куин, действието се развива6е на сев. полюс , та идеята бе 4е на ескимоса ако някой 4ужденец откаже да преспи с жена му онзи с4ита това за сериозна обида /единия от героите във филма сдаде багажа/...та логиката е 4е хората се нуждаят от свеж приток на ген. материал и за това имат този обичай. Нищо лошо няма в междурасовите бракове.
    този бях аз

САмо бели Иначе бих направила 1 изключение и да пробвам с мулат
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    maleeeee щом и hitleryugend се вклю4иха ясна е работата...само Ал Кайда и Пол Пот липсват във форума.. ...има6е един филм с Антъни Куин, действието се развива6е на сев. полюс , та идеята бе 4е на ескимоса ако някой 4ужденец откаже да преспи с жена му онзи с4ита това за сериозна обида /единия от героите във филма сдаде багажа/...та логиката е 4е хората се нуждаят от свеж приток на ген. материал и за това имат този обичай. Нищо лошо няма в междурасовите бракове.
    този бях аз
    Чувала съм, че децата от междурасови бракове са много интелигентни. Но не го вярвам. Логиката е, че генетичното разнообразие е хубаво нещо (всеки знае какво става при инбридинг).

Град
    Русе
    азиатките му е майката много големи нимфоманки са...един приятел отиде в тайланд (разбира се е пълно с азиатки) и една азиатка го хареса и го направиха..на другия ден пак..и така 2 седмици..правил съм го с азиатки от софия и също и с много други от чужбина малии тия са ебахти секс машините нема спиране
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    азиатките му е майката много големи нимфоманки са...един приятел отиде в тайланд (разбира се е пълно с азиатки) и една азиатка го хареса и го направиха..на другия ден пак..и така 2 седмици..правил съм го с азиатки от софия и също и с много други от чужбина малии тия са ебахти секс машините нема спиране
    To и ти да беше момиче, принадлежащо към нация, в която средностатистическата дължина на пениса е под 10см.. И ти щеше да си поживееш като отидеш в чужбина

Град
    Русе
    хах ти мани не исках да си тръгвам от Тайланд (бях с приятелчето) немаше такъф секс купон а то че китайците са с малки пишки и не са надарени си е техен проблем

ПП за щастие съм надарен [-o< [-o<
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Що няма мангали?
    Защото са ”малцинство” в България

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Що няма мангали?
    Защото са ”малцинство” в България
    eeeeeee те станаха повече от нас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си