- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първата целувка
значи аз съм момче на 16 години и много харесвам едно момиче.
предстои да бъдем и двамата на един рожден ден и искам там да я целуна за първи път
моля ви дайте ми някакъв съвет за това какво да и кажа и как да се държа защото наистина нямам опит
Moderated by krem4et0
т.1 от Правилата на форума!
Първоначално написано от dimas
samo gledai da ne si sramejliv !drugoto samo she ti doide!pokani q na tanc 100%![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
abe b1di sebe si i ne se prestruvai na nqkoi dr za6toto veroqtno tq te xaresva t1k1v kak1vto si........a dr 6te doide ot samo sebe si![]()
МмММммММ покани я да Денсате... прегърни я леко.. пофлиртувай.. но не я целувай най-добре пред всички защото не знаеш каква ще е реакцията и.... по късно се поразходете.. ако приеме поканите.. значи и тя иска КИсСсСеСсССс![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
+1Първоначално написано от X-taZ
Raise your fist!
Изсмучи някакъв ментов бонбон преди да я цункаш. За всеки случай, нали разбираш![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
прави са те, послушай ги![]()
а и се отпусни пич, първата целувка никога не е такава, каквато я очакваш, повярвай ми![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
bez pritesneniq pi4 prosto pihas ezika i vartish tfa e:P :P
![]()
![]()
![]()
posle si puha6 ezika v anysa i i pal varti6![]()
![]()
![]()
![]()
I az s vas ;]]Първоначално написано от X-taZ
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
+1Първоначално написано от MaGeNcEeE
![]()
![]()
просто бъди ти не се преструвай на някой който си мислиш че е по готин от теб бъди ти си най готиния на тоя купон и тва е! и другото само идва ако тряя стане ше стане
![]()
тиХо Ся
'Лапай, мажи, дъвчи и ближи' - ако е с език - с времето ще дойде кефа![]()
![]()
За нормална целуфка - нищо специално, гледай само ръцете ти да се някаде ВЪРХУ нея(гръб, кръст), секи случай не я барай по циците от 1я път, сещаш се нали. И ако се сдухаш, че си нямал опит - огледай се около себе си и ще видиш 1/2 позьори, 2/6, които са 'лапали, мазали, дъвкали и близали' т.е и те не са правили нищо повече от теб общо взето и 1/6 от онзи рядък тип хора, които може би наистина някога са се целували като хората. ( те обикновенно в самия момент се целуват по някой от ъглите, така че едва ли ще ги видиш).
Бъди себе си :> Прави това , което ти идва отвътре![]()
Любовта няма граници .. :>
Бъди Себеси ако се прайш на някъф нищо няма да стане !
значи проблема не е в самата целувка а в това как да изразя чувствата си какво точно да и кажа и как да разбера че тя ще има желание да тръгне с мен
какво точно да и кажа и как да се държа![]()
Прави това,което ти идва отвътре.А ако наистина я желаеш тази целувка,почти няма начин да сгафиш.Ае успех,и да знаеш ,че все пак има малка възможност за гафче.Ама няаа да са спичаш.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Abe slu6ai sq...Samo ne se pritesnqvai,6toto tq 6a te oseti i sama 6a se pritesni...Nqma da e qko da q celune6 pred si4ki,6toto moje da ti se prismeqt(ne se znai)...Po-dobre izlezte ot staqta ili tam ot pome6tenieto i kaji vsi4ko koeto misli6 za neq...Tai tq 6a se po4uvstva polaskana ili ne6to takoz...Moje da q pokane6 na kafe sled kupona i tam q celuni...Em tva e ot men...Samo ne se sduxvai...Първоначално написано от dimas
Are kasmet...
[quote="dimas"]значи аз съм момче на 16 години и много харесвам едно момиче.
предстои да бъдем и двамата на един рожден ден и искам там да я целуна за първи път
моля ви дайте ми някакъв съвет за това какво да и кажа и как да се държа защото наистина нямам опит
NI6TO NE I KAZVAI PROSTO Q VIKNI NQKUDE I Q CELUNI NQMA KVO TOLKOVA DA OBSUJDATE
tva 1celuvka li shte ti e?qvno da.mi pich i az se pritesnqvah ama kogato doide momenta se spravih dobreteiche otpusni se i ne mu mislki mnogo.uspeh!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ima samo okolo 30 000 takiva temi prosto badi samoyveren a ne sramejliv i nesigyren![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
после и малко от другата страна и пак въртишПървоначално написано от Анонимко
![]()
Абе, как, аджеба, да ти кажа какво да направиш, като то зависи от ситуацията! Само 1 ще ти кажа - момичетата не харесват неуверени момчета. Точно обратното - като не се спичаш ти и тя няма и заварката ще станеИии, гледай да не я целуваш пред останалите за 1 път. Айде, успехче
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1Първоначално написано от X-taZ
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?