- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли чикии на гаджето си?
priqteli biete li 4kii na gadejetata vi i haresva li im.
kogato ne mi se pravi seks a toj mnogo iska i az mu kazavam svirka i 4ikiq da mu napravq i toj pak poludqva ot kef.![]()
![]()
![]()
ta haresva li vi na gadjencata vi da im pravite takiva ne6tica
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ти на 12 ли си бе?!Първоначално написано от Simon4etyyy_12
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Защо да е на 12? Аз правя, когато се протъркам или пък съм на червено. Харесва му много.
dam i az pravq i na nego opredeleno mu haresva![]()
....
mda xaresva mi i na nego su6to![]()
Абе това е израз на любов.Естествено,че ще му харесва щом го правя аз. А ти като си на 12..най-добре си мисли за други неща не точно за това,защото определено не си дорасла,за такова нещо щом питаш из форумите за него..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Пропаднали хора...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Що се чудишПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
ам ко значи чикияПървоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
Деградирало обществоТрябва ви един социализъм
![]()
Правя му
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
От де да зн, питай Мишо от втора група той може да знаеПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
да...
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
А на теб ти трябват 20 удара на голо с дрянова пръчка. Ае ходи си направи някоя партия и престани да спамиш >.<Първоначално написано от Марксист
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Я не съм чел правилника !Аз обичам да ми правят ,не да правя.Няа лошу!На 12 кво ви са доиба толкова?!
КУР ЗА ТУРЦИ , МАНГАЛИ , ЕВРЕИ И СЕКВИ ДРУГИ !!! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ГРАБИТЕЛИТЕ ВЪН!!!
EUROPE AWAKE !!!
Първоначално написано от Communist
Майко,миличка от кога чакам някой да напише ТОЧНИЯ КОМЕНТАР!!!!
Благодаря ти братче![]()
Харесва му разбира се![]()
Мдам... Аз се обичам безумно. По 10 пъти на ден се обичам...Първоначално написано от bEbsI
![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
да и какфо от това ?
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
az ne sam 4uvala za maj,na koito da ne mu haresvat takiva ne6ta
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
da pravq mu!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!