tursa si gaje do 14 godini da kara skeit da draska grafiti i po vuzmojnost da igrae basket
Не попадам в критерите!![]()
Light The Universe
Е кажи си поне кг , височина , очи , тъп или умен ? И пусни една снимка да те "аресат" повече хора и да видят каква си "арна".Първоначално написано от angel4e_94
![]()
mi az sum ot sf na 13 s kestenqva vulnista kosa 48 kg !!!
a da zabraih osven da e do 14 da draska i da kara skeit i da e ot sofiq a ako nqkoi vse pak otgovarq na tva da kaje i 6e mu dam skypa-mi
TOVA NE E SAIT ZA ZAPOZNANSTVA!!!Първоначално написано от angel4e_94
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ee i az ne otg na kriteriite ama se pak naistina moje da pusne6 edna snim4ica 4e pove4e o4i4ki da subere6![]()
mi az sam na 14 ot sf obli4am se kato sk8er ma ne karam shot nqqm vreme ne draskam ama sam hubav i umenПървоначално написано от angel4e_94
![]()
na nito edna kriteriq li ne otg.???
И к'во като не отговаря,бе?!?!Баси тъпата дет, си...То от набор '94 к'во да искам...Първоначално написано от angel4e_94
![]()
![]()
![]()
drasni 1 LSПървоначално написано от angel4e_94
![]()
![]()
Да е,и аз т'ва си помислихПървоначално написано от lyly_lili
![]()
![]()
Само накъде отива народа...![]()
![]()
![]()
Отивай да си играеш с куклите, бе, момиче. Тцтцтц ...
![]()
абе мн си тъпа бе.... леле![]()
![]()
Търсиш си гадже,еми отиди във факлутето там сички драскат,скейтват върху капаците на щахтите и най-важното кецовете им са маркови от стоков базар Илиянци,кецовете ще са DVC,но това няма да ти пречи,важното е,че ти си толкова загоряла,че да си търсиш гадже по форум и накрая някой ще ти пори гъзето якооо \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
da osobeno onaq 4ast s akala my e silnata strana,nali??Първоначално написано от lyly_lili
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
macka pls kypi si barbi i se yspokoi...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
abe ne barbita a moje nqkoq sex kuklapo poru4ka hubava mujka da si q qha ot vreme na vreme
![]()
![]()