- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С каква раса искате да правите секс?
Въпроса е ясен![]()
s golqm kef bih prasnal nqkoq 4ernokoja devoika, kakto i mulatka, kakto i brazilka, ispanka.. tiq sa ogin..
i aziatka, tiq mn gultat
само з бели
Азиатките са ми слабост![]()
Мулатките също са хубави, негърки - не.![]()
И не особенно смислен.....Първоначално написано от asddsaasd
![]()
Азиатка![]()
това от класацията Ви по издържливост / в концлагерите / ли , другарю?Щото разбрахме че не правите секс и нямате афинитет към подобен вид "неморални" занимания, а сега излиза че проявявате специфичното за компартията ви лицемерие...да не би да сте Маоист ?!? как така азиатките са Ви слабост, апропо често ли ходите на почивка до Тайланд?Първоначално написано от Болшевик
Негрите са ми слабост...С удоволствие бих опитала![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Само с бели![]()
интересен въпрос..чудно как ще правя секс с РАСА..а иначе по темата-само с..ъ..бели![]()
![]()
Само бели и най-вече - Само българки![]()
негърките немоем ги задоволим особенно ако мажа и е с 35![]()
Fitness Forever
Само с бели. Не мога да изпитвам сексуално влечение към мъж от друга раса, не зная защо е така. Иначе си ги уважавам хората, азиатците особено са големи сладури. Ама не ме възбуждат![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Щом вземем властта ще създадем закон, според който междурасови бракове са забранени![]()
Може да допълня и следното - българите ще се женят само за българки и никой друг, за да се запази нацията чиста!
Аз съм полуполякиня и смятам да се женя за българин. Нещо против, м? Мразя фанатици.Първоначално написано от Guderian
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
този бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
САмо белиИначе бих направила 1 изключение и да пробвам с мулат
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Чувала съм, че децата от междурасови бракове са много интелигентни. Но не го вярвам. Логиката е, че генетичното разнообразие е хубаво нещо (всеки знае какво става при инбридинг).Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
азиатките му е майката много големи нимфоманки са...един приятел отиде в тайланд (разбира се е пълно с азиатки) и една азиатка го хареса и го направиха..на другия ден пак..и така 2 седмици..правил съм го с азиатки от софия и също и с много други от чужбина![]()
![]()
малии тия са ебахти секс машините
![]()
![]()
нема спиране
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
To и ти да беше момиче, принадлежащо към нация, в която средностатистическата дължина на пениса е под 10см.. И ти щеше да си поживееш като отидеш в чужбинаПървоначално написано от pavkata91
![]()
хах ти мани не исках да си тръгвам от Тайланд (бях с приятелчето) немаше такъф секс купон![]()
а то че китайците са с малки пишки и не са надарени си е техен проблем
ПП за щастие съм надарен![]()
![]()
[-o< [-o<
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Защото са ”малцинство” в БългарияПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
eeeeeee те станаха повече от нас
![]()