.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    LinKoS
    Guest

Бръснете ли онези работи>????<

molq vsi4ki koito imat opit v tazi 4ast da spodelqt. az li4no 6te sym im mn blagodaren. poznavam xora koito kazvat DA i takiva koito kazvat NIKOGA!
    Kajete + i - i va6ite li4ni vpe4atleniq

Guest
    кои работи

бръсна ги ко да ги правя.. няма да си ходя космата я + и - не мога да се сетя.. правя го за мои кеф не за некои др..

разпънат орел а..

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от SmurkamDoZori
    разпънат орел а..
    гарван му се вика

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]бръсна ги ко да ги правя.. няма да си ходя космата я + и - не мога да се сетя.. правя го за мои кеф не за некои др..

същото!!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

LinKoS
    Guest
    mhm na4i i az da po4vam. nqkoi 6e me otkrexne li kak stava nomera (kvi samobrysna4ki ili tam kvot se slaga) i prez kolko vreme trqa da go patkam

LinKoS
    Guest
    mm za men e golqm taka 4e zapravqite \/

Guest
    Ако не бръснеш се изпотява, смърди, неудобно е, момичетата ще ги е гнус и ще е неудобно да се ебеш.

Интересно...само не ми е ясно защо реши, че това пречи по някакъв начин на "ебането".
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    ok samo me svetnete kak stava nomera? sapunisva6, reji6 s samobrysna4ka, mii6 i slaga6 aftershape?

hunTerRr
    Guest
    mm ne sym sigurren 4e e taka

zadaljitelno gi maha6 ne zavisimo kak no nai-dobre kola maska ako te boli brasna4kata ili depilartoarite vr6at sa6tata rabota veet

LinKoS
    Guest
    ae brato taq kola maska 6e mi iztrygne xuq fe

"онези работи" хъхххъ
    Иначе се обезкосмявам,как иначе...но наистина избягвай самобръсначката,щото след тва кожата е груба,може и пъпчици да се появят,а космите излизат все по-гадни ии бе ужас Лично аз си ги махам с кремче и ме устройва идеално...а за останалите части на тялото-епилатор.Самобръсначка ползвам само под мишниците,щото няма как иначе
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]бръсна ги ко да ги правя.. няма да си ходя космата я + и - не мога да се сетя.. правя го за мои кеф не за некои др..
    +1
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

LinKoS
    Guest
    mm kakvo krem4e i pls kaji cqlata proceddura

"Veet" или "Дева" и мн други има...на опаковката си пише всичко и е много лесно.
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

LinKoS
    Guest
    dobre i kat zema tva krem4e ( kolko pari e to?) i samo s nego ili i drugo trqa da zema?

Град
    СофиЯ
    ДА!!! Иначе не мога да се търпя..

LinKoS
    Guest
    mi edin frend vika 4e kat se po4nelo i trqalo se brysnat vse po 4esto 6toto rasteli vse pove4e i pove4e i stavali po koravi. tova vqrno li e ili e ot na4ina na brysnene ili kakvo? pls kajete vie kak se brysnete i kyv e efekta

Град
    In cRueL w0rLd ..
    ЕСТЕСТВЕНО,че да ! За мен е по-комфортно и по- приятно, иначе както каза някой преди мен : не мога да се търпя с косми !
    ~cLose t0 yoU~

LinKoS
    Guest
    mi da ama s kakvo i ne boli li , ne niknat li po debeli i po byrzo?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Интересно...само не ми е ясно защо реши, че това пречи по някакъв начин на "ебането".
    не пречи просто сиг е имала предвид че е гнусно човека с които го правиш да е космат.. разни хора разни идели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си