Как да развеселя едно момиче, което очевидно е в депресия!
Значи, цялата история е, че когато излизаме с нея на басейн тя е нещастна почти винаги, всъщност е много сладка и много момчета я зарибяват, но никой не преуспява!
Истината е че тя всеки ден прави едно и също - на басейн в Хасково с мен и няколко приятели, вечерта пие Алкохол (не се напива много резбира се) у една нейна приятелка само двете и тъка!
Аз не съм обвързан по-никакъв начин с нея, а и да бих искал тя вероятно би ме отблъснала както преви със всеки който се опита да е нещо повече от приятел с нея (a, те въобще не са малко!
От това което знам е скъсъла с гаджето си преди около месец, но отчеяниено и според мен не е от това!
Всичките ми опити да я накарам да прави нещо различно и да гледа по-положително на живота удрят на камък!
И накрая започвам да мисля, че не съм аз подходящият човек които да я направи щастлива , но и не искам да се отказвам толкова лесно и да се превърна в поредният не успял малоумник!
Всъщност това момиче е много странно развита личност, сигурен съм че дори тя не знае защ се чувства така кофти!