.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

първата целувка

значи аз съм момче на 16 години и много харесвам едно момиче.
    предстои да бъдем и двамата на един рожден ден и искам там да я целуна за първи път
    моля ви дайте ми някакъв съвет за това какво да и кажа и как да се държа защото наистина нямам опит

Moderated by krem4et0
    т.1 от Правилата на форума!

Re: първата целувка

Цитирай Първоначално написано от dimas
    значи аз съм момче на 16 години и много харесвам едно момиче.
    предстои да бъдем и двамата на един рожден ден и искам там да я целуна за първи път
    моля ви дайте ми някакъв съвет за това какво да и кажа и как да се държа защото наистина нямам опит

samo gledai da ne si sramejliv !drugoto samo she ti doide!pokani q na tanc 100%
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Guest
    abe b1di sebe si i ne se prestruvai na nqkoi dr za6toto veroqtno tq te xaresva t1k1v kak1vto si........a dr 6te doide ot samo sebe si

МмММммММ покани я да Денсате... прегърни я леко.. пофлиртувай.. но не я целувай най-добре пред всички защото не знаеш каква ще е реакцията и.... по късно се поразходете.. ако приеме поканите.. значи и тя иска КИсСсСеСсССс
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от X-taZ
    МмММммММ покани я да Денсате... прегърни я леко.. пофлиртувай.. но не я целувай най-добре пред всички защото не знаеш каква ще е реакцията и.... по късно се поразходете.. ако приеме поканите.. значи и тя иска КИсСсСеСсССс
    +1
    Raise your fist!

Направи и обеснение колко я обичаш
    Fitness Forever

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Изсмучи някакъв ментов бонбон преди да я цункаш. За всеки случай, нали разбираш

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

прави са те, послушай ги
    а и се отпусни пич, първата целувка никога не е такава, каквато я очакваш, повярвай ми
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

bez pritesneniq pi4 prosto pihas ezika i vartish tfa e :P :P

Guest

idiot

posle si puha6 ezika v anysa i i pal varti6

napulno sum suglasna

I az s vas ;]]
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от MaGeNcEeE
    I az s vas ;]]
    +1 просто бъди ти не се преструвай на някой който си мислиш че е по готин от теб бъди ти си най готиния на тоя купон и тва е! и другото само идва ако тряя стане ше стане
    тиХо Ся

'Лапай, мажи, дъвчи и ближи' - ако е с език - с времето ще дойде кефа
    За нормална целуфка - нищо специално, гледай само ръцете ти да се някаде ВЪРХУ нея(гръб, кръст), секи случай не я барай по циците от 1я път, сещаш се нали. И ако се сдухаш, че си нямал опит - огледай се около себе си и ще видиш 1/2 позьори, 2/6, които са 'лапали, мазали, дъвкали и близали' т.е и те не са правили нищо повече от теб общо взето и 1/6 от онзи рядък тип хора, които може би наистина някога са се целували като хората. ( те обикновенно в самия момент се целуват по някой от ъглите, така че едва ли ще ги видиш).

Град
    Far Away .. :>
    Бъди себе си :> Прави това , което ти идва отвътре

Любовта няма граници .. :>

Бъди Себеси ако се прайш на някъф нищо няма да стане !

значи проблема не е в самата целувка а в това как да изразя чувствата си какво точно да и кажа и как да разбера че тя ще има желание да тръгне с мен
    какво точно да и кажа и как да се държа

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Прави това,което ти идва отвътре.А ако наистина я желаеш тази целувка,почти няма начин да сгафиш.Ае успех,и да знаеш ,че все пак има малка възможност за гафче.Ама няаа да са спичаш.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от dimas
    значи проблема не е в самата целувка а в това как да изразя чувствата си какво точно да и кажа и как да разбера че тя ще има желание да тръгне с мен
    какво точно да и кажа и как да се държа
    Abe slu6ai sq...Samo ne se pritesnqvai,6toto tq 6a te oseti i sama 6a se pritesni...Nqma da e qko da q celune6 pred si4ki,6toto moje da ti se prismeqt(ne se znai)...Po-dobre izlezte ot staqta ili tam ot pome6tenieto i kaji vsi4ko koeto misli6 za neq...Tai tq 6a se po4uvstva polaskana ili ne6to takoz...Moje da q pokane6 na kafe sled kupona i tam q celuni...Em tva e ot men...Samo ne se sduxvai... Are kasmet...

Guest

Re: първата целувка

[quote="dimas"]значи аз съм момче на 16 години и много харесвам едно момиче.

NI6TO NE I KAZVAI PROSTO Q VIKNI NQKUDE I Q CELUNI NQMA KVO TOLKOVA DA OBSUJDATE

Град
    LuNaTa
    tva 1celuvka li shte ti e?qvno da.mi pich i az se pritesnqvah ama kogato doide momenta se spravih dobre teiche otpusni se i ne mu mislki mnogo.uspeh!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

ima samo okolo 30 000 takiva temi prosto badi samoyveren a ne sramejliv i nesigyren
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Re: idiot

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    posle si puha6 ezika v anysa i i pal varti6
    после и малко от другата страна и пак въртиш

Абе, как, аджеба, да ти кажа какво да направиш, като то зависи от ситуацията! Само 1 ще ти кажа - момичетата не харесват неуверени момчета. Точно обратното - като не се спичаш ти и тя няма и заварката ще стане Иии, гледай да не я целуваш пред останалите за 1 път. Айде, успехче
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Перник
    +1
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си