- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да развеселя едно момиче, което очевидно е в депресия!
Значи, цялата история е, че когато излизаме с нея на басейн тя е нещастна почти винаги, всъщност е много сладка и много момчета я зарибяват, но никой не преуспява!
Истината е че тя всеки ден прави едно и също - на басейн в Хасково с мен и няколко приятели, вечерта пие Алкохол (не се напива много резбира се) у една нейна приятелка само двете и тъка!
Аз не съм обвързан по-никакъв начин с нея, а и да бих искал тя вероятно би ме отблъснала както преви със всеки който се опита да е нещо повече от приятел с нея (a, те въобще не са малко!
От това което знам е скъсъла с гаджето си преди около месец, но отчеяниено и според мен не е от това!
Всичките ми опити да я накарам да прави нещо различно и да гледа по-положително на живота удрят на камък!![]()
И накрая започвам да мисля, че не съм аз подходящият човек които да я направи щастлива, но и не искам да се отказвам толкова лесно и да се превърна в поредният не успял малоумник!
Всъщност това момиче е много странно развита личност, сигурен съм че дори тя не знае защ се чувства така кофти!
mi tfa mn stranno mi se vijda,,v smisal to e normalno vseki na periodi ma 4ak puk vseki den.,,,ami
nzzz izkarai q ot tfa gadno vsekidnevie,,vseki den edno i sa6ty,,,,zakarai q ve4erta nqkyude,,,da se zabavlqvate ne da xoi s taq neina priqtelka,,,koqto moje bi e sa6tata depresiq kato neq,,,tzt...dano yspee777![]()
Много е трудно да помогнеш на някой , който сам не иска да си помогне . Има една приказка , че когато човек е в яма , най-доброто нещо , което би могъл да направи е да спре да копае ... Това с басейнът се е видяло , че няма да помогне , но понякога и разговорите в такива ситуации не са особено желателни от този , който се намира в душевна безизходица . Лично аз когато съм депресирана обичам да разговарям с много близък приятел , но тогава е нужно той да говори , а аз да мълча и да попивам казаното от него ... В такива моменти на човек не му е до излизане , не я карай на сила да прави нещо , което не иска , но пък никога , когато имаш възможност , не я оставяй сама - така тя ще види , че държиш на нея прекалено много и по някакъв начин ще те допусне още по-близо до себе си .. Когато сама се увери че си достатъчно близо , ще ти сподели къде точно е проблемът . Не бъди сигурен , че не знае какъв е той ... Прекарвай повече време с нея - без значение дали сте навън , в тях , у вас ... Когато започне да си връща усмивката на лицето й и видиш , че започва да се подобрява , тогана я задължавай да се разнообразявате , за да мже да се оттърси от преживяното ... Дано всичко се оправи по-бързо , пожелавам ти го !
Мисията невъзможна...
Офф в интерес на истината, и аз за пръв път виждам такова нещо!
На ден, 2, 3 пъти се усмихва много сладко за дребни неща (например ако си засечем погледите, и нещо такова)
Една вечер, след като беше свършила с приятелката си и алкохолизма!
Излезнахме и тя каза, че се забавлява много, и ще и е преятно всяка вечер да е тъка, а на другия ден все едно не се е случило нищо, все същите...
Не знам, да не би нещо да е неразположена, казва че стомаха и глвата я преболяват, ама това пък в продължение на няколко дни дае тъка...![]()
vseki 4ovek si ima svoeto slabo mqsto,vse ima ne6to koeto da q nakra da se usmihne i da proqvi nqkakva polojitelna emociq,prosto trqbva da otkrie6 koe e tova ne6to i da deistva6 po nego.kolkoto i mom4eta da e otblusnala se 6te se nameri nqkoi koito da prieme.a ako ti uspee6 da q izmukne6 ot taq depresiq vqrvam 4e toq nqkoi 6te si ti.
kade vijda6 depresiq v tfa da xodi na plaj da pie alkohol da izliza s pritelki i...taka... moje da e seki den edno i su6to,no na neq tova i haresva.. taka4e nedei se mu4i da promenq6 jivota i..Първоначално написано от vladislav
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Знаех си че няма да се размина без да бъда обвиновен и аз в нещо, от хора неразбиращи проблема ми или недорасли да го разберат!Първоначално написано от monityY
Депресията знаеш ли къде е виждам, 90% от времето в което я виждам е тъжна, винаги превидно замислена, а всъщност безцелно блуждаеща в пространството, от нещато които сме си казвали разбирам, че е отчаяна от живота и вече и е писнало, ако си харесваше начина на живот дали щеше да ми казва тези неща и да се държи по този начин!
А да и междувременно някак си я чувствам близка и затова ще се мъча да променя живота и, защото виждам че не е щастлива!
еми успех
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Себе си... ти го каза...послушай я...![]()
Все пак щом излизате заедно и си говорите,би трябвало да знаеш нещо за нея,какви са интересите й,какво обича да прави и т.н.От тези неща (щом искаш да я изкараш от депресията) си направи изводи и се опитай да разнообразиш малко деня й...А и не можеш да бъдеш сигурен,че не е заради гаджето й...Поне се опитай да разговаряш повече с нея и да я опознаеш доста добре...Чак тогава би могъл да имаш по-успешен опит да я развеселиш и да я отделиш от сивия й делник...Успех и бъди постоянен,какъвто си решил да бъдеш,щом сам си решил,че не искаш да бъдеш поредния малоумник отритнат от нея.И отново-успех!:)
dai i malko vreme shte izleze ot depesiqta kogato e gotova prosto i se ysmihvai pove4e no ne q pritiskai
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Опитай се да поговориш с нея, може би от това има нужда, не знам.Или може би просто изчакай да й мине, дано не е сериозно.