- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- TURSA MOLQ VI MOLQ VI
Спирам ти безалкохолното и анимациятаПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Всъщност аз от доста време искам да осъществя една моя мечта и мисля, че ти можеш да ми помогнеш. Та, много искам да хвана някой задръстен пубертет и с нагорещена пинсета да махна всички косми от тялото му! След това ще му махна ноктите от краката и ръцете с нещо ( може би клещи) и ще го накарам да ги изяде!Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
stava !!!Suglasna sum 100%![]()
![]()
![]()
![]()
Тука има малки деца бе ... Е**ти изказванията![]()
Why Should I?
AKO NQKOI IMA BRYTALNI IDEI ZA YBIISTVO,MA4ENIE I DR PODOBNI DA MI PI6E NA LS.
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
PO DOBRE MI SPRI ALKOHOLA I TREVATAПървоначално написано от FlippanT
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Те не вредятПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
![]()
Why Should I?
oks koga sha go vkarame v deistvie toq plan??Първоначално написано от lyly_lili
mi az ne piq bezalkoholno i ne gledam animaciq...ma piq mn kafeПървоначално написано от FlippanT
Ще търсиш там, където трябва.
Има толкова естествено руси...примерно във флиртче, импулс и еди-какво-си, че направо няма да можеш да избереш.![]()
Е, спокойно, после вече ще го заколим.Първоначално написано от shivacheva
![]()
Не говорете с FlippanT за трева и алкохол, за Бога. Все едно да говорите с мен за убийства ( само дет' още никое човешко същество не съм утрепала).![]()
Прекрасен сценарий за някой готин филм![]()
Why Should I?